Pilnaties metu Palmira pataria neskubėti ir atsipalaiduoti

Pilnaties metas visada sudėtingas, įtemptas, ypač jei ką tik (vakar) įvyko Mėnulio užtemimas, o tai reiškia didesnį fatališkumą.

Pilnaties metas visada sudėtingas, įtemptas, ypač jei ką tik (vakar) įvyko Mėnulio užtemimas, o tai reiškia didesnį fatališkumą.<br>123rf nuotr.
Pilnaties metas visada sudėtingas, įtemptas, ypač jei ką tik (vakar) įvyko Mėnulio užtemimas, o tai reiškia didesnį fatališkumą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:43 AM

Kitaip kalbant, jei šiuo metu priimsite neteisingus sprendimus, jei padarysite kokią nors klaidą, atitaisyti jau bus itin sunku.

Tad reikia stengtis laikinai konservuoti esamą situaciją – nieko nekeisti: nepradėti ir neužbaigti, nenutraukti santykių, nežadėti, neįsipareigoti. Deja, šiuo metu gali apgauti ir intuicija, ir blaivus protas – ko nors nesuprasite, nepastebėsite, neįvertinsite ar atvirkščiai – pervertinsite. O tai šiandien, ketvirtadienį, spalio 9-ąją, itin tikėtina, nes situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų.

Tad nepervertinkite savo jėgų, kito asmens patikimumo, kantrybės, ištikimybės ir pan. Svarbiausia – venkite santykių aiškinimosi, ginčų, tramdykite pyktį, nepasiduokite įniršiui, pavydui. Tiesiog atsipalaiduokite ir leiskite įvykiams klostytis taip, kaip išeina.

Išlieka didelė konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būtina atida tiek dirbant, tiek kelyje.

Svarbiausia neskubėti ir nesitikėti greito problemų sprendimo ar reikalų tvarkymo. Pasiruoškite vilkinimui, vėlavimui, deja, galite susidurti su kliūtimis, patirti įvairių nesklandumų dėl nepunktualumo, nerangumo, tingumo, o gal dėl išsiblaškymo, neatidumo ar dar kitokių kliūčių. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, o kiekvienam reikalui skirkite daugiau laiko nei įprasta.

Vakaras kiek smagesnis: 19 val. 5 min. prasideda darnos atgavimo, susitaikymo laikas, kai atgaunama pusiausvyra, grįžta santarvė, abipusis supratimas. Tai bus gera proga ką nors gera pasakyti artimam žmogui. Šiuo fatališku laiku tarp dviejų užtemimų (spalio 24 d. bus Saulės užtemimas Skorpiono ženkle) itin svarbu bus taurinti santykius tiek su artimaisiais, draugais, tiek darbe su kolegomis, klientais, vadovybe.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė; medžiai – naujos pažintys, globa; vanduo – liga; lietus – sveikata; vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų.

Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas įkristų – saugokitės apgaulių; vandentiekio gedimai – nesėkmė tvarkant finansinius reikalus; jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas; daikčiukų iš geltonojo metalo – išsiaiškinsite painiavą; monetų – sėkmingi meilės reikalai; pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus kelionėms, svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – juoda, raudona, vengtinos – pilka, violetinė, ruda.

Avinas (03 21–04 21). Remkitės į save, nesitikėkite sulaukti pagalbos (nors gerų patarimų ir pažadų iš įtakingų draugų išgirsite, kuriuos vėliau jie tesės) – pagalba šiandien, jei ir ateis, tai tuomet, kai patys išspręsite iškilusią problemą. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite. Išlieka didelė traumų, avarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Iki 14 val. 45 min. nepalankus metas, žadantis netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavystes. Vėliau pasijusite stiprūs ir net norėsite kai ką priremti prie sienos. Nors tai pavyks, ar reikia šiuo fatališku metu tai daryti? Ir būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti.

Dvyniai (05 21–06 22). Diena neprognozuojama – viskas gali apvirsti aukštyn kojomis. Ir nieko nauja nesiimkite, po pietų baikite senus darbus, pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į negerą reikalą. Atidžiau elkitės su nauja informacija bei sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis.

Vėžys (06 22–07 22). Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis, ir tai bus visiems nenaudinga. Remkitės labiau savo jėgomis, nepasikliaukite įvairiais geradariais. Deja, bičiuliai, kolegos, šefas gali pamiršti duotą pažadą ir palikti jus vienus ant ledo.

Liūtas (07 22–08 23). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni darbo kolektyve, viešajame transporte. Galimos netikėtos traumos, vagystės.

Mergelė (08 23–09 23). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei manėte. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, ypač būkite atsargūs. Ši diena nepalanki nei tolimoms, nei mažoms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sudėtinga diena – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Ypač antrą dienos pusę didės traumų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Kritinis laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriiminėkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs. Didelė netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ir nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite pernelyg pastabūs visokiems artimų žmonių „nusižengimams”. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Bjaurus laikas. Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar taps sėkmingi mėginimai kam nors paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Ir tikriausiai apsiriksite mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nepervertinkite savo jėgų darbe ir niekur neskubėkite.

Vandenis (01 21–02 20). Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga spausti. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, buitinių avarijų namuose tikimybė. Venkite ginčų, nesistenkite teisintis, ką nors įrodinėti – deja, šiuo metu aplinkiniai matys vien jūsų trūkumus (kurių galbūt net niekada ir neturėjote).

Žuvys (02 20–03 21). Nešvaistykite savo jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Nerizikuokite kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.