Grožis pagal Zodiako ženklus

Ar daug laiko skiriate grožio procedūroms? Ar jums svarbu, kaip atrodote? O galbūt pasikliaujate savo vidiniu žavesiu? Sužinokite, ar tiesą apie jus sako astrologai ir palyginkite save su kitais Zodiako ženklais.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 9:24 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:54 PM

Avinas (03 21–04 19)

Ugningiausias Zodiako ženklas Avinas nenori sekti mados vėjų – jis pats trokšta būti mados krypčių kūrėju. Todėl nenuostabu, kad po šiuo ženklu gimę žmonės pirmieji išbando ekologišką kosmetiką ir užkrečia šia mada savo draugus. Savo išvaizdai skiria tikrai daug dėmesio. Perka visas naujas kosmetikos priemones, nori viską išbandyti, bet nė prie vienos ilgam neprisiriša.

Patinka svaiginantys gėlių aromatai. Šio ženklo moterys ryškina akis vokų šešėliais, o antakius padaro vešlius. Nors losjonai ir kitos kūno priemonės padeda spindėti, tikrąjį Avino grožį atspindi jo spontaniškumas ir troškimas eksperimentuoti.

Jautis (04 20–05 20)

Po šiuo ženklu gimę žmonės išsiskiria paprastumu. Jaučių kosmetinėje greičiausiai yra vos keletas priemonių. Tačiau visos jos – tik geriausios. Jaučiai linkę prisirišti prie laiko išbandytų, patikimų priemonių. Jie vertina garsius prekės ženklus, jiems svarbiausia kokybė.

Visada renkasi ne blizgesį, bet paprastumą. Jiems puikiai pavyksta atskleisti tai, ką turi geriausia, ir paslėpti trūkumus. Šio ženklo žmonės dievina kūniškus malonumus – natūralius gaivinamuosius kremus, jiems patinka medžio aromatas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Dvyniai apdovanoti įgimtu žavesiu ir sąmoju. Todėl kasdienės grožio procedūros juos ne itin domina. Aplinkinius labiausiai traukia ir žavi jų protas, aštrus liežuvis, humoro jausmas ir lankstumas.

Reikšdami įžvalgius komentarus jie dažniausiai išraiškingai gestikuliuoja gražiomis rankomis. Linkę rinktis levandomis dvelkiančius kvapus. Dvynius traukia tai, kas nauja. Jie nė kiek nebijo ryškių spalvų.

Vėžys (06 21–07 22)

Vėžiai grožio procedūroms skiria mažai laiko. Laimė, kad gimusieji po šiuo ženklu dažniausiai būna išraiškingų akių ir skruostikaulių, gražių kūno formų, mielai šypsosi. Moterys yra supratingos, jautrios ir dvasingos. O tiems, kuriems pasiseka, Vėžiai atskleidžia ir begalinį savo seksualumą. Šio ženklo moterys mėgsta pasilepinti putų vonioje ar avokadų kaukėmis, vertina klasikinius papuošalus, dievina perlus, pastelines spalvas. Tikrasis Vėžių grožis – jų dosnumas, šiltumas, supratingumas, atjauta ir iš jų sklindanti ramybė.

Liūtas (07 23–08 22)

Pasitiki ir pasikliauja savimi. Dievina pramogas ir yra malonus šeimininkas – tikra vakarėlių siela. Nurungti Liūtą šioje srityje – jokių galimybių.

Šio ženklo moters labai gražūs plaukai, taip pat didelės, gilios akys. Priešingos lyties atstovus jis įaudrina jausmingais judesiais. Liūtas sau negaili nieko. Jis nueis kelis kilometrus pėsčiomis, kad rastų vienintelius tinkamus lūpų dažus ar plaukų kondicionierių. Už trokštamą priemonę sumokės tūkstančius.

Prie veidrodžio praleidžia valandų valandas, kad šventėje jo makiažas ir įvaizdis būtų tobuli. Mėgsta gyvas, ryškias spalvas, mieliausiai renkasi citrusinius aromatus.

Mergelė (08 23–09 22)

Trokšta gražiai atrodyti kasdien. Kasdieniam grožio ritualui negaili laiko. Šio ženklo atstovai visuomet atrodo pritrenkiamai. Jų kosmetinėje – priemonės visiems gyvenimo atvejams. Jų oda tobula. Tokie žmonės negali pakęsti neprižiūrėtos odos. Svarbiausia – kokybė. Todėl greičiausiai reguliariai lankosi kosmetologijos, grožio, masažo salonuose, mieliau renkasi lengvus kvapus ir švelnius prislopintus tonus.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesvarbu, kiek jiems metų, šio ženklo žmonės visuomet jaučiasi jauni ir yra atviri meilei. Jie neįsivaizduoja savo gyvenimo be grožio, romantikos ir sekso. Moterys – moteriškos, bet stiprios.

Svarstyklės žino, kaip atrodyti nepakartojamai įdėjus labai mažai pastangų. Jos trykšta sveikata, spinduliuoja gyvenimo džiaugsmu. Tai visuomet padeda išsisukti esant pačioms kebliausioms situacijoms. Svarstyklėms tinka žali ir rausvi atspalviai. Jos mėgsta šiltus gėlių aromatus. Šio ženklo atstovę iš karto galima atskirti iš Holivudo žvaigždės pozos, gracingumo ir gebėjimo įtikinti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Sekso dievaitės. Taip dažnai apibūdinamos šio ženklo atstovės. Visuomet linksmos, aistringos, mistiškos, greitai įsimylinčios nenuoramos viliokės. Tokios moterys erotiškumu apsigobia kaip ilgu šilkiniu apsiaustu.

Jų seksualumas sklinda lyg elektros srovė. Skorpionas turi išlavintą skonį.

Drabužių spinta, šukuosena, makiažas – viskas turi būti skoninga. Arčiau širdies – saldesni, svaigesni kvapai su vanilės, cinamono tonais. Patinka kurti apgaulingą, dramatišką efektą, todėl nesibodi pasipuošti peruku, dirbtinėmis blakstienomis.

Šaulys (11 22–12 21)

Ne tik kūrybingos, mėgstančios naujoves, bet ir labai lanksčios, atviros, lengvai prie pokyčių prisitaikančios asmenybės.

Kosmetika, kuri netelpa į jų kuprinę ar palto kišenę, nereikalinga. Viskas, ko reikia Šauliui, – tai kremas nuo saulės ir lūpų balzamas. Gal dar odos gaiviklis, padedantis kelionių metu jaustis gaiviai.

Kai šio ženklo moteris gražinasi prieš svarbų įvykį, renginį, daugiausia dėmesio skiria akims. Mieliau renkasi rausvus, alyvinius, pilkus atspalvius. Jų kvepalai dažniausiai yra svaigūs, bet tikrai ne per saldūs. Tikrasis grožis – spontaniškumas, nuotykių troškulys, bebaimis atvirumas ir humoro jausmas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Išsiskiria konservatyvia išvaizda. Nededa į burną bet ko, kruopščiai renkasi, ką valgyti, todėl gali didžiuotis laibu liemeniu. Sveikas gyvenimo būdas – kasdienybė. Gyvena pagal griežtą dienotvarkę: daug miega, kasdien mankštinasi ir ypač rūpinasi oda. Aplinkiniams atrodo, kad Ožiaragiui viskas išeina be didelių pastangų ir suvaržymų.

Tinka šilti žemės kvapai. Taip pat tamsios, sodrios spalvos – slyvų, vyšnių ir raudona. Ožiaragiui gyvybiškai svarbu jėga ir įtaka. Kai jaučiasi galingas ir įtakingas, to neįmanoma nepastebėti. Tikrasis grožis – drąsa, užsispyrimas ir nepriekaištingas stiliaus pojūtis.

Vandenis (01 20–02 18)

Vandeniui netrūksta savigarbos. Be galo jautrus kritikai, nuostabus, talentingas novatorius, geraširdis ir labai mokantis susitvardyti. Patinka atrodyti kiek įmanoma natūraliau. Ypač patinka šviesūs, rafinuoti atspalviai – sidabriniai, pilki, perlų baltumo ar auksiniai. Vandenis visuomet domisi naujovėmis.

Dievina viską, kas kvepia revoliucija. Jo grožį lemia prigimtis ir gebėjimas pasinaudoti tomis dovanomis, kurias gavo iš gamtos.

Žuvys (02 19–03 20)

Šio ženklo žmonės pasižymi originaliu stiliumi. Tai būdas išreikšti save, atskleisti jausmus, požiūrį.

Mėgstamiausios jų spalvos intriguoja ir provokuoja, tačiau tuo pat metu yra švelnios. Kai nusprendžia pasilepinti, Žuvys renkasi pedikiūrą, nes daug dėmesio skiria savo gražioms pėdoms. Aplinkiniai šio ženklo žmones mėgsta dėl atviros širdies, tikėjimo kitų gerumu, gebėjimo esant bet kokiai situacijai reikšti jausmus ir unikalaus kūrybiškumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.