Palmira padrąsino: jei pamiršite nuoskaudas, daug nuveiksite

Sausio 29-ąją, ketvirtadienį, iki 12 val. 23 min. tęsis sudėtingas vakarykštis metas, netinkamas atsakingiems sprendimams priimti, svarbiems reikalams tvarkyti.

Svarbiausia, likite pakantesni savo porai, – nesiginčykite, nesiaiškinkite santykių, nekelkite pavydo scenų.<br>123 rf. com nuotr.
Svarbiausia, likite pakantesni savo porai, – nesiginčykite, nesiaiškinkite santykių, nekelkite pavydo scenų.<br>123 rf. com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2015, 5:37 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:36 PM

Tiesa, ir vėliau gali apimti įtampa, noras atsiriboti ar priešintis. Vis dėlto būsite energingi, sumanūs, ir jei susitelksite į pozityvius dalykus ir nesigilinsite į nuoskaudas, nereaguosite į provokacijas, nemažai nuveiksite.

Tiesa, dabar galite neteisingai įvertinti finansines perspektyvas ir priimti neteisingą sprendimą. Tad neskubėkite eksperimentuoti ir dėl to su kitais konfliktuoti – dabar reikėtų pakančiau vertinti kritiką, atidžiau įsiklausyti į priešininkų nuomonę.

Tad stenkitės likti kuklesni, paprastesni, mokėkite nusileisti, atsiprašyti, deja, šiomis dienomis noras užsispirti, ką nors keisti, perdaryti, ko nors atsisakyti, nutraukti santykius gali atsirasti ir be aiškios priežasties, be rimto pagrindo.

Matydami vien savo principus ir už juos kovodami liksite vieni. Nepamirškite šių dalykų nei šefo kabinete, nei namuose. Ir tai bus svarbu atsiminti iki savaitės pabaigos.

Svarbiausia, likite pakantesni savo porai, – nesiginčykite, nesiaiškinkite santykių, nekelkite pavydo scenų. Jei norite su kuo susitaikyti, venkite lįsti į akis, nebūkite įkyrūs.

Nors diena sukels nemažai įtampos moterims (tai itin gali pajusti moteriški darbo kolektyvai), ji siejama su moteriškų energijos vyravimu, tad vyrams seksis tiek, kiek jie sugebės gerbti moterų valią.

Šiandien svarbu labiau pasirūpinti kitais – būkite nuoširdūs, dosnūs. Ir patys iš kitų gausite tai, ką užsitarnavote per mėnesį, antra dienos pusė – karminio atpildo metas.

Vakare tinka susitikti su giminaičiais, šeimos draugams, surengti šeimos šventę.

Iš trečiadienio į ketvirtadienis svarbūs tik ryškūs, įsimenantys sapnai, pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną ir jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka spręsti svarbius teisinius klausimus, nepalanku tvarkyti piniginių ir turto reikalų; patartina vilkėti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Jokių avantiūrų, jokios rizikos – galite pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką ir išlošite, tai laikina. Įsidėmėti dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare, ateityje gali praversti, tiesa, kitaip, nei iš karto pasirodys.

Jautis (04 21–05 21). Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio. Nepirkite vertingų daiktų gerai neapgalvoję.

Dvyniai (05 21–06 22). Visiems geras nebūsi, teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kitų pažadais – reikalus geriausia tvarkyti vieniems.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalanki diena. Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnoms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite pridaryti rimtų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 22–08 23). Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos. Nepatartina kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, tai, kas bus pažadėta antrą dienos pusę, bus įvykdyta.

Mergelė (08 23–09 23). Įtemptas laikas. Jums bus keliami nemaži reikalavimai darbe, tačiau atlikti savo užduotis kokybiškai nebus lengva, – pasistenkite nesiimti daug darbų. Patys venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas šiuo metu neduos tų rezultatų, kurių tikitės. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai – ko gero, svarbus reikalas (ypač susijęs su pinigais ar romantišku susitikimu) bus atidėtas.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite, niekam nepadėsite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau – bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 22). Slegianti diena, nors vakarop kai kas į gera gali pasisukti. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Nepanikuokite, jei ką negero sužinosite apie artimą žmogų ar sutuoktinį – viskam yra paaiškinimas, visada yra kokia nors priimtina išeitis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Venkite atsakingų darbų ir savo šefo. Vakarą geriausia praleisti savo namuose. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 21–02 20). Nors diena visai sėkminga, ne viskas bus taip sklandu, kaip norėtųsi, – kai ko negausite, kas nors nenorės jūsų girdėti, suprasti. Tiesa, nereikėtų visko imti į širdį imti. Ypač ryte gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Žuvys (02 20–03 21). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Nereikėtų aiškintis su sutuoktiniu santykių, ypač jei šiandien sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.