Palmiros įžvalgos: šiandien – repeticija prieš Valentino dieną

Džiugus laikas poetams ir įsimylėjėliams, kad ir kokio amžiaus jie būtų. Kūrybinis įkvėpimas ir aistra – šios dienos ženklai. Ši diena gali būti tinkama repeticija prieš Valentino dieną. Jei siekiate mylimo asmens dėmesio, pripažinimo, skirkite pasimatymą šiandien: nebus sunku rasti atsaką jums brangaus asmens širdyje.

Kūrybinis įkvėpimas ir aistra – šios dienos ženklai.<br>123rf nuotr.
Kūrybinis įkvėpimas ir aistra – šios dienos ženklai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:14 AM

Veiklai (jeigu ji ne kūrybinė) diena nėra paprasta – pakaks vilkinimo, neaiškios painiavos, trukdys partnerių nelankstumas, ambicingumas ar kompetencijos stoka. Vis dėlto tai neblogas laikas įvairiems susitikimams (ypač su partneriais, užsieniečiais), susitarimams, gerai parengtiems dokumentams tvirtinti. Beje, tariantis bus svarbu likti skeptikais. Euforija, perdėtas perspektyvų vertinimas – šios dienos problema.

Kad ir kuo užsiimsite, geriau nemėginti visko planuoti – daugiausia laimėsite, jei pasikliaukite intuicija, darysite tai, ko išties norisi. Laisvas polėkis šiandien pats naudingiausias dalykas. Tad net ir svarbius reikalus verta tvarkyti neoficialioje aplinkoje ir bendraujant vengti oficialumo. Patartina imtis jums gerai žinomų dalykų, palanku perdarinėti ką nors sena.

Diena gera pramogauti, atsipalaiduoti, tad darbas eisis tik tuomet, jei bus tam bus emocinė paskata, kitaip kalbant, neprievartaukite savęs sunkiomis, neįdomiomis užduotimis – atidėkite jas, jei negalite savęs įtikinti, jog tai jums sukelia malonumą. Jei tektų imtis darbų, kuriems reikia tikslumo, būkite itin atidūs ir susikaupę.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, jei matėte ką nors išskirtinio, be galo ryškaus, įsimenamo. Gerai buvo regėti ugnį (apsauga), vandenį (išsivalymas), mišką (geri draugai, pažintys). Blogai buvo vilkėti baltus drabužius – gėda, nuostoliai, paslapčių atskleidimas.

Blogas ženklas: vandentiekio gedimai, netyčia sušlapti, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: rasti monetų, žaisliuką, kaukę.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis tinkamas namie susikaupusiems darbams atlikti, sekmadienis – ilsėtis, pramogauti, dovanoms teikti, daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Avinas (03 21–04 21). Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Jautis (04 21–05 21). Avantiūros palankios tik tada, jei esate nuojautos žmogus, jei jūsų reikalai nesusiję su kelione ir užsieniečiais, jei nesiruošiate pažeisti įstatymų. Nors tai meilės diena, avantiūros gali pridaryti nenumatytų rūpesčių.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, tačiau neverta kovoti su nepalankiomis aplinkybėmis (pasiduokite srautui). Verta užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni vairuodami, nepažeidinėkite taisyklių – galimos avarijos, netikėtos baudos.

Vėžys (06 22–07 22). Jus sąmoningai gali suklaidinti priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti – stigs informacijos ir jūsų pačių objektyvumo. Nesivelkite į politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo Nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių.

Liūtas (07 22–08 23). Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigą nepatartina. Nekurkite šiandien ir finansinių planų, taip pat nesiskolinkite, venkite įsipareigoti dėl piniginių, turto reikalų – nesivelkite į avantiūras, ypač jei dėl to reikės pažeisti įstatymus. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 23). Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Labiau pasikliaukite nuojauta, senų draugų nuomone. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo ir finansinius reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ramiai ilsėtis. Beje, aplinkiniai gali mėginti manipuliuoti jūsų silpnybėmis, kurias slepiate. Venkite stiprių svaigalų. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 23–11 23). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet sutiksite galinčių pagelbėti, tarpininkauti – į pagalbą ateis seni draugai.

Šaulys (11 23–12 22). Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tik būkite apdairūs su bendrais pinigais. Vakare venkite įtampos šeimoje – ginčai greitai įsižiebs ir stipriai įžeis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būkite tolerantiškesni visuomenės nuomonei. Prisiminkite praeities pamokas – tai padės rasti visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar gerai suvokiate jo elgesio motyvus?

Vandenis (01 21–02 20). Nesiduokite įtraukiami į aplinkinių problemas, konfliktus. Jei sugalvosite padėti, būkite atidūs, ar dėl to nenukentės jūsų reputacija. Blogas laikas skolinti pinigų, nebent tai būtų labdara. Nepirkite brangių daiktų. Labiau tikėtinos traumos, avarijos.

Žuvys (02 20–03 21). Galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas su jumis, kas prieš jus. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų – jums trūks objektyvios informacijos ir geros valios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.