Astrologė Palmira įspėja: šiandien būtina grąžinti visas skolas

Nors tai savaitės pradžia, ji susijusi su pabaiga – Mėnulio mėnesio, na, ir budistinių metų. Tad prasminga baigti didelį veiklos etapą, apmąstyti perspektyvas – naudinga kurti ilgalaikius planus. Tvarkydami reikalus venkite kraštutinumų – būtinas saikas planuojant, diplomatiškumas bendraujant.

Šiandien pasistenkite grąžinti skolas.<br>123rf nuotr.
Šiandien pasistenkite grąžinti skolas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 12:57 AM

Šiandien pasistenkite grąžinti skolas. Bus gerai grįžti ir prie senų, nebaigtų darbų, neišspręstų problemų – jas dabar kitaip įvertinsite ir net rasite tinkamą anksčiau nepastebėtą būdą jas įveikti. Pasistenkite, kad jūsų nuomonė, veiksmai būtų pagrįsti, nes polinkis į iliuziją, idealizavimą šiuo metu labai stiprus. Vertėtų ne itin pasikliauti ir aplinkinių, ypač draugų, pagalba – gali tekti vieniems spręsti kilusias problemas.

Ir nepasiduokite emocijoms, nes blaivios galvos reikės net tik veikloje – ir bendraujant su artimaisiais, vaikais, mylimu asmeniu.

Neskubėkite švęsti, pramogauti, įsigyti vertingų daiktų.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti valgį – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitoks metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, ko jums visai nereikia; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį nepalanku pradėti naujų darbų, tiesa, tai bus geras laikas sudėtingoms, painioms problemoms narplioti; patartina vilkėti pastelinių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Dalykiniams reikalams tvarkyti neblogas metas – keblumai gresia labiau asmeniniuose santykiuose. Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė ir dėl to ryšitės nutraukti draugystę ar meilės santykius.

Jautis (04 21–05 21). Jums teks labai susitelkti, kad pasiektumėte tikslą. Aktyvios veiklos metas. Tinka su vadovybe aptarti veiklos perspektyvas – gautais pažadais galite tikėti. Kad liktumėte diena patenkinti, imkitės tik svarbiausių reikalų ir nepriekaištaukite artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 22). Apie mylimą žmogų, sutuoktinį ar dalykinį partnerį galite suprasti (ar sužinoti) tai, kas buvo slepiama, – tik nepraraskite savitvardos, kad ir kaip susierzinsite, ieškokite protingų kompromisų. Net, jei to neatsitiks, venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs.

Vėžys (06 22–07 22). Nerami diena. Būtina tvardytis, kitaip galite susipykti ir su kolega, su šefu, ir su savo vaikais ar antrąja puse, mylimu žmogumi. Sąmoningai atsiribokite nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, stenkitės sau suteikti daugiau džiaugsmo. Patartina šiandien anksčiau eiti ilsėtis.

Liūtas (07 22 –08 23). Nemanykite, jog visas jūsų darbas veltui, kad jūsų niekas negirdi, nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir dalykiniams partneriams – sulauksite gero atsako.

Mergelė (08 23–09 23). Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir kaip juos ištaisyti. Dėl smulkmenų nesinervinkite, labiau pasaugokite savo ramybę ir sveikatą. Būkite jautresni mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tvarkant reikalus trauks avantiūros, tačiau būkite pasiruošę, jog tie, kurie dabar žadės paramą, ateityje gali palikti jus vienus. Patys irgi mažiau žadėkite padėti – įvykdyti įsipareigojimus vargu ar pavyks.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasyvus metas – darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Vis dėlto tiks tvarkyti namų, spręsti šeimos problemas – eisis išties lengviau ir sėkmingiau nei profesiniai reikalai. Neskubinkite įvykių – jei kas nors nesiseks, galite drąsiai tai atidėti kitoms dienoms.

Šaulys (11 23–12 22). Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, sutuoktiniui ar savo veiklos partneriui, – susimąstykite, ką apie juos galvojate, kaip priimate iš jų gautus patarimus, pamokymus. Nors derėtų vengti lengvabūdiškumo, svarbių ar skubių reikalų atidėti nepatartina.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tinka tvarkyti finansinius bei verslo reikalus. Verta užsiimti ir buitinėmis, taip pat šeimos narių problemomis. Galima netikėta pagalba, nelauktos dovanos.

Vandenis (01 21–02 20). Imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta, – pasiseks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni ir tolerantiškesni bendraudami. Stenkitės netyčia neužgauti mylimo žmogaus ar sutuoktinio.

Žuvys (02 20–03 21). Pasyvus metas – nieko nauja ir rimta nesiimkite. Stebėkite, kas vyksta, ir stenkitės kuo optimistiškiau visa tai vertinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?