Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 21 d.

Darbų, didelio ciklo užbaigimo metas, kai viskas susidėlioja į vietas ir nurimsta. Tai naudinga diena – laukia susitikimai su gerais draugais ir įdomiais žmonėmis. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų pasiūlymų, tačiau šiuo metu prieš Saulės užtemimą (jis vyks spalio 24 d.) nedera priimti jokių atsakingų sprendimų – atidėkite tai mėnesio pabaigai ar lapkričiui.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus.<br>123rf nuotr.
Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 7:22 AM

Netiks pradėti naujų darbų, imtis skubių reikalų ir apskritai skubėti. Bus stiprios iliuzijos, tad nekurkite ateities planų ir atidžiau pasirašinėkite dokumentus. Tvarkydami reikalus siekite aiškumo, viską apskaičiuokite.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo ir svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žolę, bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmės. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, bet plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai; paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus; jei užpultų naminis gyvūnas, jeigu odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jeigu suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 21). Net ir nesklandumai nesugadins nuotaikos ir nepakenks tvarkant reikalus – juk viskas tik į gera! Šiandien viskas naudinga ne tik kaip įdomi, reikšminga pamoka – nesėkmė privers rasti išeitį, net jei tai kompromisas.

Jautis (04 21–05 21). Nors diena sėkminga, skubėti vis vien nepatartina. Būsite išradingi, kūrybingi ir patrauklūs, tai padės sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Tai meilės metas – laukia naujas jausmas, o gal susitikimas su senu gerbėju.

Dvyniai (05 21–06 22). Aplinkybės ims spausti iš visų pusių ir darbe, ir namie – trumpam galite net sutrikti. Nenuliūskite, nepanikuokite – keiskite mąstymo ir elgesio principus. Tiesa, antra dienos pusė smagesnė, tad svarbiems susitikimams palankesni pavakarė ir vakaras.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė aktyvesnė – vertėtų užsiimti atidėtais reikalais. Ieškokite reikalingų žmonių, slaptos informacijos, dingusių dokumentų, daiktų. Susitikite su žmonėmis, kuriems vis nerandate laiko, aplankykite draugus, giminaičius. Šiandien sužinotus dalykus įsidėmėkite.

Liūtas (07 22–08 23). Savęs vertinimo problema vis dar aktuali, juk Juodasis Mėnulis, judėdamas jūsų ženklu, vis dovanoja galimybių arba save menkinti, arba išaukštinti. Labiau tikėkite savo jėgomis, nepanikuokite, neatsisakykite sumanymų – būtent dabar gali ateiti išganinga mintis ir palankiai susiklostyti aplinkybės.

Mergelė (08 23–09 23). Sėkmingas metas. Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti išeitį. Dabar svarbu neprisirišti prie praeities, buvusių laimėjimų, senų draugų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ramus laikas, geras svajoti ir ilsėtis. Būtinai susitikite su geru draugu, mylimu žmogumi. Beje, antrą dienos pusę būsite žvalesni – po 14 val. tinkamas laikas skubiems reikalams tvarkyti. Pasistenkite vakarą skirti tik tiems, kuriuos mylite.

Skorpionas (10 23–11 23). Neskubinkite įvykių, nepriimkite rimtų sprendimų – artėja užtemimas jūsų ženkle, tad labai tikėtina, jog dabar ne viską suprantate ir įvertinate. O kur antra medalio pusė? Iki pietų užsiimkite užvilkintais reikalais, pasikalbėkite su draugais.

Šaulys (11 23–12 22). Esate kategoriški, bet tai gerai, nes reikia atsikratyti iliuzijų ir pasirinkti ką nors viena. Neblogas laikas pokalbiui su vadovybe, tiesa, jei reikia, sutikite su kompromisu. Vakare verta susitikti su senais bičiuliais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Palankus metas – imkitės to, kas kažkada nepavyko, jums tikrai pasiseks. Tinkamas laikas bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, vykti į viešnages. Vakare aplankykite tėvus – labiau paisykite jų žodžių.

Vandenis (01 21–02 20). Įtemptas metas, tačiau nervinatės be reikalo ir dėl to galite sugadinti visai neblogus santykius tiek su artimu žmogumi ar kolega, tiek su darbdaviu. Laimei, sudėtinga tik pirma dienos pusė. Nuo 14 val. nurimsite, o reikalai savaime tvarkysis taip, kaip reikia.

Žuvys (02 20–03 21). Atidėkite sunkius darbus, nors šiandien pakaks norinčiųjų jums padėti. Tai pasitikėjimo metas – taikykitės su tais, kurie jums artimi, svarbūs, kalbėkitės su tais, kuriuos mylite. Vakaras įtemptas – pats laikas pasimėgauti SPA ar atpalaiduojančiu masažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.