Astrologės S.Liepienės prognozės savaitei

AVINAS (03 21–04 20)

123rf.com nuotr.
123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 5, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:15 PM

Skolos. Skolintis galima tik tiek, kiek sugebėsite grąžinti. Visa kita arba įsigykite už savas lėšas, arba atsisakykite. Nesiskolinkite neribotam laikui. Nesvarbu – knygai, mašinai ar namui. Šiuo metu nepatartina įsipareigoti. Gyvenimo taisyklės griežtėja ne tik jums. Vis mažiau laiko lieka draugams – darbus norisi atlikti iki galo, o laisvalaikį praleisti su šeima. Darykite tai, ko norisi.

JAUTIS (04 21–05 21)

Laimė. Turite būti laimingi, kad galėtumėte kurti, dirbti, eiti į priekį. Jei gyvenimas tėra bėdų raizgalynė, jis nieko vertas. Mokėkite džiaugtis. Reikia taip susitvarkyti gyvenimą, kad jaustumėte didelę dozę teigiamų emocijų. Ir nesvarbu, jeigu jums sako, kad tuoj išsiverš galingas ugnikalnis ar prasidės karas. Tai įvyks vėliau. O dabar rūpinkitės savimi.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Skrydis. Išskleidžiate sparnus ir kylate, o palankios oro srovės tiesiog kelte kelia. Sėkmės, palaikymo jums dabar galima tik pavydėti. Todėl nesidairykite žemyn, net jei ir manote, kad po kojomis mažai liko tvirtos žemės. Sklęskite tolyn. Šis laikas geras dar ir todėl, kad tai, kas kitiems atrodo sunkumai, jums – nauji išbandymai. Kai vėjai aprims, teks dirbti, bet tai bus dar negreitai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Burtininkas. Pasiteisinimų, gerų ženklų, užuominų ieškojimas atitolina nuo įprasto gyvenimo, leidžia susikurti savitą pasaulį, kuris nesusijęs su kasdienybe. Ir tai nuostabus dalykas – panašus į stebuklingą mišką stebuklinėse pasakose. Ši savaitė toliau ugdys jūsų pastabumą ir budrumą. Niekas negali būti burtininku jūsų miške, išskyrus jus. O savaitės viduryje, kai atsibos žaisti, imkitės to, kas iš tiesų svarbu.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Ateitis. Dovanų, laimėjimų, dėmesio – kaip iš gausybės rago. Jus vertina už pastangas ir nuopelnus. Tai teikia malonumą, leidžia kurti ilgalaikius planus. Smagu, kad sekasi. Gerėja nuotaika. Imate pasitikėti savimi, tikėti gražesne ateitimi. Neslopinkite, neuždarykite savo norų į pintinę. Pasakokite, dalykitės svajonėmis ir troškimais – taip jie greičiau išsipildys.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Talismanas. Konfliktiškas laikas tęsiasi. Ne jūs visa tai sumanėte, ne jūs ir vykdote. Bet tai, kas vyksta aplink, įtraukia, neleidžia gyventi savo ritmu. Dalyvaujate ten, kur nenorėtumėte. Atsiranda baimė prarasti tai, kas svarbu, kas priklauso jums. Laimė, tai tik baimė, o ją gali išsklaidyti talismanas. Pavyzdžiui, kriauklelė rankinėje ar kišenėje. Savaitė pažers daug planų ir pažadų, kad artimiausiu metu turėsite laiko sau.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuotykiai. Gyvenimas – kaip pokštas: netikėtumai ir nuotykiai laukia už kiekvieno kampo, todėl reikia pasirengti visiems atvejams. Gali būti, kad jums bus labai linksma, bet namiškiams taip neatrodys, todėl vargu ar išvengsite konfliktų. Neapsunkinkite gyvenimo nei jiems, nei sau – žiūrėkite į viską pozityviai ir laukite permainų, kurios jau vyksta, net jei ir nepastebite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ryžtas. Nesvarbu, kaip klostosi gyvenimas. Svarbu, kad žinote, dėl ko gyvenate ir ko norite. Galbūt turite norų, kuriems įgyvendinti trūksta drąsos, galbūt reikia postūmio, kad nedvejotumėte. Geriau jau patys pradėkite eiti, kad niekam netektų jūsų stumdyti. Patikėję savimi, savo sugebėjimais ne tik rasite gražiausius rudeninius lapus, bet ir išpildysite svajones.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Svajonės. Jei einate pėsčiomis, laukia ilgesnis kelias. Tačiau jei keliaujate į svajonių salą, vis tiek ją pasieksite, net jei tektų vandeniu eiti. Svajonės kartais pildosi, kartais – ne. Dabar jos pildosi sunkiai, tačiau tai nereiškia, kad apima nuobodulys. Tiesiog reikia sulaukti tinkamos akimirkos ir judėti tikslo link. Ir visai nesvarbu, kad vakarai darosi tamsūs, ilgi, o iki švenčių – daug laiko. Gyvenimas dėl to nesibaigia.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Išsigelbėjimas. Sėkmė priklauso nuo to, ko norite, kaip žiūrite į susiklosčiusią situaciją. Jei manote, kad dienos trumpos, o naktys ilgos, jei nepatinka lietuviškos spalvos, tai gyvenimas ir bus kaip šlapdriba. Tačiau jei rasite ką nors gražaus, minkšto, spalvingo ar gardžiai kvepiančio, yra tikimybė, kad būsite išgelbėti. Savaitės antra pusė bus sėkmingesnė nei jos pradžia. Todėl savaitgaliui pasilikite tuos darbus, kuriems reikia koncentracijos ir dėmesio.

VANDENIS (01 21–02 19)

Juodi katinai. Dar neaišku, kiek dėmesio ir pagyrų būsite verti. Nėra lengva lyderiauti, kai kiti nori jus pastumti ir eiti priekyje arba bent jau greta. Jie tiesiog per daug arti jūsų. Šeiminiai ginčai laukia tik tų, kieno santykiai nenusistovėję ar dar neseniai bendrai tvarko namų ūkį. Patyrusioms poroms jokie juodi katinai nėra baisūs. O kad namuose nesilankytų nepageidaujami svečiai, prieškambaryje nelaikykite kačių statulėlių.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Išmintis. Rūpesčių dėl pinigų greitai neturėsite. Pajamos sumažės ir nebeteks galvoti, kam taupyti ir kur dėti sukauptus pinigus. Tačiau tai gali būti ir savotiškos atostogos – turėsite daugiau laisvo laiko darbams, kuriems nereikia didelio pasirengimo. Jei bandysite gyventi kaip anksčiau, gyvenimas pats pristabdys. Gyvenime svarbiau būti išmintingiems nei gražiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.