Palmirai žvaigždės rodo: savaitgalį Lietuvoje - agresijos metas

Šeštadienis nepalankus iki 15 val., kai reikia vengti neprivalomo bendravimo, kai netinka aiškintis santykių – tai neteisingų kaltinimų, įtarimų, nemotyvuotos agresijos metas. Galite susidurti ir su spekuliacija idėjomis, religiniais, politiniais įsitikinimais. Jūsų pasitikėjimu (naivumu) gali pasinaudoti nesąžiningi, įžūlūs asmenys.

Šeštadienis nepalankus aiškintis santykius.<br>123rf nuotr.
Šeštadienis nepalankus aiškintis santykius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 8:16 PM

Ši diena gera baigti senus darbus. Tai puiki proga įveikti blogą įprotį, atsisakyti nereikalingų (daiktų ir žmonių) gyvenime. Pasistenkite grąžinti skolas draugams, įvykdyti seniai duotus pažadus artimiesiems.

Sekmadienis, nors kiek įtemptas, vis dėlto šviesus metas, kai pakanka geranoriškumo likti diplomatiškiems, nuoširdiems, šiltiems. Tai gera diena viešnagėms pas tėvus, pas senus draugus ar bendradarbius, su kuriais daug kartų teko dirbti kartu. Palankus metas įvairiems dalykiniams susitikimams, bendrauti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis – pasikalbėkite dėl rūpimų problemų, pasiaiškinkite, kas jus slegia.

Pirmadienį, deja, kritinis metas. Netiks nieko nauja pradėti, su kuo nors pyktis ar aiškintis santykius. Tai sunkus laikas bendrauti, nepalankus atsakingiems darbams, susitikimams, tolimoms kelionėms. Diena nepalanki pramogauti, įsigyti vertingų daiktų. Blogas laikas romantiškoms pažintims užmegzti, ypač su asmenimis, atvykusiais iš toli.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti medžius, kelią, mirusiuosius. Paklausykite išgirsto patarimo. Blogai kirpti plaukus, nagus sapne, regėti savo persimainiusį atspindį veidrodyje. Jei sapnavote stiklinius daiktus, indus, ypač jei matėte, kaip jie dužo, – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: pamesti kepurę ar jei ji nuo galvos nukristų, jei vėjas kepurę nuo galvos nupūstų, daug tamsių dūmų matyti, ką nors pamesti, ypač piniginę, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį ar medinį daiktą, gauti kepurę dovanų ar ją rasti, pamesti smulkių monetų.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai regėti maistą, prabangius daiktus, brangenybes, bet blogai pinigus – gresia nuostoliai, mirusiuosius, kapines – katastrofa. Kepurė, ypač kailinė, – netikėti pinigai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys – katastrofa, sugriūtų kėdė, ant jos sėdint, ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas, kojas sušlapti – jūsų paslapties atskleidimas, pirštinę pamesti – antrosios pusės neištikimybė, jei drabužis plyštų, sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti, įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenksmingu asmeniu, jei radote peilį – pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys, rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – sutiksite sau skirtąjį.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė; zuikiai, katės – išgyvenimai, emociniai stresai; vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis; būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, pieną išlieti iki pietų, susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą arba vaikišką žaisliuką – pagalba, sėkmė reikaluose.

Žvilgsnis į priekį: antradieniui sunkių darbų neplanuokite, atsisakykite neprivalomo bendravimo – tai jaunaties metas, kai reikia pabūti vieniems su savimi; patartina vilkėti melsvų, žalsvų, sidabrinių tonų drabužius, vengtini raudoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis iki 15 val. nekoks. Venkite aptarinėti savo veiklos reikalus su artimaisiais – sulauksite blogo patarimo, nesidalykite paslaptimis. Nesiklausykite, ką kas kalba, – dėl visko turėkite savo nuomonę. Vis dėlto po 15 val. prasidės sėkmingas laikas, geras viešnagėms, susitikimui su tais, kuriuos gerbiate, mylite. Sekmadienis tinkamas priimti svarbius karjeros sprendimus, susitikti su asmenimis, galinčiais jums padėti veikloje. Pirmadienis gali atnešti rūpesčių darbe – pasaugokite savo darbo vietą.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienį būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, tačiau jūsų elgesys jiems taip pat gali sukelti įtarimų… Nepraraskite savitvardos, jei teks aiškintis santykius. Labiau pasaugokite pinigus – nuo savo neribotų norų ar ilgapirščių. Jau antrą sekmadienio pusę jums atrodys juokingi vakarykščiai nesutarimai, nes tai bus puikus ir įdomus metas – lauks turiningi (arba smagūs) susitikimai. Pirmadienį situacija gali pasirodyti geresnė, nei iš tiesų bus. Nerizikuokite nei dėl pinigų, nei dėl meilės reikalų.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis nekoks. Venkite tądien aptarinėti savo finansinius ar meilės reikalus su draugais – sulauksite blogo patarimo. Nesiklausykite, ką kas kalba, – dėl visko turėkite savo nuomonę. Sekmadienį geriau jausitės, jei sieksite kitiems padėti, jei būsite dosnūs. Pirmadienis kritinis, didelė traumų, konfliktų, traumų tikimybė. Saugokite pinigus, turtą ir sveikatą, santykius su tais, kuriuos mylite.

Vėžys (06 22 – 07 22). Jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus bei artimuosius: jei šeštadienį viskas blogai ir konfliktai kyla dėl visai nereikšmingų dalykų, sekmadienį vėl atgausite pusiausvyrą. Raskite šeštadienį įdomų užsiėmimą, kad neliktų laiko emocijoms ir santykių aiškinimuisi (ypač nereikėtų reikalauti kokybės meilėje). Pirmadienį venkite žadėti, įsipareigoti aplinkiniams, ypač sutuoktiniui, – vargu ar bus lengva tai ištesėti.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį galimi rūpesčiai (net barniai) dėl netikėtų svečių ar neplanuotų išlaidų su sutuoktiniu ar vaikais. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo valios, kitaip net palankų sekmadienį neatgausite geros nuotaikos. Pirmadieniui svarbių darbų neplanuokite – tai klaidų, broko laikas, kai galite sugadinti savo, profesionalo, reputaciją. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienio nesklandumai dėl neplanuotų išlaidų, kurie galimi dėl avarijų, remonto ar artimo žmogaus ligos. Tačiau sekmadienį vėl tapsite optimistais ir būsite kantresni, oresni bendraudami – į ginčus jus nebus lengva įvelti. Pirmadienį visur būkite saikingesni, atsargesni – nepervertinkite savo galimybių. Rūpesčiai dėl vaikų – labiau juos pasaugokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kai kurioms svajonėms šeštadienį bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję. Kurkite sau malonią aplinką namuose – verta šiomis dienomis atsisakyti dalykų, kurie jus erzina, trikdo. Pirmadienis netinkamas veiklai. Jei galite, likite namuose, bent jau nieko atsakinga darbe nesiimkite.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį, ko gero, liūdesys neišvengiamas, tačiau būkite atidūs, kad ilgėdamiesi tobulos meilės ar kitokių likimo malonių neapkartintumėte savaitgalio. Būkite atidesni, švelnesni tiems, kas jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti, o tai šeštadienį tikėtina) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas ir optimizmą. Pirmadienį venkite finansinių įsipareigojimų ir pasisaugokite sukčių, vagių.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį pirmas įspūdis gali suklaidinti tiek susipažįstant, bendraujant su aplinkiniais, tiek renkantis prekę ir pan. Beje, labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavyduliavimą. Pirmadienis žada neplanuotų, priverstinių išlaidų – tai nuostolių, baudų metas. Problemos dėl nelegalių piniginių įplaukų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienis slegiantis ir nemalonus, ypač iki 15 val., – nepasiduokite akimirksnio nusivylimui: sekmadienis sušvytės kitomis spalvomis. Tiesa, ir jį bus galima sugadinti karštakošiška reakcija bendraujant – malonus bendravimas gana greitai virs ginču. Ir ypač pirmadienį tai derėtų atminti. Tądien išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Dėl pinigų stygiaus šeštadienį gali suirti svarbus reikalas. Mažiau planuokite, mažiau pasikliaukite draugais, partneriais – tai padės išvengti nemalonių gyvenimo staigmenų. Pirmadienis nepalankus jokiai veiklai, taip pat ir bendrauti. Tiesiog nuo visų atsiribokite, nuo visko pailsėkite.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis po 15 val. geras susitikimams su svarbiais žmonėmis karjeros klausimais. Iki to laiko pasisaugokite, kad ko nors neužgautumėte, nenuskriaustumėte savo nepamatuotais reikalavimais ar neteisinga kritika. Puiki sekmadienio popietė – tai gera diena susitikimams su bendraminčiais. Pirmadienį planai gali suirti – gali tekti atsisakyti svarbaus sumanymo (bent laikinai).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.