Palmira: savaitgalį neverk ką nors pametęs – tai geras ženklas

Savaitgalio nuotaikos smagios – tai pakilimo metas, kai esame kupini jėgų ir ryžto. Būsime užvaldyti entuziazmo, kupini tikėjimo, kad viskas bus gerai. Būsime atviri naujoms idėjoms, naujoms galimybėms, norėsis plėsti bendravimo ratą, susitikti su naujais žmonėmis, kur nors išvykti, ką nors išvysti, išgirsti svarų žodį iš žmogaus, kuris gali pamokyti, kokį gyvenimo kelią rinktis, kaip teisingiau (sveikiau) gyventi.

Šį savaitgalį bus geras ženklas ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Šį savaitgalį bus geras ženklas ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 7, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:33 PM

Šiomis dienomis galima susitikti su išties išmintingais asmenimis, kurie turi ką pasakyti.

Tiesa, tam tinkamesnis šeštadienis. Tądien daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Tik venkite kritinių pastabų, ironijos – gal tai jūsų pačių bėdos?

Siekiantys užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, užsieniečiais, ar sustiprinti savo prestižą visuomenės akyse irgi neturėtų snausti – šeštadienis bus puikus kuo šauniau pasirodyti ir ilgam palikti gerą įspūdį.

Šeštadienis palankus ir tvarkytis iš esmės, tikrinti sveikatą.

Nors sekmadienis palankus bendrauti, naujų pažinčių neužmegzkite ir venkite tų, kurie itin perša savo nuomonę, skonį. Diena palanki ir romantiškiems pasimatymams (šeštadienis tam netinkamas). Tądien netiks skolintis, grąžinti skolų. Tačiau gerai teikti gėles, dovanas savo artimiesiems, tiems, kuriuos mylite.

Savaitgalis tinkamas aktyviam poilsiui. Palankus didesnis fizinis krūvis.

Pirmadienis geras spręsti piniginius ir turto, verslo reikalus, palankus dalykinėms kelionėms, susitikimams su užsieniečiais. Galimi įdomūs pasiūlymai, juos verta rimtai svarstyti. Palanku spręsti socialines problemas, derėtis dėl atlyginimo padidinimo. Tinka pasirašyti darbo sutartis, sandorius. Palanku pirkti vertingų daiktų, papuošalų ir tauriųjų metalų, brangakmenių, prabangių drabužių šventėms ar oficialioms progoms.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą bei švarią sąžinę.

Blogas ženklas: jei karoliai, grandinėlė sutrūktų, akmuo iškristų iš apsodo, jei rankose kas nors sulūžtų, sugestų, ant jūsų drabužis suplyštų, greitai išsitepti, susižeisti, rakštį įsivaryti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį – tiek geri, tiek blogi – susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiajam.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti dovanų gėlių, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį reikia kreipti dėmesį, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelerių metų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienį geriausia užsiimti atidėtais darbais, imtis užvilkintų reikalų; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį būsite itin darbingi – tai puiki proga imtis tvarkymosi iš esmės, ką nors pakeisti savo namuose. Sekmadienį daugiau šilto dėmesio rodykite antrajai pusei. Beje, šiomis dienomis galimos lemtingos pažintys – galite susitikti su žmogumi, kuris taps jūsų tikru draugu ar patikimu ilgalaikiu veiklos partneriu. Pirmadienis geras svarbiems finansiniams susitarimams.

Jautis (04 21–05 21). Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį. Puikus ir sekmadienis, jei nesistengsite pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite ir jų nuopelnų, gerųjų savybių. Pirmadienis palankus pasirašyti darbo sutartį, tikrintis sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite nuoširdūs, žavūs, jums bus skirtos karštos aplinkinių simpatijos – patirsite gerbėjų atakų, sulauksite karštų meilės prisipažinimų. Tik neskubėkite tarti „taip“, ypač jei būsite apimti gailesčio ar skatinami dosnumo, kilnumo. Pirmadienis palankus itin svarbiems susitikimams – tiek dalykiniams, tiek asmeniniams.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis puikus įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams. Sekmadienį geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais savo namuose. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ar mylimo žmogaus pražangų. Pirmadienis tinkamas šeimos reikalams sutvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis palankus buitiniams ir piniginiams, turto reikalams tvarkyti, įsigyti vertingų daiktų. Sekmadienį laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas, galbūt su senu draugu ar drauge. Pirmadienis geras įvairiems susitikimams, susitarimams, apsipirkti.

Mergelė (08 23–09 23). Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir ketinimai skiriasi. Darbai, buitiniai rūpesčiai gali jus suartinti, sutaikyti. Sekmadienį laukia netikėtos dovanos, malonios staigmenos. Pirmadienis palankus spręsti finansines problemas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį geriau praleisti vieniems, tačiau sekmadienis – jūsų laikas: tapsite iškalbingi ir linksmi, nestigs pasitikėjimo savimi. Tai pasisekimo metas – laukia intriguojančios pažintys, nuotykiai. Pirmadienis sėkmingas rizikingam sumanymui įgyvendinti.

Skorpionas (10 23–11 23). Ramios, nostalgiškos dienos, jas geriausia praleisti tarp artimųjų ir gerų draugų. Sekmadieniui neplanuokite jokių atsakingų susitikimų. Pirmadienis palankus konfidencialiems finansiniams reikalams sutvarkyti.

Šaulys (11 23–12 22). Pats laikas priimti atsakingą sprendimą veikloje arba asmeniniame gyvenime, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote, pavyzdžiui, atsisakyti žalingo įpročio. Pirmadienis geras kreiptis į įtakingus draugus pagalbos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Kelionėms, susitikimams tinkamesnis šeštadienis. Sekmadienį nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių – juk ši diena skirta poilsiui. Tiesa, šeštadienio vakarą bei sekmadienį galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai – vykite į draugiškus vakarėlius ar oficialius susitikimus. Pirmadienis palankus svarbiems karjeros sprendimams priimti.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį būsite linkę karščiuotis, be reikalo nervintis, tačiau sekmadienį pajusite palengvėjimą. Tai bus puiki diena susitikimams, pasimatymams, tiesa, likite atidesni kito nuomonei, nepraraskite saiko juokaudami. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu. Pirmadienis sėkmingas atsakingiems susitikimams, tinkamas spręsti veiklos plėtros klausimą.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis geras taikytis, ypač su sutuoktiniu ar žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys, – nesunkiai rasite kompromisą. Šeštadienį tinka aptarti meilės santykių perspektyvas. Sekmadienį būsite linkę veltis į romantiškus nuotykius – nė nepajusite, kaip užmegsite naują romaną. Pirmadienis tinkamas draudimo, mokesčių, konfidencialiems verslo reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?