Astrologė S.Liepienė: „Neieškokite gyvenimo prasmės debesyse“

Artėjant savaitgaliui namiškiai pageidaus jūsų dėmesio ir nenorės su niekuo juo dalintis. Tokias ateinančias dienas astrologė Skirma Liepienė prognozuoja Avinams. Dvyniams ji pataria neieškoti gyvenimo prasmės debesyse. O ką jums žada žvaigždės artimiausiu metu?

Postringavimai, didingi planai apie kitokią ateitį išsisklaido kaip rytinis rūkas.<br>123rf nuotr.
Postringavimai, didingi planai apie kitokią ateitį išsisklaido kaip rytinis rūkas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 5:21 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:24 PM

Avinas (03 21–04 19)

Planai, kurie pildosi, siekiai, kurie realizuojasi. Ir viskas staiga, greitai, su fejerverkais ir spalvomis. Visame tame slypi netikėtumo galimybė. Tai žavi, padeda judėti į priekį, nededant daugybės pastangų. Bet kartu ir truputį vargina, kai nežinote, kas ir kada gali nutikti.

Savaitės pradžioje namai, draugai ir šeima beveik susitapatina. Bet artėjant savaitgaliui namiškiai pageidauja jūsų dėmesio ir nenori su niekuo juo dalintis.

Jautis (04 20–05 20)

Viską lemia emocijos ir tarpusavio santykiai. Nėra labai svarbu, kaip seksis darbe, kokie nauji įsipareigojimai ar planai. Svarbu, kad jus mylėtų, globotų, lepintų, guostų. Svarbu, kad jaustumėte šilumą, kad greta būtų jūsų žmogus.

Artėjant savaitgaliui viskas pasidarys paprasčiau, labiau suprantama, priimtina ir reikės mažiau globos. Išsilaisvinus iš rūpestingo glėbio norėsis dirbti ir uždirbti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Postringavimai, didingi planai apie kitokią ateitį išsisklaido kaip rytinis rūkas. Ir jūs vėl liekate savo pelkėje, kur niekas nesikeičia. Todėl pats laikas realiai įvertinti galimybes ir imtis veiklos, kurioje galite uždirbti, kur galite daryti tai, kas svarbu jums, šeimai ir aplinkai.

Tiesiog sumažinkite mastelį ir neieškokite gyvenimo prasmės debesyse.

Vėžys (06 21–07 22)

Kai iškrinta taurių dešimtakė, net neverta svarstyti, ar galima mylėti, pasiduoti jausmui. Reikia mylėti ir pajusti pilnatvę. Galbūt paslapčia, gal be žodžių, bet tegul tai bus tikra. Pavasaris dar neatėjo, bet gali būti, kad jis ir neateis, jei neleisite sau suptis jausmų jūroje.

Kiekviena diena, paženklinta taisyklių, – dar viena menkavertė diena. Ir nesvarbu, kad būtent tą dieną jūs uždirbote milijoną.

Liūtas (07 23–08 22)

Padėkite kitiems būti laimingiems ir laimė jums sugrįš su kaupu. Negalvokite apie tai, kaip atrodote ar kaip padaryti geresnį įspūdį. Tegul svetimas džiaugsmas bus jūsų užduotis, siekiamybė. Ir tai atsipirks.

Dabar toks laikas, kai jūs kitus žmones tiesiog įspraudžiate į kampą, užgožiate juos ir manote, kad jie turi jaustis gerai. Deja, viskas pastebima, viskas matoma. Būkite tolerantiškesni.

Mergelė (08 23–09 22)

Nereikia minčių raminimo terapijos, nereikia išėjimo į tuščią erdvę. Reikia judėjimo, jausmo, aistros. Reikia gyvenimo su visomis jo spalvomis ir atspalviais. Nesvarbu, kad viskas ne pagal jūsų planą, kad ne viskas taip, kaip reikalauja elgesio taisyklės ir normos.

Gyvenkite, džiaukitės, o kai ateis laikas, ir gailėsitės. Bet dabar gyvenkite visavertį gyvenimą. Laiko turite tiek, kiek patys jo norite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Drąsiai eidami į naujus darbo santykius turėtumėte labiau apgalvoti šio sprendimo pasekmes. Mat nieko sugrąžinti nebus galima, o tai, kas priekyje, labai abejotina ir laikina. Tačiau jei šiuos pokyčius vertinate tik kaip tarpinį etapą, tuomet pirmyn.

Reformų poreikis namuose taip pat neblėsta. Todėl labai tikėtina, kad jau pradedamas kurti planas, kaip viskas bus ir kas padės tai įgyvendinti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Švelninkite situaciją net tada, kai esate tūkstantį kartų teisūs ir galite laimėti, sutrypti ir būti aukščiau kitų. Tai laikina pergalė. Geriau visas šias tvirtoves įveikite gudrumu, komplimentais, pažadais ir dovanomis. Taip bus kur kas gražiau. Išliksite kilniaširdžiais, bet kartu ir nugalėtojais. Jūsų reputacija bus nepriekaištinga.

Dalindami komplimentus būkite sąžiningi, nemeluokite.

Šaulys (11 22–12 21)

Pirmas įspūdis svarbiausias. Antros tokios galimybės nebus. Todėl pasistenkite pasirodyti idealiai, ypač jei tai darbo susitikimai ar pasimatymai. Jei reikia, atidirbkite, parepetuokite šypseną, būkite malonūs, mandagūs, tokie, kokių jūsų reikia.

Ir net jei tai pirmas ir paskutinis susitikimas, palikite gerą įspūdį. O namuose jūs jau tokie, kokie esate, namiškiai pakentės, net jei ir būsite pikti ar pavargę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pagrindinės savaitės temos išlieka tos pačios: pinigai, bendravimas, namai. Ir nesvarbu, nei kiek jums metų, nei kokios spalvos jūsų gyvenime dominuoja. Visas laikas skirtas namams, kasdienybei, rutinai.

Niekas nesikeičia net tada, kai jūs pradedate planuoti atostogas, bandote paskirstyti pareigas ar tiesiog ieškote išeities kasdienių problemų sūkuryje. Tiesiog savaitė kaip visos.

žuvys (02 19–03 20)

Darna santykiuose labai svarbu. Šiuo laikotarpiu galima labai daug nuveikti drauge. Todėl pasistenkite visus darbus padaryti laiku, daugiau laiko praleiskite namuose, vakarus skirkite pokalbiams, bendrai veiklai, pomėgiams.

Tai kaip naujo pavasarinio laikotarpio santykiuose pradžia. Trokštantiems dirbti atsiras naujų pasiūlymų, kurie realizuosis per savaitę ar dvi.

Vandenis (01 20–02 18)

Geras įspūdis labai svarbu, bet dabar pirmiausia visi mato jūsų rankas. Tai – jūsų vizitinė kortelė. Todėl manikiūras, derančios spalvos ir malonaus kvapo rankų kremas – šios savaitės pagrindiniai pirkiniai.

Darbus paskirstysite, dailiai pirštu parodysite kryptį tinginiams, mieliausiems leisite valgyti iš delno. Taigi aplinkinių likimas jūsų rankose. Savaitė bus sėkmingesnė, jei finansinei pusei skirsite pakankamai laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.