Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 30 d.

Nusiraminimo metas – įveiktos kliūtys, nuveikti darbai suteikia pasitenkinimą. Įsivyrauja pusiausvyra. Susitaikymo nuotaikos skatins nuoširdžiau bendrauti. Tiesa, moterims šiandien gali būti ir ne visai malonių staigmenų. Kad patirtumėte mažiau nesklandumų, siekite viską daryti neskubėdami, užsiimti tuo, kas išeina savaime. Jei šiandien kas nors nepatiks jūsų partneriams, sutuoktiniui, mylimam asmeniui, nesistenkite įtikinti, kad jie klysta ir reikia elgtis kitaip. Tiesa, jei imsite aptarinėti jums svarbius klausimus, susijusius su finansine padėtimi po 19 val. 8 min., viską sklandžiai išsiaiškinsite.

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:23 AM

Iki 16 val. 8 min. nepalanku tvarkyti svarbių finansinių reikalų. Ypač netinka investuoti, skolinti ar imti kreditą, pasirašyti sandorį. Ne pats geriausias metas įteikti brangią dovaną.

Iki vakaro nepirkite brangių daiktų, labiau taupykite pinigus. Beje, su dalykiniais partneriais irgi galimi nesusipratimai dėl bendrų pinigų.

Šiąnakt (rugsėjo 29 d. 23 val. 52 min.) Venera įėjo į Svarstyklių ženklą ir bus jame iki spalio 24 d. Tai itin palanki Veneros padėtis, šiame ženkle ji siejama su grožio, darnos kanonais, leidžiančiais sukurti santarvę tarp partnerių.

Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti iki kraujo, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas bet kokiai veiklai; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 21). Laukia geros permainos ne tik tvarkant dalykinius reikalus, bet ir jausmų srityje, bet ne šiandien: sėkmės traukinys pajudės po savaitės. O šiandien daugiau dėmesio skirkite patirtoms gyvenimo pamokoms analizuoti, kad daugiau jų nekartotumėte.

Jautis (04 21–05 21). Ne viskas sklandžiai klostysis. Svarbu likti sąžiningiems mylimo asmens atžvilgiu. Beje, galimos ir priverstinės išlaidos, baudos. Gresia nemalonumai per kontrolierius, gali tekti aiškintis dėl nepagrįstų išlaidų.

Dvyniai (05 21–06 22). Vertėtų atsipūsti nuo darbų ir pamėginti iš šalies pažvelgti į bendravimą su sutuoktiniu. Pamėginkite ką nors pakeisti, kad santykiai taptų darnesni. Veikloje siekite kompromisų su partneriais, nesivelkite į kovą.

Vėžys (06 22–07 22). Teks įveikti didelį darbų krūvį – plušėti net už kelis. Labiau pasaugokite sveikatą, nepervarkite. Nesiimkite spręsti svarbių problemų, nepriimkite lemtingų sprendimų – tam palankesnė rytdiena.

Liūtas (07 22–08 23). Jaučiatės smagiau. Verta nuveikti ką nors dėl savo vaikų. Svarbių reikalų tvarkymą patartina (ypač moterims) atidėti rytdienai, o geriau tai daryti po savaitės.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitės pradžioje teko daug bendrauti, užsiimti įvairiais reikalais (dažnai prieš savo valią) ir visur suspėti. Tačiau šiandien laikas sustoja – privalu pailsėti nuo dalykinių rūpesčių ir susitelkti į šeimos reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Į viską imate žvelgti paprasčiau, savaitės pradžioje atsiradusios problemos ima nesunkiai spręstis. Galimi įdomūs dalykiniai pasiūlymai – neatsisakykite jų, tiesa, šiandien nederėtų pasirašyti susitarimų, taip pat venkite įsipareigoti.

Skorpionas (10 23–11 23). Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus. Šiomis dienomis gali išryškėti jūsų senos finansinės klaidos ar paslaptis, susijusi su jūsų nelegaliais pinigais. Itin apdairūs šiandien turėtų būti tie, kurie linkę nuslėpti iki šiol nepaaiškėjusį meilės ryšį.

Šaulys (11 23–12 22). Gerų pokyčių ims gausėti. Tiesa, šiandien dar nereikėtų tikėtis ko nors ypatinga. Būkite kantresni, neskubinkite įvykių ir nerizikuokite pinigais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nesistenkite visur suspėti, nepersidirbkite, o bendraudami tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais nepamirškite dviejų pagrindinių rinkodaros taisyklių: „tik spąstuose sūris būna nemokamas” ir „ne viskas, kas žiba, turi aukso vertę”.

Vandenis (01 21–02 20). Jūs kupini geriausių norų, jeigu šiandien neskubinsite įvykių – jie išsipildys. Ne laikas ir įvairioms finansinėms avantiūroms. Nereikėtų šiandien ir niekam, ypač draugams, skolinti pinigų – rizikuojate jų netekti.

Žuvys (02 20–03 21). Nebūkite šiandien labai rimti: pats laikas kai ką pamiršti arba atidėti kitam kartui. Ne laikas aptarinėti su šefu jūsų veiklos bei finansinių perspektyvų – galite sau tiktai pakenkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.