Palmira įspėja - šiomis dienomis viskas versis aukštyn kojomis

Sudėtingos dienos prieš Mėnulio užtemimą Avino ženkle spalio 8 d.

Palmira prognozuoja, jog šis savaitgalis - maištingas laikas, kai sunku save kontroliuoti, kai menkos klaidos viską gadina, apverčia aukštyn kojomis.<br>123rf nuotr.
Palmira prognozuoja, jog šis savaitgalis - maištingas laikas, kai sunku save kontroliuoti, kai menkos klaidos viską gadina, apverčia aukštyn kojomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 3:34 PM

Kita vertus, sekmadienį nepasitenkinimas savimi, savo laimėjimais pastūmės į naudingus apmąstymus mėginant suvokti savo pašaukimą. Nors dienos ir sunkios, patvirtins, kad nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.

Šeštadienis sunkus. Bus justi įtampa, tad be rimtos priežasties gali įsižiebti konfliktas, nutrūkti santykiai tiek su senais draugais, tiek su mylimu žmogumi. Rūpesčių gali kilti dėl pavyduliavimo – pasitikėjimo klausimas bus lemtingas.

Savaitgalį gali pablogėti sveikata (vyrai turi būti labai atidūs). Blogos dienos turintiems silpną širdį. Galimi netikėti galvos, dantų skausmai. Didelė traumų, nelaimių, sprogimų, gaisrų tikimybė. Galima nukentėti minioje, spūstyje. Gresia būti užpultiems, reikėtų saugotis prievartautojų, smurtautojų. Nemenka gaisrų, sprogimų, įvairių avarijų tikimybė.

Pirmadienis palankesnis moterims ir tinkamas įvairiems susikaupusiems reikalams tvarkyti.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo geriau nieko nesapnuoti, nes sapnai susiję su įspėjimais apie nelaimes. Net geri sapnai gali pildytis atvirkščiai.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nebesiseks; pavėluoti į transportą – galima nelaimė, nesėkmė; jei namie nuo lubų imtų byrėti tinkas, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas nors iš rankų iškristų – gresia nuostoliai; jei vėjas atvertų langą –nelaimės, netektys namuose; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės.

Geras ženklas: išvysti saulę lietui lyjant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo triumfas; rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė, meilė šeimoje; rasti šalia savo namų monetų herbu į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei naktis apsiniaukusi. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras.

Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje; nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą; jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis; jei sudužtų veidrodis ar laikrodis be aiškios priežasties sustotų – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje.

Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas; jei gerintųsi anksčiau nematytas šuo ar savas šuo be jokios priežasties be paliovos lotų – esate saugomi mirusių protėvių.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba. Medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas. Žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose. Valgyti ar regėti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai. Gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai. Būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų aštrus daiktas – konfliktai namuose; jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas; jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų; jei pasimestų vienas batas; jei sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės; jie namie kas nors sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, ji gali net iširti, nuostoliai; jei dantis nuskiltų – turto praradimas; jei nagas nulūžtų – liga; jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė; išlieti pieną antrą dienos pusę.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, instrumentų – išspręsite painią problemą; netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas; jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia; jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo ar šalia jūsų; jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia; rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga; jei ant galvos užkristų medžio lapas -- nauda iš dabar pradėto reikalo; išvysti vaivorykštę – taika šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems susitarimams, atsakingiems susitarimams; patartina nešioti tamsiai mėlynų, rudų atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Dėl netikėtų priežasčių gali suirti planai. Ir tai į gera! Šeštadienį nesivelkite į svetimus reikalus – galite tapti klastingų žaidimų auka. Šiomis dienomis (šeštadienį itin) pavojinga būti atviram sutuoktiniui – atidėkite atgailą už senas nuodėmes ir nesiaiškinkite santykių dėl jums patiems kilusių įtarimų. Sekmadienis palankus kreiptis patarimo, pagalbos į draugus. Pirmadienis tinkamas konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 21). Naudingos praregėjimų dienos – atsiveria dalykai, apie kuriuos mažai ką nutuokėte, nors iš pradžių tai gali ir nenudžiuginti... Pasistenkite į viską reaguoti ramiai, nesiaiškinti santykių, jų nenutraukti – dabar reikia atleisti sau ir kitiems. Didelė traumų, avarijų tikimybė. Galimi virškinimo sutrikimai. Sekmadienį, pirmadienį ieškokite draugų, pagalbininkų esamoms problemoms spręsti.

Dvyniai (05 21–06 22). Pakaks provokacijų ir progų susipykti su tais, kuriuos mylite, tad būkite atlaidesni ir atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Labiau juos pasaugokite, būkite ištikimi. Didesnė traumų, konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Pirmadienis – nebloga proga sutvarkyti svarbų dalykinį reikalą per draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Saugokite savo ir šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį būkite atidesni vaikams – tikėtinos nelaimės. Šiomis dienomis niekur neskubėkite, nerizikuokite – galimos traumos, nuostoliai, apgaulės. Sekmadienį ir pirmadienį palanku kreiptis su prašymais ar pasiūlymais į įtakingą asmenį. Šios dienos tinkamos kelionėms, taip pat susitikimams su užsieniečiais.

Liūtas (07 22–08 23). Gresia rūpesčiai dėl artimųjų, dėl namų. Galimos įvairios avarijos, priverstinės išlaidos. Tai netinkamos dienos meilės pasimatymams – galite išsiskirti. Vis dėlto pasistenkite neprarasti pusiausvyros ir ramiai vertinti tai, kas vyksta. Ypač šeštadienį nemenka konfliktų su savo pora, traumų tikimybė. Šiomis dienomis saugokite savo ramybę, gerą nuotaiką, sveikatą. Pirmadienį verta tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, spręsti skolų problemas.

Mergelė (08 23–09 23). Pasistenkite pajusti džiaugsmą, smulkmenose įžvelgti žavesį, įvertinti ir nedideles artimųjų (ypač vaikų, sutuoktinio) pastangas jums pagelbėti, jus pagerbti. Sekmadienis sudėtingesnis, ne itin palankus. Sutuoktiniams derėtų labiau pasaugoti gerus santykius... Ne laikas aiškintis, kuris teisus. Pasirūpinkite savo sveikata. Pirmadienis geras ieškoti sąjungininkų, kreiptis su pagalbos prašymu. Tinka tvarkyti teisinius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galvokite apie artimųjų nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas ką nors aiškintis, kritikuoti. Šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su antrąja puse bent savaitei. Pirmadienį neblogai spręsti sudėtingas darbo problemas, remontuoti techniką, apsilankyti pas gydytoją.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienis kritinis ir jį geriausia praleisti tarp artimųjų. Nors sekmadienį jūsų nuotaika taps pakilesnė, nepatartina mėginti laimės nei meilėje, nei azartiniuose lošimuose. Šiomis dienomis galimi rūpesčiai ir dėl vaikų. Pirmadienį gali pasisekti sutvarkyti painų reikalą.

Šaulys (11 23–12 22). Šiomis nervingomis dienomis gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepirškite savo nuomonės, nes liksite kalti. Sekmadienį nepasiduokite liūdesiui, nors ganėtai daug problemų susikaupė vaikams, sutuoktiniui, draugams, net jums patiems. Pirmadienis geras kreiptis pagalbos į senus draugus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienis nekoks. Gali pasirodyti, kad viskas veltui ir nieko nereikia. Jei taip atsitiks, žinokite, jog dabar tiesiog toks metas, kai negalima žengti lemtingų žingsnių. Šeštadienį netvarkykite jokių reikalų, ypač susijusių su savo veikla, karjera, labiau pasaugokite turtą, sveikatą, gerus santykius su antrąja puse. Jau sekmadienį pasijusite geriau, ypač jei apslankysite bičiulius. Pirmadienį imkitės skubių reikalų. Priimkite gautus veiklos pasiūlymus.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį neleiskite, kad jus užvaldytų pyktis, nepakantumas. Nepasiduokite provokacijoms, nors jums atrodys, kad esate įžeisti, įskaudinti, – jei duosite atkirtį, laukite ilgalaikių nemalonių pasekmių. Saugokite pinigus, turtą, reputaciją. O štai sekmadienis ir pirmadienis netikėtai bus naudingas ir smagus – pavyks rasti teisingą išeitį ir susitaikyti.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite savaitgaliui savo mintis bei veiklą nukreipti į parastus, malonius dalykus, kitaip prarasite savitvardą ir sugriausite tai, ką vertinate, branginate. Itin problemiškas gali būti šeštadienis – jį geriausia praleisti ramiai ilsintis. Sekmadienis ir pirmadienis – jūsų jėgos metas, kai galėsite pakreipti įvykius reikiama linkme. Galimi ypatingi susitikimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės