Astrologė Palmira įspėjo vyrus: bus taip, kaip reikia moterims

Puikus laikas, laukia malonūs netikėtumai, tiesa, bus svarbu kantrybė. Tad jei iš karto ne viskas klostysis gerai, nesutrikite – tai kiek atidėti ir vėliau viskas ims spręstis savaime. Beje, atsiras ir gerų patarėjų, net pagalbininkų.

Gera diena meilės pasimatymams ir šventėms.<br>123rf nuotr.
Gera diena meilės pasimatymams ir šventėms.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:49 AM

Tad stenkitės dažniau šypsotis, draugiškai bendrauti, ir diena bus tikrai smagi. Taip pat venkite kritikuoti, neįsižeiskite kitų pastabas išgirdę ir nesivelkite į ginčus.

Gali tekti keisti planus, grįžti prie to, kuo anksčiau užsiėmėte. Ir tai gali duoti netikėtos naudos. Tik labai nesitikėkite naudos ten, kur planavote.

Beje, pagal senąjį persų Saulės kalendorių spalio 1-oji, trečiadienis, – moteriškos valdžios metas, kai vyrams naudinga paklusti jų valiai, paisyti jų nuomonės, nuojautų. Pačioms moterims verta spręsti svarbius klausimus, susijusius su darbu, profesiniu pripažinimu, šeima, mylimu žmogumi – anksčiau ar vėliau bus taip, kaip šiandien joms reikia.

Gera diena meilės pasimatymams ir šventėms.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik labai ryškūs sapnai.

Blogas ženklas: problemos per vandentiekį, kanalizaciją ar ugnį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs mėlyni tonai, vengtini – žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 21). Gerų postūmių metas jūsų veikloje. Gauti pasiūlymai bus naudingi. Palanku ieškoti tinkamesnės darbo vietos ar derėtis dėl su darbdaviu dėl jums palankesnių sąlygų.

Jautis (04 21–05 21). Prieš rizikuodami gerai apmąstykite savo realias galimybes ir mažiau pasikliaukite partnerių bei didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais (tai gali būti reklaminis triukas).

Dvyniai (05 21–06 22). Kiek komplikuotas metas. Esate gana jautrūs, perdėtai reaguojate net į nežymius nesklandumus bendraujant, dirbant. Nepykite ant sutuoktinio – jis nekaltas, kad jums negera. Beje, tai geras laikas labdarai, pagalvokite, kam galite padėti? Jums tikrai palengvės.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jūsų galimybės išsiplečia, siekite labiau taikytis prie partnerių, sutuoktinio reikalavimų, mokykitės nepykti dėl jų pastabų, kritikos. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Liūtas (07 22–08 23). Nebūkite smulkmeniški, atleiskite kitiems jų klaidas. Palanku spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Dėl niekų nesipykite su mylimi asmeniu.

Mergelė (08 23–09 23). Diena sėkminga, tik jei tikitės pagalbos, nebūkite pernelyg reiklūs ir kaprizingi. Ši diena itin palanki bendrauti su vaikais ar rimtam pokalbiui su mylimu asmeniu. Nesistenkite atrodyti geresni, nei iš tiesų esate, tiesiog likite nuoširdūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi netikėti apribojimai, tiesa, jie laikini, tad geriau reikalų neskubinti, o palaukti kiek geresnio laiko. Beje, dalykinei veiklai apskritai šiandien nereikėtų skirti daug dėmesio – tai laikas geras užsiimti nebent namų reikalais.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite kai ką svarbaus pražiopsoti. Tad neskubėkite, atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite – tai metas, kai galite išgirsti nors ir kritiškų, tačiau naudingų dalykų. Venkite bet kokių ginčų su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite itin apdairūs ir atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, neskubėkite įsipareigoti – galite kai ko nepastebėti. Gilinkitės į tikruosius savo ir šeimos poreikius.

Ožiaragis (12 22–01 21). Savijauta puiki, bet nieko nedarykite jėga, nepersistenkite siekdami savo tikslų. Labiau įsiklausykite į nuojautas ir partnerių nuomonę ir pasistenkite nepykti ant artimųjų.

Vandenis (01 21–02 20). Pasyvus metas. Stenkitės mažiau dirbti, anksčiau eiti ilsėtis. Nevarginkite savęs sunkiais darbais, įsipareigojimais – atsirinkite tik privalomus.

Žuvys (02 20–03 21). Jums gali pavykti kai ką svarbaus nuveikti savo darbe, ir tai bus gera pradžia jūsų tolesnei sėkmei. Būkite dėmesingesni artimiesiems. Vyrams itin svarbu pagerbti šeimos moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.