Astrologės S.Liepienės prognozės spalio 21–27 dienomis

Avinas (03 21–04 19)

Astrologė Skirma Liepienė.
Astrologė Skirma Liepienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 10:23 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 6:42 AM

Ieškojimas savo gyvenimo spalvos, kvapo ar vienintelio žmogaus nuveda labai toli nuo pradinio taško. Ir nesvarbu, ar esate jaunas, ar senas, svarbu tik tai, kiek jūsų siela pasiruošusi paieškoms.

Šiuo laikotarpiu gyvenimas pateiks ne vieną ir ne du pasiūlymus. Jums tereikia pasirinkti labiausiai tinkamą variantą arba ir vėl leistis į naujas paieškas. Ieškokite, bet nepaklyskite.

Jautis (04 20–05 20)

Kūrybingas laikas, kai aplanko keisti praregėjimai, suvokimai to, kas vyksta aplink. Galite įsilieti į visumą, pajusti aplinkos vibracijas. Patekus į šiltas sroves ateina įkvėpimas ir kūrybinės idėjos. Bet galite pasipriešinti visam tam ir likti nuošalyje.

Tačiau reikia būti labai stipriam ir savarankiškam, kad galėtumėte atsisakyti to bendrumo jausmo, kurį siūlo gyvenimas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dviprasmiškai vertinami jūsų darbai, kaip ir pati visuomeninė padėtis. Kai kam atrodo, kad jūsų sprendimai brandūs, savarankiški, kai kas įžvelgia išsišokimą ir pasipriešinimą sistemai. Labai daug ką lems aplinka ir jūsų reakcija į kalbas, apkalbas, debatus.

Girdėdami pagyras ir komplimentus neieškokite juose užslėptos prasmės, tiesiog priimkite juos ir džiaukitės.

Vėžys (06 21–07 22)

Esate svarbūs, reikalingi, nepakeičiami, net jei to ir nejaučiate patys. Jus myli, net jei to ir nesako. Apsidairykite aplink ir pamatysite tą slaptą meilę. Gal darbe, gal universitete, o gal namie, greta savęs.

Vertinkite tai, ką turite, nes viskas gali labai greitai baigtis, nebijokite įsipareigojimų. Gražiausias rudens laikas dar priekyje, tačiau ir ši savaitė gali tapti rudens rapsodija.

Liūtas (07 23–08 22)

Užgautos ambicijos. Jūs norėtumėte valdyti situaciją, būti tuo vieninteliu žmogumi, kuriuo žavimasi. Bet aplinkiniai jus mato be rausvų akinių, todėl susiduriate su realybe, kuri jums ne itin patinka.

Bet, jei negalite būti Dievu namuose, pasistaipyti galite bent prieš tuos, kurie mažiau jus pažįsta. Taigi ši savaitė – kaip vieno žmogaus spektaklis, kuriame sėkmė priklauso nuo monologų.

Mergelė (08 23–09 22)

Nesvarbu, kokie orai, aplinkinių nuotaikos ar sveikata. Jums reikia išlaikyti pusiausvyrą visuose reikaluose, numatyti ateitį ir užbėgti nesėkmėms už akių. To iš jūsų tikisi kiti. O jūs iš savęs to reikalaujate.

Negalite būti silpti, pavargę ar aptingę – nuo jūsų priklauso pasaulio tvarka. Bet tai tik toks situacijos vertinimas. Iš tikrųjų rastumėte laiko ir gerai knygai, ir ramiam kavos gėrimui. Ir žemė nenustotų suktis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Turite savų taisyklių, jums reikia pripažinimo ir vertinimo. Kartais už nuopelnus, kartais už būsimus laimėjimus. Reikia, ir tiek. Jei reikia, tai ir gaunate.

Ir jei manote, kad galite savo gabumus, žinias parduoti brangiau nei dabartiniame darbe, tai ir ieškokite kitų variantų. Nesėdėkite ir nelaukite – būtina veikti, juo labiau kad žinote, kur galite būti naudingi ir kas gali būti naudingas jums.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pakylėjimas virš kasdienybės. Ir nesvarbu, kad trumpam, kad tai tik poza ar tuščios pagyros, svarbu, kad giria, popina, myli.

Imkite tiek, kiek galite panešti, pavežti. Antrą kartą niekas nepasiūlys, niekas nieko neprašys.

Ir jei jums trūko dėmesio, savaitgalį ši skriauda bus atitaisyta. Nedidelė apgaulė, melas – tik priemonės efektui sustiprinti. Tėvų į šį reikalą nepainiokite.

Šaulys (11 22–12 21)

Kas turėtų nutikti, kad pasijustumėte laimingi? Jei tai žinote, jokių problemų – taip ir nutiks. O jei negalite apsispręsti dėl savo norų, paskubėkite. Reikia tikslios, beveik chrestomatiškos frazės, kad sėkmės ratas pajudėtų ir sulauktumėte to, ko norite.

Intensyvusis veiklos periodas artėja į pabaigą, todėl darbus, kuriems reikia pastangų, užbaikite dar šią savaitę, kitos pradžioje jau nesinorės nieko.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų dienos panašios į pasirengimą šventėms: viskas planuojama, dėliojama, sprendžiama. Ir gali būti, kad išleidžiama daug daugiau pinigų, nei buvo planuota ar tikėtasi. Tačiau viskas dėl ateities, dėl geresnio laiko, sėkmingesnės žiemos.

Santykiai namie šyla, daugiau laiko praleidžiama dviese. Planuojamos nedidelės kelionės, romantiški vakarai ar tiesiog lepinimo programa vieno kitam. Tai ne meilė, bet labai sentimentalu.

Vandenis (01 20–02 18)

Jei nesate sau patys valdžia – sudėtinga. Jums apribojama laisvė, užkraunama papildomų pareigų ir tikimasi, kad viskas bus atlikta laiku.

Tikimasi, tačiau manote, kad viskas turi vykti tada, kai turi vykti. Ir jums užtenka drąsos keisti valdžios planus.

Viskas gerai, jei neturite tų, kurie jūsų tyko užkulisiuose. Nedidelės intrigos pagreitį įgaus dar tik po savaitės. Pabandykite jas nuslopinti dabar.

Žuvys (02 19–03 20)

Jūsų sėkmė iš dalies priklauso ir nuo kitų žmonių, kad ir kokie individualistai būtumėte, kad ir kaip bandytumėte viską įveikti vieni.

Apgalvokite bendrus darbus bei projektus. Leiskite kitiems daryti tai, ko, jūsų manymu, sugadinti neįmanoma.

O visa, kas svarbu, pasilikite sau ir pačiai patikimiausiai komandai. Ketinimai visus atvesti į doros kelią žlugs, tad neeikvokite jėgų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.