Palmira sako: puiki proga prisiminti pamirštus dalykus

Kiek įtemptas, emociškai sunkokas metas, tačiau geras bendrauti, keistis informacija, susitarimams ar gerai parengtiems dokumentams tvirtinti. Tai palankus metas imtis senų, nepavykusių ar atidėtų darbų. Tik ne laikas avantiūroms, naujų darbų pradžiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 11:41 PM

Būkite atidesni, atsargesni dirbdami su dokumentais, analizuodami naują informaciją. Tiesa, galite rasti nemažai naudingo pamirštuose dalykuose. Apskritai tai gera proga pasigilinti į senas paslaptis, mėginti prisiminti pamirštus dalykus, įsipareigojimus ar žmones. Neatsisakykite pasišnekėti su seniai matytais asmenimis, padėti nepažįstamiesiems.

Beje, nereikėtų visos energijos išlieti darbe – daugiau dėmesio, šilumos skirkite šeimai, ypač vaikams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite jokių rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas; jei ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus svarbu visur jausti saiką, neprarasti atidos.

Avinas (03 21–04 21). Giedras laikas – sugrįžta geri darbai, šviesūs palinkėjimai, kažkada mylėti žmonės. Seni ryšiai, seni nuopelnai padės. Vis dėlto jūsų ausis gali pasiekti ir atsiliepimai apie senas jūsų vaikų išdaigas.

Jautis (04 21–05 21). Nieko neprarasite, jei svarbų dalykinį reikalą atidėsite pirmadieniui. Šiandien verta labiau užsiimti šeima, namais. Palanku įteikti seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite susidurti su svarbia informacija, įdomiais pasiūlymais, bet nesugebėti to įvertinti, tad neskubėkite sakyti „ne“, dažniau suabejokite savo išvadomis. Lygiai taip pat galite nepastebėti klaidos, įspėjimo. Tiktų ieškoti jus apgaudinėjančio, apvaginėjančio žmogaus.

Vėžys (06 22–07 22). Galimi netikėti naudingi pasiūlymai. Įsidėmėkite juos, bet nesiimkite jų iš karto įgyvendinti. Tinkamas laikas finansinėms operacijoms, reikalingiems daiktams įsigyti.

Liūtas (07 22–08 23). Impulsyvūs sprendimai tik dar labiau supainios reikalą ir tai gali jus nustumti atgal į praeitį. Vis dėlto jei jūsų pagrindinis bruožas taikumas ir negimėte rugpjūčio 18–23d., verta pakovoti už save, svarbų reikalą. Tiesa, greitų rezultatų nelaukite.

Mergelė (08 23–09 23). Nekokia diena. Nešvaistykite tuščiai jėgų. Bet pasistenkite pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Jūsų nuojautos pildysis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mėginkite suprasti, kas tikrieji jūsų draugai, išdavikai patys išsiduos. Tačiau kol kas nesistenkite ko nors keisti. Stebėkite ir kaupkite informaciją. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Skorpionas (10 23–11 23). Jūsų galimybės šiuo metu apribotos – dalykiniai reikalai ims strigti. Kuo paprastesnį, kuklesnį sprendimą pasirinksite, tuo bus sveikiau.

Šaulys (11 23–12 22). Ar ieškote universalaus sprendimo? Ar norite pagaliau viską suprasti, išsiaiškinti? Šiandien galite sulaukti vertingos gyvenimiškos pamokos. Tik bus svarbu ją ilgam atsiminti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas gali pakenkti, sustabdyti įvykių eigą. Ne pats geriausias laikas kreiptis su pasiūlymais ar prašymais į šefą, beje, viršininko apskritai venkite – vargu ar sulauksite pagyrimo. Verta pasikalbėti su skolininku apie skolos grąžinimą.

Vandenis (01 21–02 20). Nesistenkite dabar ką nors pradėti ar keisti veikloje. Tiesa, tai proga išspręsti ankstesnius nesusipratimus su darbo partneriais, taip pat ginčus su antrąja puse.

Žuvys (02 20–03 21). Neplanuokite ir nesiimkite nieko rimto. Nesiimkite jums užkraunamų papildomų darbų, pareigų. Savo darbus atlikite atidžiau – padarytų klaidų iš karto nepastebėsite, tad raskite patikimą asmenį, galintį jus pakonsultuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.