Ką Palmira pataria atlikti savaitgalį, kad metai būtų geresni?

Šeštadienis – ilgesingas metas, kai mielai prisimename senus laikus, kai stengiamės susitikti su senais draugais. Tądien išties bus palanku bendrauti su tais, kurie iš mūsų praeities, taip pat su vyresnės kartos atstovais – mokykitės iš jų, semkitės įgytos patirties.

Sekmadienis – itin aktyvus metas, palankus pramogoms, viešnagėms.<br>123rf nuotr.
Sekmadienis – itin aktyvus metas, palankus pramogoms, viešnagėms.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 4:54 AM

Pirmoji šeštadienio pusė itin gera tvarkytis, reikėtų išnešti senus, nereikalingus daiktus, kam nors juos atiduoti, paaukoti. O štai vakaras – geras šeimos šventėms.

Sekmadienis – itin aktyvus metas, palankus pramogoms, viešnagėms. Tai ir puiki proga nutrūkusiems ryšiams atnaujinti – susitikite su tais, kurių seniai nematėte, bet norėtumėte palaikyti ryšius kaip ir anksčiau. Tądien apskritai daugiau bendraukite, priimkite svečius.

Beje, savaitgalis geras ir dalykiniam bendravimui – galite sužinoti labai vertingų dalykų, išgirsti nors ir nedaug, bet kai ką labai svarbaus, kas laimingai pakeis jūsų ateitį. Sekmadienis bei pirmadienis – ir romantiškiems susitikimams palankios dienos. Tai laimingų meilės pasimatymų ir netikėtų, staigių susižavėjimų metas.

Pirmadienis dvilypis: lyg ir norėsis ko nors griebtis, kalnus versti, tačiau iš atkaklių pastangų bus mažai naudos. Tai pasyvus metas, netinkamas energingai nerti į reikalus, tad neskubėkite, atidžiai dirbkite net ir įprastus darbus. Visas svarbias problemas – tiek dalykines, tiek asmenines atidėkite antradieniui.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį dažniausiai apgaulingi – juos reikėtų vertinti atsargiai. Tačiau geriausia buvo nieko neregėti.

Blogas ženklas: netyčia vandenį išlieti – saugokitės apkalbų; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – gresia apgaulės, galite netekti jėgų; jei dantis nuskiltų, plaukai veltųsi – nužiūrėjimo požymis; jei batas suplyštų ar bato kulniukas nulūžtų – galima draugo išdavystė, santykių su artimaisiais pablogėjimas; raudona, geltona.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, turtas, jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – apsauga, sėkmė; pilkai žalsva, melsva, sidabrinė.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Itin reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai, matyti žmonės. Puiku regėti grybus – turtas, sveikata; žuvis – sėkmė; paukščius – gera žinia; vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys; sagą pamesti – liga; netyčia sulyti – apsaugos praradimas; raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums pokštą kas iškrėstų – sėkmė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai ir tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti derėtų tiesiogiai. Blogai regėti mirusiuosius, ypač jei jie jums malonūs, šaukė, valgydino – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga. Puiku, jei vaikščiojote žeme, smėliu.

Blogas ženklas: jei jus užpiltų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė; jei ant jūsų paukščio plunksna užkristų – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis puikus įsisenėjusioms finansinėms problemoms spręsti, įvairiems piniginiams ir turto, verslo reikalams tvarkyti; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nepervertinkite savo ženklo privilegijų iki šeštadienio pavakarės, kai ryžtingumas, iniciatyva nebus pageidautina savybė – laukite, stebėkite, nutylėkite, nusileiskite. Po 15 val. 30 min. prasidės jūsų dominavimo laikas, tačiau nepraraskite įžvalgumo, atsargumo ir diplomatiškumo. Sėkmingas sekmadienis bei pirmadienis – patirsite daug džiaugsmo susitikdami su senais draugais. Gali atsinaujinti ir senas romantiškas ryšys.

Jautis (04 21–05 21). Jei turite skubių ar svarbių reikalų, suskubkite juos sutvarkyti pirmąją šeštadienio pusę iki 15 val. 30 min. Vėliau nelabai palankus metas – žiūrėkite, su kuo bendraujate. Beje, nereikėtų rodyti iniciatyvos užmezgant pažintis... Pasistenkite labiau atsipalaiduoti. Nepersistenkite, kad ir kuo užsiimsite, taupykite jėgas kitos savaitės pradžiai – būtent tada jūsų pastangos duos vaisų. O kol kas būkite kantresni – niekas niekur greitai nesispręs. Labiau paisykite artimųjų pageidavimų, skundų.

Dvyniai (05 21–06 22). Permainingos dienos, įvykai gali pasisukti nenumatyta linkme. Tai geras metas atsikratyti ko nors atsibodusio, netikusio. Daugiau bendraukite ir būtinai susitikite su moksladraugiais. Šios dienos geros viešnagėms – atsipūskite senų bičiulių draugijoje. Pirmadienis tinkamas ilgalaikiams finansiniams susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Tampa akivaizdūs ir aiškūs svarbūs dalykai. Turėtumėte vienareikšmiškai sau pasakyti „taip“ arba „ne“. Derėtų su svarbiais žmonėmis aptarti veiklos, karjeros klausimus, tačiau raskite ir kuo daugiau laiko skirti bendravimui su tėvais, seneliais. Dienos geros išvykoms į mišką. Pirmadienį būkite sau reiklesni darbe, kitaip iš jūsų bus nemažai pareikalauta – viršininkas, klientai suskubs jums pareikšti pretenzijų.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis gana smagus, tinkamas tiek talkoms rengti, tiek pramogauti. Būsite populiarūs, sulauksite daug dėmesio. Tiesa, pasistenkite nepasiduoti azartui. Pirmadienis tinkamas susitikti su žmonėmis iš toli, vykti į keliones, su partneriais aptarti verslo plėtros galimybes.

Mergelė (08 23–09 23). Galimi tam tikri nesusipratimai, nesmagumai bendraujant, keliaujant, tad nieko rimta, atsakinga geriau neplanuoti. Aplinkiniai irgi gali sudrumsti poilsį ir ramybę prieš jūsų valią įtraukdami į svetimus rūpesčius, tad pasistenkite griežčiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio. Žinoma, sugadinti nuotaiką ir patys sau nesunkiai galėsite, ypač jei imsite kedenti senas problemas. Pirmadienį pasisaugokite pataikūnų ir nedėkite didelių vilčių į gautus pažadus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesinorės būti vieniems, tad puiki proga užmegzti naujas pažintis. Pasistenkite būti tolerantiškesni sutuoktiniui, net jei tektų prisiversti išklausyti jo kritiką bei reikalavimus, – juk prasideda jūsų meilės metas, kai viskas gali kuo puikiausiai išsispręsti. Tad būkite nuoširdūs. Pirmadienis palankus deryboms, finansiniams susitarimams.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors savaitgalis ir kupinas rūpesčių bei darbų, specialiai raskite laiko pasidžiaugti šeima. Ir mažiau kritikuokite artimųjų elgesį, sprendimus – niekas neįvertins jūsų kilnių tikslų. Šeštadienį tiktų ieškoti įvairių talkininkų, rėmėjų ir kartu imtis ko nors sudėtingo, nemalonaus, privalaus. Sekmadienis palankus sveikatingumo procedūroms, SPA. Pirmadienis – užvilkintų reikalų diena.

Šaulys (11 23–12 22). Galimos malonios staigmenos, džiugūs susitikimai su seniai matytais draugais. Tai puikus laikas poilsiui – nesugadinkite jo problemų sprendimu, bent laikinai pamirškite visus rūpesčius! Ir prisiminkite, kodėl esate laimingi. Šios dienos žada ne tik smagių susitikimų su jums artimais asmenimis – galimos ir laimingos romantiškos pažintys. O gal atgaivinsite ir seną ryšį? Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neverta kur nors vykti – nebent draugus ar giminaičius aplankyti. Geriausia laiką leisti su artimaisiais. Patartina susimąstyti, ar pagrįstai siekiate pusiausvyros, ar to, ko norite, nėra per daug? Būkite itin atidūs šeimos nuomonei, sutuoktinio patarimams. Beje, šios dienos padės sustiprinti meilės saitus šeimoje, tad daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Pirmadienis netinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Savaitgalis palankus bendrauti, leistis į nedideles keliones. Tiesa, jei dar neatšventėte gimtadienio, geriau vengti nereikalingų susitikimų ir pasistengti daugiau patylėti. Pirmadienis tinkamas skubiems reikalams, tik neparaskite atidos – tiek popierius tvarkydami, tiek automobilį vairuodami ar eidami gatve. Deja, šiuo metu būsite išsiblaškę, tad galite ko nors nepastebėti, pamesti ar šiaip kur nukišti reikalingą dokumentą, daiktą. Stigs ir atsargumo, tad galite ką nors neapgalvotai pažadėti, ko nesugebėsite įvykdyti.

Žuvys (02 20–03 21). Nebūkite šnekūs ir išlaidūs savaitgalį, pasistenkite tomis dienomis ką nors naudinga nuveikti savo tėvams, seneliams. Būkite dosnesni, švelnesni, atidesni tiems, kuriuos mylite. Tada jūsų santykiai taps šiltesni, mielesni. Pirmadienis neblogai tvarkyti piniginius ar turto reikalus, nors ypač svarbius geriau atidėti antradieniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.