Astrologės S.Liepienės prognozės spalio 25–30 dienoms

Šiuo metu tarp Zodiako ženklų karaliauja Skorpionas. Jo era prasidėjo spalio 24-ąją ir tęsis iki lapkričio 22-osios. Sužinokite, ką tuo metu gimtadienius švenčiantiems Skorpionams žada astrologė Skirma Liepienė. Prognozės ne tik pakels jūsų nuotaiką, bet ir įspės, ko vengti ir kaip pakreipti gyvenimo įvykius geresne vaga.

Dabar scenoje - Skorpionai. Pakylėti, pagerbti ir mylimi.
Dabar scenoje - Skorpionai. Pakylėti, pagerbti ir mylimi.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma LIEPIENĖ Astrologė

Oct 26, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:50 PM

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Scena. Pakylėti, pagerbti ir mylimi. Viskas einasi lengvai ir sėkmingai. Tai džiugina ne tik jus, bet ir esančius greta. Kas bus toliau, priklausys nuo jūsų pastangų ir sėkmės. Savaitė džiugins, bet savaitgalis turės liūdesio, nerimo atspalvį. Kai ką kamuos šeimos rūpesčiai, kiti spręs tėvų problemas. Bet kuriuo atveju mintys suksis apie namus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Šukės. Surinkti tai, kas sudužo, nėra sunku. Kur kas sunkiau atkurti pašlijusius santykius. Todėl rinkite žodžius ne tik norėdami pasimeilinti, bet ir pykdami ar bardamiesi. Neverta priminti visų nuodėmių nuo Ievos ir Adomo laikų. Geriau patylėkite, problemą išspręskite be triukšmo. Jei savaitgalis praeis be skambesio ir duženų, tai savaitė bus sėkminga. O jei pradėsite nuo ginčų, smulkios šukės pabirs ir darbe.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Atsakomybė. Jei kas ir nepatenkintas susiklosčiusia situacija, tai tikrai ne jūs. Jūs džiaugiatės atokvėpio akimirka – vaikų problemos aprimo, darbe dar neprasidėjo. O gal ir neprasidės, jei spėsite joms užbėgti už akių, jei laiku sutvarkysite buhalteriją, tinkamai eisite pareigas. Kad ir kaip norėtumėte atsitraukti nuo kasdienių įsipareigojimų, to padaryti nepavyks. Dar ne Kalėdos, todėl reikia dirbti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Situacijos. Galite pasirinkti – laukti tinkamų aplinkybių ir jomis pasinaudoti ar skubinti gyvenimą ir kurti palankias situacijas. Pasirinkimas nėra lengvas ar vienpusiškas. Vienais atvejais suveikia vieni dėsniai, kitais – kiti. Dabar jums norisi veiklos, naujienų, greičio, pramogų. Todėl tikėtina, kad jūsų sukurtos situacijos bus ne tik įdomios, bet ir rizikingos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Varomoji jėga. Neužtenka entuziazmo, nuostatos ir noro. Reikia stengtis, kad tai, kas buvo jūsų gyvenimo tikslas, ir toliau stumtų pirmyn. Neatsisakykite svajonių dėl vienos ar dviejų nesėkmių. Reikia rasti kitą būdą, kitą darbo stilių, padedantį siekti rezultato. Tai, kad kiti jus aplenkė, neturėtų stabdyti.

AVINAS (03 21–04 20)

Vaga. Atrodytų, viskas teka sava vaga, be didesnių pokyčių. Tačiau gali būti, kad praėjusios savaitės įvykiai paliko emocinį šleifą, todėl dabar esate šiek tiek sutrikę. Jus glumina tai, kad buvote apdovanoti už nuopelnus, kurių nevertinate ar net nepastebite. Jei vertina kiti – džiaukitės. O kasdienybėje – tie patys darbai, tie patys veidai ir nieko tokio, kas buities rūpesčius paverstų džiaugsmais.

JAUTIS (04 21–05 21)

Jaukiai. Tiek dabar ir reikia – kad visi būtų sotūs, ramūs, nekeltų triukšmo, garsiai neapkalbinėtų, gandų nenešiotų. Darbe gal dar nepradėjote planuoti švenčių, tačiau namuose jau jaučiate, kad artėja žiemos periodas. Namiškių ginčai, vizitai pas tėvus sujaukia ne tik planus, bet ir nuotaiką. Todėl, jei galite, keliones atidėkite. Verčiau megzkite pirštines ir nepamirškite, kad skaniausio pyrago recepto reikia ieškoti jau dabar.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kelionė. Neaišku, ką suplanavote, neaišku, kur važiuosite, bet dabar judėti būtina. Jei jums pasiseks, pasiimkite ir šeimą. Šią savaitę verta rizikuoti, pramogauti, o kai kam ir atostogauti. Jei jūsų darbas ramus ir niekur neketinate keliauti, tai bent su draugais susitikite, giminaičius aplankykite. Bandantiems rasti dingusius dokumentus, pamestas ar prarastas pažymas – atradimų metas.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nuovargis. Užsikraunate krūvį, kurį pakelti labai sudėtinga. Tai nereiškia, kad tampote anglių maišus. Gali būti, kad imatės darbų, kuriems reikia daugiau laiko, sugebėjimų ar tiesiog kitos specializacijos. Ieškojimas ko nors naujo, nepakartojamo ir įdomaus gali nuvesti ne tik į abejotinos reputacijos namus, bet ir įtraukti į verslą, kuris tik iš pažiūros pelningas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Atsarginis planas. Jokios dovanos, pramogos ar siurprizai nepadeda. Galite stengtis kiek įmanydami, bet būsite ne tos karalystės karalius. Nors bendravimas svarbus, rezultatas – ne tas, kurio tikitės. Viskas daug liūdniau, nei norėtumėte. Todėl neverta persistengti. Gyvenkite taip, kaip gyvenote. O tiems, kas neturi atsarginio plano, reikia kuo skubiau jį susikurti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tinginystė. Darbų daug, bet tempas lėtėja su kiekviena diena. Neįmanoma judėti į priekį, jei nematote tikslo ar neturite dėl ko stengtis. Tą tikslą reikia susikurti. Ir nesvarbu, dėl ko stengsitės – dėl pavasario kelionės ar Naujųjų pokylio. Svarbu, kad rastumėte varomąją jėgą. Rūpinimasis sveika gyvensena ir mityba nustumiami į šalį. Įjungiama palaikomoji programa. Ir jokių kraštutinumų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Populiarumas. Tai, ką kiti vadina populizmu, bandymu sublizgėti, pasirodyti, jūs laikote pilietine pareiga. Geri darbai atliekami ne tam, kad būtų pastebėti. Nereikia dėl to nei ginčytis, nei ko nors įrodinėti. Gyvenkite taip, kaip atrodo teisinga. O aplinkybės klostosi taip, kad tampate matomi, imatės lyderio vaidmens. Bent jau šią savaitę. Smagu, kad jūsų idėjas palaiko antroji pusė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.