Palmira pradžiugino: diena daug kam palanki

Pirmadienis, spalio 27-oji, šauni diena – kyla naujų sumanymų, įsižiebia nauja viltis. Tiesa, dar stipri užtemimų įtaka, tad būtina atida. Tai geras laikas svajotojams, menininkams ir sudėtingas pragmatiškiems asmenims, nes reikės pajusti, o ne suskaičiuoti, statistiškai įvertinti.

Vis dėlto diena palanki bendrauti, kelionėms, meilės pasimatymams ir avantiūroms, padiktuotoms intuicijos.<br>123rf nuotr.
Vis dėlto diena palanki bendrauti, kelionėms, meilės pasimatymams ir avantiūroms, padiktuotoms intuicijos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 6:00 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 2:24 PM

Vis dėlto diena palanki bendrauti, kelionėms, meilės pasimatymams ir avantiūroms, padiktuotoms intuicijos. Beje, puikiai jausite ateitį – tai geras metas planams kurti ir įvairiems ateities spėjimams. Įsimylėjėliams verta pakalbėti apie bendrą ateitį – kurkite bendro gyvenimo viziją.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas; žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia; valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba; plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti – apsaugos praradimas; veidrodį sudaužyti – vienatvė; jei saga ištrūktų – galite susirgti; jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti ar pamesti, jei durų užraktas sugestų – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiančius – pinigai, turtas; dažnai nustebti – laimė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus susikaupusiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Diena palanki kelionėms, finansinėms problemoms spręsti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Jautis (04 21–05 21). Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebloga proga, ypač moterims, greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos pradžiuginti dovanėle sutuoktinį.

Vėžys (06 22–07 22). Nors diena palanki, turite būti ganėtinai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams – imkitės įgyvendinti savo sumanymus. Tai tinkama proga užglaistyti darbe bendravimo nesklandumus. Tiks ir su vadovybe pasišnekėti dėl atlyginimo kėlimo.

Liūtas (07 22–08 23). Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, kas norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien su jais atvirai pasišnekėti – bus svarbu išsklaidyti abejones.

Mergelė (08 23–09 23). Nesiimkite spręsti profesinių problemų – šiandien svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis ir namais, taip pat jų nuopelnų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašydami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Skorpionas (10 23–11 23). Diena atskleis naujų, anksčiau nepastebėtų finansinių rezervų. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų. Ir nepraleiskite progos ką nors malonaus padovanoti mylimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 22). Visi jumis žavėsis ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai – gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakingo neplanuoti šiai dienai. Puikus laikas slaptam meilės pasimatymui.

Vandenis (01 21–02 20). Draugai nenuvils, o mylimas asmuo pradžiugins – tai žavių, malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė. Palanku ieškoti konfidencialios pagalbos, užtarimo jums svarbiu klausimu.

Žuvys (02 20–03 21). Tinkamas laikas taikytis su šefu, spręsti subtilias jūsų veiklos problemas. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atskurti pasitikėjimą jumis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.