Astrologė Palmira: šiandien priimtų sprendimų nepavyks atšaukti

Šiąnakt įvyko Saulės užtemimas Skorpiono ženkle. Dėl to ši diena fatališka – priimtų sprendimų atšaukti bus neįmanoma, o padaryti darbai turės ilgalaikes pasekmes. Geriausia šią dieną skirti būsimiems veiksmams apmąstyti, planams, projektams kurti. Galima ko nors rimta imtis tik su sąlyga, kad tai gerai žinoma sritis ir iš anksto viskas apgalvota.

Astrologė Palmira.
Astrologė Palmira.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-23 18:32, atnaujinta 2018-01-24 22:14

Šiandien itin reikia būti atidiems bendraujant – nešvaistykite žodžių, neskubėkite įsipareigoti, atidžiai pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite pirkdami ar parduodami, eidami per gatvę, vairuodami automobilį. Nelaimės, nesėkmės dėl neatidumo, skubėjimo, taip pat dėl kompetencijos stygiaus. Bet kokiu atveju stigs atidos, tad galite lengvai bet ką supainioti ir atidurti ne ten, kur judėjote, ir gauti ne tokį rezultatą, kokio siekėte.

Labiau įsiklausykite į nuojautas, atkreipkite dėmesį į sapnus ir aplinkos ženklus – tai padės suprasti, kas jums žalinga, kas sveika, kur sausa šaka, kuria laikas nukirsti, o ką reikia puoselėti, kas priešai, o kas tikrieji draugai.

Išlieka nemenka nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Nepalankus metas kelionėms.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė ir meilės, ir veiklos baruose. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, kristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis geras bendrauti, kelionėms palankesnis šeštadienis.

Avinas (03 21–04 21). Nors ši diena kiek palankesnė už vakarykštę, problemų sau galite sukurti ne mažiau (jei ne daugiau). Tad labiau pasisaugokite – neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jei tektų skolintis pinigų.

Jautis (04 21–05 21). Būsite linkę klausyti kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Vis dėlto laikykitės ankstesnės savo nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse: itin svarbu, kad šiandien tarp jūsų neįvyktų jokio nesusipratimo.

Dvyniai (05 21–06 22). Gilinkitės į savo jausmus, savo poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu – tad geriau mažiau atlikite, bet gerai. Nieko atsakingo nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Nebloga diena, iš esmės seksis ir galima leistis į apgalvotas avantiūras. Tai meilės metas, tačiau neskubėkite įsimylėti ir priimti atsakingų sprendimų širdies reikaluose. Labiau pasaugokite vaikus – nereikėtų jų šiandien barti ir bausti.

Liūtas (07 22–08 23). Kurkite ateities planus, svajokite apie geras permainas, tračiau su niekuo apie tai nesidalykite (būsite nužiūrėti). Bendraukite atsargiau, neužmegzkite naujų pažinčių. Tai geras laikas nuoširdžiam pokalbiui su savo mama.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami bei atidesni su dokumentais, apdairesni pirkdami ir vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti. Gali išryškėti nepatikimi žmonės jūsų aplinkoje – tai pajusite beveik intuityviai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite išsiblaškę, bet ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitų atveju padarysite lemtingų klaidų. Būkite itin apdairūs savo veikloje – per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 23–11 23). Tuščių vilčių laikas, ypač tiems, kurių gimtadienis šiomis dienomis ar dar neatėjo jo laikas, tad niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite ir nereaguokite į provokacijas: šefo, sutuoktinio, vaikų, o gal ir mylimo asmens. Neleiskite sau būti piktiems, kategoriškiems, kerštingiems – būtent šiandien nesąmoningai žmonės ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę, o ją pakeisti bus labai sunku.

Šaulys (11 23–12 22). Dažniau ilsėkitės, nevarginkite savęs neprivalomais darbais ir nereikalingu bendravimu, kitaip greit pavargsite, nuliūsite. Kita vertus, jei šiandien koks nors asmuo jus nuliūdins – tai ženklas, jog šis žmogus jus nepalankiai veikia ir geriau su juo visai nebendrauti (jei tai šeimos narys, ko gero, jums prireiks bent jau psichologo pagalbos). Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Paaiškės, kas tikrieji jūsų draugai, su kuo turėsite daug bendrauti pusmetį. Nuojautos bus aiškiaregiškos – teisingai numatysite ateitį, tad jei ko nesinorės imtis, dėl ko abejosite, žinokite, kad tas reikalas neduos norimų rezultatų (jo galima lengva širdimi atsisakyti). Šiandien gana tiksliai pajusite, ko jums reikia, kas jums perspektyvu.

Vandenis (01 21–02 20). Neatskleiskite tikrųjų savo tikslų, siekių. Dar ne laikas imtis ko nors naujo, ką nors keisti. Gautų veiklos pasiūlymų neatmeskite, svarstykite, bet dar ne laikas įsipareigoti dalykiniuose reikaluose.

Žuvys (02 20–03 21). Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pritarimų ar pasiūlymų. Bendraudami nepamirškite pasverti kiekvieno žodžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.