Astrologė Palmira: kelyje nebūkite pusakliai ir puskurčiai

Pakilimo metas: būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie savo didžiąsias svajones ir imkitės veikti. Palanku spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Gera diena prisiimti įsipareigojimus, įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti, tiesa, jei jie gerai apgalvoti ir tinkamai parengti.

Būtina didesnė atida kelyje – tiek vairuojant, tiek einant, mat nė nepajusite, kaip ko nors nepamatysite ar jūsų kas nors neišvys. Deja, šiuo metu būsime pusakliai ir puskurčiai.<br>123rf.com nuotr.
Būtina didesnė atida kelyje – tiek vairuojant, tiek einant, mat nė nepajusite, kaip ko nors nepamatysite ar jūsų kas nors neišvys. Deja, šiuo metu būsime pusakliai ir puskurčiai.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 8:49 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 4:43 AM

Neskubėkite žadėti, įsipareigoti, viską aiškinkitės iki smulkmenų: galite ko nors nepastebėti, neįverti, ir tai virs ilgalaike problema. Nepamirškite, kad šios dienos susitarimai tvirti – norite ar ne, bet likimas jus privers tai įvykdyti.

Būtina didesnė atida kelyje – tiek patiems vairuojant transporto priemonę, tiek einant, mat nė nepajusite, kaip ko nors nepamatysite ar jūsų kas nors neišvys. Deja, šiuo metu būsime pusakliai ir puskurčiai.

Labiau pasisaugokite vagių, sukčių, liežuvautojų – nebūkite patiklūs, neskubėkite patikėti nei pasiūlymais, nei gąsdinimais, nei neva sensacijomis. Ne viskas bus taip, kaip jums pasakys, kaip išgirsite.

Ši diena netinkama badauti, griežtoms dietoms. Verta valgyti daugiau ir tai, kas jums skanu. Beje, diena susijusi ir su gyvūnu globa, tad labiau pasirūpinkite benamiais gyvūnais, jų globos namais.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandeniu plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tik iki pietų, nuo 13 val. 49 min. prasidės komplikuotas metas, netinkamas jokiems svarbiems reikalams; palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Galima priimti ilgalaikius karjeros sprendimus. Nebijokite daug užsibrėžti – pavyks išties nemažai nuveikti. Tiesa, atsakingų darbų niekam nepatikėkite – tikėtinos klaidos per pagalbininkus, vykdytojus ar neatsakingus partnerius. Tinka su vadovybe aptarti jūsų karjeros, uždarbio perspektyvas.

Jautis (04 21–05 21). Būkite drąsūs, rizikuokite. Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Vakaras geras prie vakarienės stalo susitikti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

Dvyniai (05 21–06 22). Jei tik palaiko partneris, sutuoktinis, reikia rizikuoti. Nebijokite ką nors paaukoti, su kai kuo susitaikyti, mėginti laimę – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Vis dėlto vakaras bus smagus, palankus viešnagėms pas senus draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien galite įgyti tikrų sąjungininkų, užtarėjų. Tai puikus laikas bendradarbiavimo sutartims pasirašyti, bylinėjimosi pradžiai. Beje, šiandien bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikytis, tai metas, kai nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Liūtas (07 22–08 23). Tinkama proga svarbiems veiklos, santykių su kolega, darbdaviu pokyčiams. Palanku tikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Mergelė (08 23–09 23). Tai jūsų sėkmės metas – verta spręsti visas aktualias problemas, susijusias su veikla, šeima, vaikais, meile. Vakaras geras sveikatingumo procedūroms – masažams, maudynėms ir pan.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, tuomet aiškiau, paprasčiau rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nepalanki diena. Tiesa, tinka tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Skorpionas (10 23–11 23). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams, pirkiniams. Tinka įsigyti vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar jums asmeniškai.

Šaulys (11 23–12 22). Spręskite finansines problemas. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Vakaras tinkamas pirkti dovanas draugams, giminaičiams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tai viena laimingiausių ir svarbiausių dienų šiais metais. Dabar galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme ne tik savo veikloje, bet ir santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu srityje.

Vandenis (01 21–02 20). Nedarykite to, kam prieštarauja jūsų vidus. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Ne laikas konfidencialiems susitarimams – ko nors nepastebėsite, nesuprasite, būsite apgauti. Tiesa, jūsų laukia puikus vakaras – neatsisakykite kvietimo į svečius.

Žuvys (02 20–03 21). Gerų pokyčių laikas, kol kas sėkmė priklausys būtent nuo jūsų. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus. Jei jums reikia ko nors paprašyti įtakingo draugo, susitikite šiandien.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.