Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 8 d.

Nelengva diena, nes įvyks Mėnulio užtemimas (maksimali fazė 13 val. 56 min. Vilniaus laiku ir 10 val. 56 min. pasauliniu) Svarstyklių (Saulės) – Avino (Mėnulio) ašyje.

Saugiausia šiandien būtų nepriimti jokių svarbių sprendimų, ypač finansinių.<br>123rf nuotr.
Saugiausia šiandien būtų nepriimti jokių svarbių sprendimų, ypač finansinių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-08 01:01, atnaujinta 2018-01-28 05:20

Saugiausia šiandien būtų nepriimti jokių svarbių sprendimų, ypač finansinių. Pasistenkite nesivarginti sudėtingų reikalų tvarkymu, kelionėmis. Stigs atidumo, objektyvumo.

Vyraus nemenka nelaimių, konfliktų (labiau su savo pora) tikimybė, ypač švenčiant, pramogaujant. Venkite svaigalų, narkotikų, neperdozuokite raminamųjų vaistų. Sunkus laikas dirbantiems informacijos, transporto tarnybose. Galimos problemos dėl kompiuterių, ryšio priemonių. Tikrinkite bet kokią informaciją: išsiblaškymas, nesusikalbėjimas – išskirtinė šios dienos ypatybė. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, taip pat su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais.

Patį užtemimą geriausia praleisti namie su šeima. Pykti šiandien itin negerai. Jei su kuo susipažinsite, tai reikšminga, jus sieja tvirti karminiai ryšiai. Patartina dažniau degti žvakę.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, susiję aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę.

Geras ženklas: jausti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, kelionėms, svarbiems susitikimams; patartina vilkėti pilko atspalvio drabužius, vengtini baltos ir juodos spalvų kontrastai.

Avinas (03 21–04 21). Užtemimas jūsų ženkle nėra džiugus dalykas. Galite nukentėti labiau nei kiti, ypač jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs ir impulsyvūs. Labiausiai užtemimas paveiks gimusius balandžio 4–6 d. – bent tris mėnesius turėsite visur būti atidesni, atsargesni, labiau puoselėti santykius su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 21). Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su savo sveikata, taip pat pinigais, verslu, meile. Būsite linkę ieškoti problemų ten, kur jų nėra. Labiau pasikliaukite savo pora – neprovokuokite įtarinėjimais!

Dvyniai (05 21–06 22). Bendravimas su draugais padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite deramai juos pasirinkti. Laukia netikėtumai, gali keistis planai – bet tai naudinga. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas žavėtis naujovėmis ir keisti gyvenimo kurso – tai blefas, vėliau tuo teks įsitikinti. Branginkite darbo vietą, einamas pareigas – šefas gali jumis nusivilti.

Liūtas (07 22–08 23). Reikėtų įsiminti, ką šiandien pajusite, suvoksite. Tik išvadų neskubėkite daryti. Nepulkite stačia galva sutikti su gautais pasiūlymais, kritiškiau vertinkite išgirstą informaciją. Būkite labai atsargūs bendraudami su užsieniečiais. Nerizikuokite vairuodami.

Mergelė (08 23–09 23). Sunki ir nepalanki diena. Pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Saugokite sveikatą bei turtą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus gyvenimo suvokimas, ko gero, jau senokai buvo sudrumstas kylančių abejonių, kad kai kas apgavo, suklaidino. Gali tekti patirti, kad teisus kas nors kitas, bet ne jūs. Didelė pagunda save pateikti kaip idealą, tiesa, tuo išprovokuosite aršesnę konkurenciją. Itin pavojingas laikas tiems, kurių gimtadienis šiomis dienomis, arba tiems, kurie jo dar neatšventė.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite atidūs, kad ir kuo užsiimsite. Darbe itin svarbu kokybė – dėl jos stygiaus gali nukentėti ir jūsų piniginė, ir profesionalo reputacija. Reikėtų vengti nebūtino bendravimo. Rūpinkitės maisto kokybe.

Šaulys (11 23–12 22). Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Būkite atidesni vaikams – reikėtų juos labiau pasaugoti. Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją, nes tikėtina painiava. Dėl šios dienos klaidų net gali kilti grėsmė jūsų karjerai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: savo laiką ir meilę skirkite vien šeimai – pamirškite dalykinius rūpesčius. O jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtinga – klaidos gali ilgam pakenkti jūsų profesinei reputacijai. Tikrinkite maisto kokybę – galimi virškinimo sutrikimai.

Vandenis (01 21–02 20). Abejonių daugės dėl menkiausio nieko, bet tai geriau nei patiklumas. Patartina atsiriboti nuo smalsių, įkyrių asmenų. Niekam nieko nežadėkite, nepasakokite. Nauja pažintis gali tapti lemtinga, bus ilgalaikė.

Žuvys (02 20–03 21). Remkitės vien savo galimybėmis. Tačiau mokėkite įvertinti ir tai, ką gera gavote iš artimųjų, ypač iš sutuoktinio, kuo padėjo ir dalykiniai partneriai. Jei esate susituokę, venkite flirto, dabar tai gali išskirti. Gresia finansinės apgaulės – ne laikas avantiūroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.