Palmira ragina nepražiopsoti geriausio laiko meilės nuotykiams

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, metaliniai daiktai.

Šį savaitgalį patirsite bendravimo malonumą – greit megsis pažintys, lengvai prasidės flirtas.<br>123rf nuotr.
Šį savaitgalį patirsite bendravimo malonumą – greit megsis pažintys, lengvai prasidės flirtas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 7:44 PM

Tiesa, tai keblokas metas tarp užtemimų, tad nereikėtų sureikšminti dėmesio ženklų – šį savaitgalį kilusios simpatijos nuoširdžios, bet nebūtinai stiprios. Kita vertus, būtent šiuo metu galime susidurti su žmonėmis, kuriems esame karminiai skolininkai (arba atvirkščiai). Tokie santykiai kurį laiką įkvepia, tačiau netikėtai ima ir apkarsta, todėl netrukus juos nutraukiame be didelių aiškinimų. Taigi bendraukite, bet neprisiriškite – skolas grąžinti reikia, o kai jų nebelieka, ir patys santykiai pranyksta...

Meilės pasimatymams, šeimos šventėms palankesnis šeštadienis. Sekmadienis tinkamesnis susitikti su bičiuliais, su buvusiais bendradarbiais.

Pirmadienį tinka aktyviai darbuotis – pradėkite nuo svarbiausių savaitės reikalų, nes vėlesnės dienos ne itin palankios, tinkamos nebent kasdieniams darbams.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas, žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namie kas nors ar drabužis ant jūsų užsidegtų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – apkalbos, nuostoliai, vagystės; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių; rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu kas nors gatvėje pašauktų – norų išsipildymas; jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirusieji giminaičiai – apsauga. Blogai kirptis plaukus; matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės; regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę – galimi dideli nuostoliai; jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė; jei sulūžtų peilio ašmenys – artėja katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos; rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė reikaluose, skalsa namuose; pamesti nedidelę pinigų sumą.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį geri tuo atveju, jei regėsite valgių, įvairių turtų, išskyrus pinigus, – tai jau nuostoliai, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujiems darbams, svarbiems dalykiniams reikalams; palankūs pasteliniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienio nuotaika puiki, šauni savijauta – nuovargio, rūpesčių kaip nebūta. Jums pavyks sulaukti norimo dėmesio. Sekmadienį būkite atidesni sveikatai, daugiau dėmesio skirkite sutuoktinio poreikiams. Pirmadienis tinkamas imtis atsakingų darbų, palankus svarbiems dalykiniams susitikimams.

Jautis (04 21–05 21). Neverta kur nors vykti šeštadienį – namie jausitės saugesni, ramesni, čia jums labiau seksis. Geriausia kviestis pas save draugų, giminaičių, mylimą žmogų. Sekmadienis smagesnis – gera diena meilės pasimatymui ar pramogauti su šeima. Pirmadienis visapusiškai sėkmingas.

Dvyniai (05 21–06 22). Puikios dienos, galimi ypatingi susitikimai, nepaprastos pažintys. Šeštadienis itin palankus – galite gauti svarbų pasiūlymą, naudingą patarimą. Sekmadienį stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti – tai ne jūsų lyderystės metas. Pirmadienį užsiimkite namų, šeimos reikalais. Tiks tvarkyti ilgalaikių investicijų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų laukia malonūs netikėtumai, džiugi mylimo žmogaus, vaikų, šeimos narių dovana. Esate mylimi, tad ir jūs nešykštėkite gerumo artimiesiems. Puiku rengti pobūvius savo namuose. Pirmadienį imkitės skubių reikalų.

Liūtas (07 22–08 23). Nors žinote savo vertę, prireiks patvirtinimo iš šalies. Kuklieji ir nuoširdieji nesunkiai sužavės visuomenę ir net iš sutuoktinio išgirs gražių dalykų. Bet jei aplinkiniai bus linkę jus paerzinti, o antroji pusė apskritai nekreips dėmesio, tai signalas, jog pretenzijos į išskirtinumą perdėtos (bent kol Juodasis Mėnulis neišeis iš jūsų ženklo)... Pirmadienį pasinerkite į piniginius ir turto reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Savaitgalį skirkite ramiam poilsiui, bent šeštadienį atsisakykite nereikalingo bendravimo. Nesiekite dėmesio jėga, nebūkite įkyrūs, jei jūsų vengs jums patinkantis asmuo. Būtina stiprinti sveikatą. Pirmadienį būsite energingi, drąsūs – imkitės svarbių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau sutelkite dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis jums padės suprasti, kas ką slepia. Gimtadieniui švęsti palankesnis šeštadienis. Pirmadienį palikite savieigai – daug kas susitvarkys savaime.

Skorpionas (10 23–11 23). Šaunus laikas susitikimams su dalykiniais partneriais ar savo vadovais neoficialioje aplinkoje, ypač prie vaišių stalo. Sekmadienį pasistenkite būti atidesni namiškiams. Pirmadienis geras skubiems reikalams tvarkyti, svarbiems susitikimams, susitarimams.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį būtų puiku išvykti paviešėti pas artimus žmones, giminaičius, gerus draugus. Sekmadienį išklausykite tėvų patarimą jums svarbiu klausimu. Pirmadienis palankus svarbiam pokalbiui dėl karjeros.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sekmadienį mažiau rizikuokite, dėl nieko nesijaudinkite, nes galite įsivelti į konfliktą, patirti nuostolių ir kitokių nemalonumų. Sekmadienį sau bei žmonėms, kuriuos mylite, padovanokite mažą šventę. Diena nebloga viešnagėms. Pirmadienis sėkmingas – jums bus palankūs įtakingi asmenys, seksis tvarkant reikalus, darant ką nors svarbaus ar keliaujant.

Vandenis (01 21--02 20). Šeštadienį suprasite, kad esate visiems reikalingi ir iš tiesų laimingi! Sekmadienį būsite linkę rizikuoti ir eksperimentuoti. Tiesa, to venkite kelyje – nemenka traumų tikimybė. Pirmadienį sėkmingai demonstruosite išradingumą ekstremaliomis aplinkybėmis... Tai gera diena tvarkyti mokesčių, paskolų, draudimo reikalus. Galite skolinti pinigus.

Žuvys (02 20–03 21). Erzinsitės dėl niekų, bet žinokite, kad geros permainos ne už kalnų, kad jūsų perspektyvos puikios! Pasistenkite savaitgalį ką nors nuveikti šeimos ir savo sveikatos labui. Sekmadienį venkite svaigalų. Pirmadienį ateis netikėta pagalba. Puikus laikas taikytis, derėtis, tartis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.