Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 27–spalio 3 dienoms

Tik nuo jūsų priklauso, ar laivas stovės uoste, ar kels bures. Vėjas palankus visą savaitę. Tik gali būti, kad kapitonui trūks ryžto. Tokią ateinančią savaitę astrologė Skirma Liepienė prognozuoja šiomis dienomis gimtadienį švenčiančioms Svarstyklėms. O kas laukia po kitais Zodiako ženklais gimusių žmonių?

Ką žvaigždės jums žada kitą savaitę?<br>123rf nuotr.
Ką žvaigždės jums žada kitą savaitę?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

2014-09-27 16:46, atnaujinta 2018-01-29 10:24

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pirmyn. Tiek daug svajonių ir norų, tiek daug galimybių. Ir viskas einasi lengviau nei prieš savaitę ar dvi. Jūs turite žinoti, kad viskas vyksta jūsų dėka. Tik nuo jūsų priklauso, ar laivas stovės uoste, ar kels bures. Vėjas palankus visą savaitę. Tik gali būti, kad kapitonui trūks ryžto. Gerai apsvarstykite savo planus, išstudijuokite pasiūlymų jūrlapius, pasižymėkite rifus ir – pirmyn.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Dramblys. Ne tiek jau daug tos laisvės. Nežinote, ko norite, nežinote, kaip tai pasiekti. Geriausia būtų sėdėti tyliai kaip porcelianiniam drambliui indaujoje ir rinkti dulkes, kol kas nors ateis ir pakeis situaciją. Taip laukiant gali praeiti visa savaitė. Todėl dar sekmadienį gerai pagalvokite, ką galite nuveikti artimiausiu metu, kuriai sričiai reikia skirti daugiausia dėmesio. O nuo pirmadienio ryto imkitės veiksmų arba toliau būkite dramblys.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atrakcionai. Apima jausmas, kad patekote į karuselę. Tiesa ta, kad dabar nestabilu daugelyje gyvenimo sferų, rasti kompromisą tarp Jupiterio laisvumo ir Saturno konservatyvumo – sudėtinga. Vieną akimirką esate pasiryžę dideliems žygiams, o po valandėlės svarstote, kokią naudą iš to gausite, kada visa tai baigsis. Tai netruks amžinai, tačiau artimiausiu metu vis dar negalėsite apsispręsti, kas teisinga, o kas naudinga.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pasirinkimas. Rugsėjo pabaiga pažeria pasiūlymų. Palankus metas ne tik pradėti statyti savo piramidę, bet ir imtis fizinių jėgų reikalaujančių darbų. Nepamirškite, kad viskas, ką dabar pradėsite, turės išliekamąją vertę. Kvadratinis piramidės pagrindas simbolizuoja žemę, o jos viršūnė – rojų. Tik nuo jūsų priklauso, ar liksite dykumoje, smėlyje, ar sieksite pakilti virš debesų. Tai apsisprendimas, kuris įkinkys į naujus darbus arba paliks be nieko.

VANDENIS (01 21–02 19)

Prisitaikymas. Jausmų fejerverkai, dovanos, pažadai ir lengvas šantažas. Atėjo metas, kai moterys turi nusileisti. Tai iš esmės komplikuoja situaciją: feministės nepatenkintos, o vyrams tenka paploninti piniginę ir ginti savo pozicijas tvarkant finansinius reikalus, pasirašant sutartis. Kas iš to bus vėliau, sunku pasakyti, nes gyvenimas sukasi, keičiasi, o jūs lengvai prisitaikote prie aplinkybių. Tačiau viduje niekas nesikeičia – vis dar jaučiatės teisūs.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žinojimas. Laikas, kai žinios ir mokėjimas yra svarbiausia. Būtent dabar daromi mokslo ir kasdieniai atradimai. Suprantamos paprastos tiesos, leidžiančios pažinti žmones, esančius greta. Kalbėdami, pasakodami venkite nereikalingų epitetų. Dviprasmybės, nutylėjimai virsta nesusipratimais ir ginčais. Kita vertus, viskas veda tiesos link.

AVINAS (03 21–04 20)

Ribos. Jūsų norus riboja namiškiai. Ir ne todėl, kad mano, jog nesusidorosite su savo svajonėmis. Tiesiog nėra tiek daug laiko šalutiniams projektams. Vaikų bėdoms ir poreikiams dabar taip pat reikia skirti kuo daugiau dėmesio. Tie, kas neturi atžalų arba kam nesvarbu, ką jos veikia, turės rūpesčių meilės srityje.

JAUTIS (04 21–05 21)

Reikia. Ne kiekvienam skirta lėkti laukais, imtis naujų darbų ar bandyti įsitvirtinti naujuose plotuose. Tačiau gali būti, kad kaip tik tuo dabar ir užsiimsite. Tai laikas, kai reikia veiklos. Daug energijos eikvojama šviečiamajai veiklai, kuri gali papildyti taupyklę. Pinigai nėra svarbiausias dalykas, bet daug daroma būtent dėl jų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Susirūpinimas. Noras sužinoti, kas ką ir kodėl pasakė, prikausto visą jų dėmesį. Rodos, nebegalite ramiai gyventi. Tačiau tai neturėtų jums rūpėti, juk tai tik miško žvėrelių plepalai. Koks skirtumas, ką sakė lapė? Svarbu, kad ta lapė gyvena ne jūsų namuose. Džiaukitės gražiais dalykais, vykstančiais aplink, dalyvaukite rudens šventėse, ieškokite pigių bilietų Kalėdų atostogoms.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vadovas. Vieniems rūpi kuo daugiau uždirbti, kiti stengiasi kuo daugiau sutaupyti. Tai nėra tas pats. Būtų gerai, jei namiškiai palaikytų jūsų poziciją, suprastų, kas jums svarbu. Tačiau dabar toks laikas, kai susitinkama trumpam, pasikandžiojama ir kiekvienas patraukia savo keliu. Susitaikykite su tuo ir nesistebėkite, jei kitiems trūksta noro su jumis bendrauti. Ir prisiminkite, kad ne visi gali vadovauti, ne visi turi neribotą laisvę.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Taisyklės. Gyvenimas sudėtingas kaip šachmatų žaidimas. Gali būti, kad turėsite aukoti žirgą norėdami išsaugoti karalienę ir galimybę žaisti toliau. Yra taisyklės, kurių privalote laikytis net ir tuo atveju, jei kiti jų nesilaiko. Svarbu elgtis apgalvotai ir sąžiningai. Savaitės pradžioje atrodys, kad rizika ir azartas yra geriausia taktika, tačiau tai nepasiteisins.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Finansai. Save vertinsite atsižvelgdami į tai, kiek uždirbate, kiek galite uždirbti ir kokios perspektyvos. Gali būti, kad atsiras naujų finansinių ir savirealizacijos galimybių. Vieniems tai susiję su patogumu, kitiems – su mada. O atitolusiems nuo aukštuomenės ir bohemiško gyvenimo – permainos buityje, kuriant asmeninę erdvę, bandant rasti vietą, kurioje galima pasidžiaugti vienatve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.