Palmira patarė: daugiau dėmesio skirkite šeimai, o ne darbui

Nesiimkite skubotai ko nors spręsti ar veikti – šiandien, sausio 21-ąją, trečiadienį,sunku likti objektyviems. Trūks teisingos informacijos ir įžvalgumo.

Būkite atidesni artimųjų poreikiams – būtent šiandien jie gali tapti akivaizdesni.<br>123 rf.com nuotr.
Būkite atidesni artimųjų poreikiams – būtent šiandien jie gali tapti akivaizdesni.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 11:59 AM

Mokėkite tylėti ir klausytis, priimti gerus patarimus. Būkite atidesni bendraudami, pasirašydami dokumentus ir vairuodami – ne viskas bus sklandu, sąžininga ir pagaliau naudinga.

Tvarkant įvairius reikalus tikėtini nesusipratimai, net apgaulės (pakaks ir blefavimo), deja, pačiam bus galima irgi suklysti, apsirikti norimus dalykus vertinant kaip tikrovę. Venkite didelių išlaidų, ne laikas ir pinigus investuoti, skolinti, tartis svarbiais klausimais, pasirašyti ilgalaikius atsakingus susitarimus.

Šiandien daugiau dėmesio derėtų skirti šeimai, o ne darbui. Būkite atidesni artimųjų poreikiams – būtent šiandien jie gali tapti akivaizdesni. Ir pasistenkite rasti naujų būdų, kaip užkirsti kelią savo ir artimųjų nepasitenkinimui. Pagalvokite, kaip turėtumėte elgtis, kad jūsų santykiai taptų darnesni?

Taip pat šiandien tiks intuityviai rinktis žmones, su kuriais verta kartu dirbti, bendrauti. Naudinga bus pamąstyti ir apie tai, ką šiuo metu jums reikia valgyti, kokius akmenis nešioti ir pan. Jei jums kas nors nepatiks, susilaikykite mėnesiui nuo bendravimo su tuo asmeniu, nenešiokite tam tikrų akmenų ar drabužių.

Šiandien 17 val. 48 min. Merkurijus sustos ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis atbulinis, arba retrogradinis, judėjimas tęsis iki vasario 11 d. Tuo metu lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, silpnės atmintis, bet stiprės analitiniai gebėjimai.

Mažės kontaktų, daugės informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja – efektingiausia būtų grįžti prie senų dalykų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia, švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekimas – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Netikusi diena dalykiniams susitikimams, ką nors planuoti – nesusikalbėsite, apsiriksite. Venkite skubėti, griebtis ko nors nauja – aplinkybės gali versti atsigręžti, imtis to, ką praleidote, pamiršote ar blogai padarėte. Ir nenustebkite, kad vis kas nors jums trukdys, gaišins, stabdys.

Jautis (04 21–05 21). Teks susitaikyti su tam tikais apribojimais. Nerizikuokite nei važinėdami, nei dirbdami, nei įsipareigodami (ypač šefui). Jei jums trūks pasitikėjimo savimi – prašykite draugo patarpininkauti.

Dvyniai (05 21–06 22). Tuščia mėginti ką nors suprasti ir paaiškinti, ypač vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Nederėtų priimti sprendimų, susijusių su kelione, užsieniečiais. Įvykių prasmė šiandien gali atsiverti netikėtai su kuo nors bendraujant, ką nors skaitant, žiūrint televizorių, klausantis radijo ir pan. Tai padės atsikratyti iliuzijų dėl reikalų, pinigų ir jausmų.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, tiesa, skolintis venkite. Ir atidžiai skaičiuokite pinigus – savo ir valdiškus.

Liūtas (07 22–08 23). Nederėtų skubėti demonstruoti savarankiškumo, taip pat galios, įtakos – viskas gali išeiti atvirkščiai. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus, prašymus.

Mergelė (08 23–09 23). Dirbkite neskubėdami, susikaupę – galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite vairuodami. Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto, svaigalų, vaistų kokybei. Svarbesnius dalykinius klausimus geriau spręsti pirmą dienos pusę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi visai malonūs netikėtumai – galite sužinot tai, ką nuo jūsų slėpė vaikai, sutuoktinis ar mylimas žmogus. Jei viskas bus gerai, nepasiduokite kitam kraštutinumui – nerizikuokite ne tik partnerio pasitikėjimu, bet ir pinigais, karjera.

Skorpionas (10 23–11 23). Diena netinkama aktyviai veiklai: užsiimkite namais, šeima – dalykinių reikalų tvarkymą verta atidėti rytdienai. Jei teks dirbti, būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami. Ir atidžiau klausykite šefo nurodymų – galite kai ką supainioti. Būkite pasiruošę, kad ilgai jūsų slėpta paslaptis gali atsiskleisti.

Šaulys (11 23–12 22). Labiau apgalvokite savo žodžius – ne metas ilgalaikiams įsipareigojimas nei darbe, nei jausmų srityje (vėliau gailėsitės). Venkite ginčų su kolegomis, vadovybe – galite nė nepastebėti, kad patys klystate. Saugokitės vagių ir melagių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Netikėtumų ir klastos metas. Reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. Būkite apdairesni su pinigais.

Vandenis (01 21–02 20). Apgaulinga diena, nepalanki nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, nei reikšmingiems apsisprendimams, – būsite linkę į iliuzijas, tad galite netyčia apsigauti ar ką nors apgauti. Šiandien derėtų vengti karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui.

Žuvys (02 20–03 21). Pasyvus metas – likite nuošalyje, venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namie. Ne laikas ir svarbiems įsipareigojimams – vargu ar ištesėsite žodį. Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.