Palmira: skubėkite spręsti senas problemas – dabar jas įveiksite

Dvilypis metas, kai nauja susiduria su senu. Tai primins, kad „nauja – tik gerai pamiršta sena“. Ir jei neužsibrėšite padaryti ko nors tokio, ko niekada nedarėte, sukurti to, ko dar niekas nemėgino, ne tik sau ir aplinkiniams nuotaikos nesugadinsite, bet dar ir naudos turėsite. Kad ši diena būtų turininga, verta prisiminti, atnaujinti tai, ko kažkada mokėtės, ką anksčiau darėte. Visiškai nauji sumanymai (net labai perspektyvūs) šiandien strigs. Beje, gali tekti grįžti prie senos problemos, ir tai puiku, nes šiandien ji įveikiama.

Šiandien gali tekti grįžti prie senos problemos, ir tai puiku, nes šiandien ji įveikiama.<br>123rf nuotr.
Šiandien gali tekti grįžti prie senos problemos, ir tai puiku, nes šiandien ji įveikiama.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:53 PM

Kitą vertus, tai kovos metas, tad užsispyrimas pozityvus ir sustoti pusiaukelėje nederėtų. Verta pakovoti už savo principus, idėjas. Tiks imtis aktyvios veiklos, taip pat dalykų, kurių nemėgstate, bet kurie privalomi.

Šiąnakt 2 val. 12 min. Marsas įėjo į Avino ženklą, kuriame bus iki kovo 31d. Čia Marsas šeimininkas, tad jo savybės pasireikš visa jėga ir visomis spalvomis – nuo drąsos iki akiplėšiškumo, nuo riteriškumo iki šiurkštaus stipresniojo principo. Tačiau nesivelkite į buką konkurencinę kovą, nereaguokite į provokacijas – išseksite, neliks jėgų eiti iki galo ar pasiekus pergalę ją išlaikyti. Tai įkvėpimo metas ieškantiems neatrastų kelių, nežinomų idėjų. Tai jėgos laikas vyrams bei vadovams, taip pat kariškiams, sportininkams, kovotojams apskritai.

Venera įeis į Avino ženklą, kuriame jos pozicijos silpnos (čia ji išvaryta). Avinu Venera judės iki kovo 17 d. Dabar karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storumą – pinigų tai staigiai daugės, tai staigiai mažės. O meilė taps ryškiu atskaitos tašku bet kokioje kovoje. Tačiau padaugės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai, ir tie, kuriems jausmai šiaip jau netrukdo gyventi.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa be priežasties gestų, jei šalia jūsų namo medis lūžtų ar jūsų lazda, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: šį savaitgalį tikėtinos traumos, avarijos, nepalankios kelionės, būtinas saikas pramogaujant, švenčiant.

Avinas (03 21–04 21). Pasikliaukite nuojauta, sapnais. Būkite atidūs ir įvairioms užuominoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas atskleis paslėptą reikalo esmę. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių.

Jautis (04 21–05 21). Būkite atkaklūs ir pakeisite situaciją sau palankesne linkme. Tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklausys jūsų ateitis. Verta priimti šios dienos pasiūlymus.

Dvyniai (05 21–06 22). Tvarkykite sudėtingus reikalus – būsite suprasti, įvertinti, paremti. Tinkama proga su vadovybe, tėvais aptarti ginčytinus klausimus.

Vėžys (06 22–07 22). Nors derėtų suspėti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti, erzinti. Tai gera diena susitikti su svarbiais asmenimis, susitarimams ir dokumentams pasirašyti.

Liūtas (07 22–08 23). Įtemptas metas – stenkitės nukreipti dėmesį į malonius, džiugius dalykus. Kad ir kuo užsiimsite, pasistenkite išlikti ramūs. Rizika turi būti pamatuota, ypač finansiniais klausimais. Diena gera tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Vakarą geriausia praleisti su senais draugais.

Mergelė (08 23–09 23). Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite – tai, kas nepavyks, galite drąsiai atidėti kitai savaitei.

Skorpionas (10 23–11 23). Sėkmingas laikas – tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Šaulys (11 23–12 22). Daug norėti ir planuoti nereikėtų – atidėkite svarbius dalykinius sumanymus kitai savaitei, o šiandien paklausykite šeimos narių patarimų, būkite atidūs intuicijai. Paisykite artimųjų, ypač sutuoktinio, interesų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei tik prireiks, viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėms, tarkitės, derėkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi, mokykitės. Šio dienos pažintys ilgalaikės.

Vandenis (01 21–02 20). Teks susitaikyti su tam tikrais apribojimais, tam tikromis sąlygomis – vargu ar turėsite dilelę pasirinkimo laisvę, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga (jei nepritrūks kantrybės). Gerai pirkti seniai suplanuotus daiktus veiklai, buičiai.

Žuvys (02 20–03 21). Jokių impulsyvių sprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greitai apsispręstumėte. Svarbius reikalus tvarkykite vieni – patarėjai suklaidins.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.