Astrologė Palmira: sustojęs laikrodis rodys blogo etapo pabaigą

Visai smagi diena, atitinkanti pačias geriausias Dvynių bei trylikto Zodiako ženklo Gyvatnešio savybes. Tai kiek pasyvus metas, kai reikia atsisakyti konfliktų, kovos, nesiimti jokių aktyvių veiksmų, t. y. pasiduoti srautui. Tiktų imtis kasdienių įprastų darbų, palanku grįžti prie senų darbų, spręsti atidėtas problemas, tiesa, taikiai, ramiai.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga,<br>123rf nuotr.
Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga,<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:37 AM

Likite lankstūs: šiandien svarbu suprasti ir įvertinti kito jėgą, išmintį. Šiuo metu didesnė aplinkinių, ypač draugų, įtaka (ir ji bus pozityvi), todėl svarbius sprendimus verta priimti drauge, atsižvelgti į kolektyvo, bičiulių nuomonę. Dabartiniai susitikimai, pokalbiai, gauti pasiūlymai bus ne veltui – keisis požiūris į gyvenimą, save, reikalus. Tiks spręsti painias problemas, kurioms išnarplioti reikia gerų draugiškų ryšių. Tad bendraukite, kalbėkitės ir klausykite, kas jums sakoma. Sėkmingas metas ir pažintims užmegzti, ypač su žymiais, įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli, – sutiksite tikrų bendraminčių, būsite suprasti, įvertinti.

Šiandien tinka pirkti veidrodžius, šviestuvus, laikrodžius, akmenis, taip pat paukščius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbesni, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – tai reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga gyvenime, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, įvairiems susitikimams, kelionėms.

Avinas (03 21–04 21). Pripažinimo metas – jūsų mintys ir idėjos ras atgarsį. Palanku plėsti savo veiklą, susitikti su užsienio partneriais, tartis, derėtis. Būsite išradingi ir kūrybingi – galite sugalvoti naudingų dalykų, sudominti rėmėjus, rasti investuotojų.

Jautis (04 21–05 21). Verta rizikuoti veikloje, jei jūsų intuicija išlavinta – nuojautos pasiteisins, jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena konfidencialiems susitikimams ar susitarimams. Galite sužinoti svarbią ir naudingą paslaptį. Palanku spėti ateitį.

Dvyniai (05 21–06 22). Ieškokite jus suprantančių asmenų. Puiki proga užmegzti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius. Galite išgirsti vertingų patarimų, pamokymų. Daugiau kalbėkitės su savo antrąja puse – galite išsiaiškinti tai, kas ilgą laiką slėgė, kėlė nerimą.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite sau griežtesni, reiklesni ir šios dienos laimėjimai gali tapti išskirtiniais. Spręskite darbo, karjeros klausimus. Gautus naujos veiklos, naujų pareigų pasiūlymus priimkite, jie lems sėkmę. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus, ypač siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą ligą. Tinkamas laikas tvarkyti namus iš esmės ar imtis remonto, taisyti buitinę techniką.

Liūtas (07 22–08 23). Geras laikas avantiūroms – nebijokite rizikuoti. Ir nebūkite labai rimti – šiandien reikėtų žaisti. Palankus metas kūrybinių ir laisvųjų profesijų atstovams, taip pat įsimylėjėliams – tinka pakovoti už mylimo žmogaus pripažinimą. Gera proga su sutuoktiniu aptarti nesutarimų priežastis, spręsti ginčytinus klausimus.

Mergelė (08 23–09 23). Savaime ar jums nežinant gali išsispręsti sudėtingas klausimas. Šeima, seni draugai ateis į pagalbą (ypač nelaimės atveju). Palanku pirkti buitinę techniką. Geras laikas perstumdyti baldus namuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šaunus metas – daug suprasite ir dar daugiau laimėsite, jei veiksite drauge su aplinkiniais. Verta pakovoti už principus, įtaką. O konkurenciją pakeiskite bičiulyste, bendradarbiavimu. Būkite draugiški, ieškokite kompromisų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams.

Skorpionas (10 23–11 23). Didelių darbų diena – neatsisakykite papildomo krūvio darbe. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, patartina juos priimti. Palanku aptarti ilgalaikius finansinius projektus.

Šaulys (11 23–12 22). Puikus laikas, kai galite tapti geriausi. Tiesa, pirmiausia teks išspręsti senas problemas, ištaisyti jau padarytas klaidas. Galima karjerai, asmeniniam pripažinimui reikšminga pažintis. Beje, jei jums reikia pasikalbėti su savo viršininku ar būsimu darbdaviu, šiandien tam tinkamas metas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, draugo, artimųjų patarimais, siūloma pagalba. Palanku spręsti konfidencialias problemas, aiškintis slaptas intrigas prieš jus.

Vandenis (01 21–02 20). Puikus laikas svarbiems dalykiniams ir draugiškiems susitikimams, komandiruotėms. Itin gera proga užmegzti partneriškus santykius, keistis informacija, tartis, derėtis. Jei jus su sutuoktiniu vargina kokio nors pasirinkimo problemos, jei norite išspręsti seną ginčą, reikėtų kreiptis pagalbos į draugus.

Žuvys (02 20–03 21). Reikšmingas metas karjerai – būkite aktyvūs, nes galite kai ką labai naudinga nuveikti. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su savo viršininku. Palankus metas konfidencialiems susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.