Palmira savaitgalį prognozuoja intriguojančius susitikimus

Sekmadienis itin smagus – tai gerų naujienų metas. Išgirsti dalykai, gauti pasiūlymai nuteiks optimistiškai ir sustiprins tikėjimą ateitimi. Laukia intriguojantys susitikimai – tai puiki diena bendrauti, senoms pažintims atnaujinti ir naujoms užmegzti, susitikimams su įdomiais, nepaprastais, išskirtiniais žmonėmis. Mokykitės iš jų, tarkitės, klauskite patarimų, semkitės idėjų. Šios dienos (ypač sekmadienis) geros ir sportuoti, nedidelėms kelionėms. Sekmadienį gerai daugiau laiko praleisti gamtoje.

Laukia intriguojantys susitikimai – savaitgalis puikus senoms pažintims atnaujinti ir naujoms užmegzti.<br>123rf nuotr.
Laukia intriguojantys susitikimai – savaitgalis puikus senoms pažintims atnaujinti ir naujoms užmegzti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:24 PM

Sekmadienis itin smagus – tai gerų naujienų metas. Išgirsti dalykai, gauti pasiūlymai nuteiks optimistiškai ir sustiprins tikėjimą ateitimi. Laukia intriguojantys susitikimai – tai puiki diena bendrauti, senoms pažintims atnaujinti ir naujoms užmegzti, susitikimams su įdomiais, nepaprastais, išskirtiniais žmonėmis. Mokykitės iš jų, tarkitės, klauskite patarimų, semkitės idėjų. Šios dienos (ypač sekmadienis) geros ir sportuoti, nedidelėms kelionėms. Sekmadienį gerai daugiau laiko praleisti gamtoje.

Savaitgalis (ypač sekmadienis) palankus įsigyti vertingos technikos buičiai, darbui.

Pirmadienis – naudingas laikas mokytis, gilinti profesines žinias, dirbti su informacija, dokumentais, knygomis. Gera proga atnaujinti senas žinias, palanku keistis nauja dalykine informacija. Iki 12 val. 20 min. tinkamas laikas kreiptis į įtakingus asmenis, ko nors prašyti ar siūlyti vadovybei. Beje, pirmadienis nepalankus švęsti, pramogauti.

Pirmadienį 12 val. 21 min. Marsas įeina į Žuvų ženklą ir judės juo iki vasario 21 d. Kai Marsas Žuvyse, apsisprendimai, veiksmai taps labiau valdomi nuotaikų, fanatiškų įsitikinimų nei blaivaus proto. Asmenims daugiau įtakos turės religija, baimės, iliuzijos. Stiprės nepasitenkinimas savo laimėjimais, atsiras poreikis slėptis svajų pasaulyje. Ši Marso padėtis suaktyvins ir padarys agresyvesnius alkoholikus, narkomanus, religinius fanatikus – per šiuos asmenis gali padaugėtų įvairių rūpesčių, nelaimių.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis per ilgą laiką.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas nors ant galvos užkristų – diena prabėgs tuščiai, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais; juoda, mėlyna, violetinė.

Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų veiklos partnerių, išėjus iš namų sutikti žmogų su pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti (arba rasti) pinigų – visą mėnesį lydės sėkmė tvarkant reikalus, pelnas; balta, auksinė, purpurinė.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės, jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: parkristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose, rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar drabužis ant jūsų imtų svilti – įspėjimas, kad reikėtų koreguoti gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – geros permainos, tris vienodos formos debesis – svajonės išsipildymas.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysis per savaitę. Gerai regėti žvaigždes, dangų, vaivorykštę – jūsų laukia sėkmė. Atverti duris, įeiti į naujus namus – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas. Jei išvysite savo vaikystės namus – skolos sugrąžinimas. Būti nuogam – išsivalymas nuo ligų, nuodėmių. Blogai kristi – nesėkmė, plaukti, maudytis – apkalbos, pasmerkimas. Matyti drabužius, matuotis juos – kas nors jumis naudojasi, mėgina užkrauti svetimas problemas.

Blogas ženklas: susižeisti iki kraujo, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos kraujuotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: rasti monetų, jei vardu gatvėje keliskart pašauktų, išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis, nors emociškai kiek sudėtingas, tinkamas imtis atsakingų darbų; palankios spalvos – gelsva, auksinė, alyvinė, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis tinkamas imtis sudėtingų darbų ir to, ko paprastai vengiate, – įveiksite bet kokius sunkumus, pakelsite krūvį. Sekmadienį verta atsipalaiduoti kartu su antrąja puse – pakeisti aplinką, kur nors išvykti paviešėti. Sekmadienis ir pirmadienis iki 12 val. išskirtinai palankus metas svarbiems partneriškiems susitikimams, susitarimams.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis nuostabus – skirkite jį mylimam žmogui, vaikams: spręsis bendravimo su artimaisiais, mylimu asmeniu problemos. Sekmadienį pasistenkite likti tokie pat linksmi ir nuoširdūs. Tai puikus laikas neoficialioje aplinkoje aptarti jums svarbius veiklos klausimus. Sekmadienį, pirmadienį galimos naudingos pažintys, lemtingi susitikimai.

Dvyniai (05 21–06 22). Atsigavimo dienos – išties bus gera su artimaisiais, mylimu žmogumi. Sekmadienį bus puiki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį ir prisipažinti mylint. Pirmadienis geras svarbiems dalykiniams susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Galimi lemtingi susitikimai ir pasiūlymai. Jei esate susituokę, pasistenkite kuo daugiau šilumos, meilės skirti antrajai pusei: jūsų santykiai tikrai ilgam sutvirtės. Sekmadienis, pirmadienis palankūs pirkti vertingos buitinės technikos.

Liūtas (07 22–08 23). Likimas yra parengęs malonių staigmenų. Tai džiaugsmo, meilės dienos – leiskite jas su vaikais arba mylimu asmeniu. Pirmadienis iki pietų tinkamas svarbiems susitikimams, deryboms, susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienį vėl pasijusite laimingi ir reikalingi, sulauksite nuoširdaus dėmesio, šilumos, meilės. Sekmadienį raskite laiko atsipalaidavimo, sveikatos stiprinimo procedūroms. Beje, savaitgalis ir pirmadienis tinkami finansinėms problemoms spręsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį apims švelnios, lyriškos nuotaikos – gerai jausitės tik su artimais, mylimais žmonėmis. Sekmadienio antrąją pusę ir pirmadienį būsite itin šaunūs ir energingi – tai gera proga svarbiems dalykiniams ar asmeniniams pokalbiams.

Skorpionas (10 23–11 23). Keistos, nepaprastos dienos – beveik mistiškai grįš tai, ką buvote praradę, ko buvote netekę. Susitikimai su draugais džiugins – gali net užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik draugas. Pirmadienis tinkamas konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 22). Rūpesčius išblaškys savaitgalio nuotykiai, intriguojantys susitikimai. Tiesa, būkite atidesni, kad nesugadintumėte nuotaikos (sau ir artimiesiems) per dideliu reiklumu šeštadienį, sekmadienio rytmetį. Susitikimams su draugais, švęsti itin palanki sekmadienio antra pusė. Pirmadienis palankesnis iki pietų – planuokite atsakingus dalykinius susitikimus iki 12 val.

Ožiaragis (12 22–01 21). Savaitgalis puikus, ypač šeštadienį galite patirti puikių įspūdžių. Sekmadienio antra pusė tinkama pasikalbėti ginčytinomis temomis su vaikais, sutuoktiniu – jums pavyks įtikinti savo sumanymų teisumu. Pirmadienio pirma pusė itin palanki svarbiam apsisprendimui veikloje, atsakingiems pokalbiams dėl karjeros.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį gali kilti neplanuotų rūpesčių, tiesa, jau sekmadienį apie juos pamiršite. Tai bus džiugus metas, ypač jei išsiruošite aplankyti gerų draugų ar šiaip kur nors išvyksite toliau nuo namų. Pirmadienis itin svarbus ir palankus iki pietų – verta priimti drąsius, lemtingus, ilgalaikius sprendimus.

Žuvys (02 20–03 21). Puikios dienos bičiuliškiems susitikimams – būkite atidūs išgirstiems patarimams, pasiūlymams. Tiesa, sekmadienio antrą pusę stenkitės labiau rinktis, su kuo bendrauti, kitaip gali sugesti nuotaika, pablogėti sveikata. Šeštadienis romantiškas, daugiau dėmesio skirkite savo porai – bus proga susitaikyti, sustiprinti santykius. Pirmadienis tinkamas mokesčių, draudimo, skolų, paveldėjimo reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.