Palmira: atėjo painus metas, kai sunku suprasti, kas teisus

Intriguojančios dienos – nelauktos naujienos, netikėti susitikimai. Tiesa, likite lankstūs, tolerantiški, ir bendravimas bus naudingas ir džiugus.

Sekmadienis – vyriškos energijos dominavimo metas, dėl to ne mažiau painus, kai sunku suprasti, kas teisus, o kas tik kalba apie tiesą.<br>123rf nuotr.
Sekmadienis – vyriškos energijos dominavimo metas, dėl to ne mažiau painus, kai sunku suprasti, kas teisus, o kas tik kalba apie tiesą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:28 AM

Šeštadienis atneš nusiraminimą ir susitaikymą – tai svarbi ir sėkminga diena moterims, mat siejama su moteriškos energijos vyravimu pagal senovės persų Saulės kalendorių. Šeštadienis tinkamas ne tik įvairiems šeimos reikalams tvarkyti, bet ir romantiškiems pasimatymams. Ši diena padės geriau suprasti, įvertinti savo jausmus. Šeštadienis geras ir pramogauti, įvairiems šventimams, kultūros, meno ir labdaros renginiams.

Sekmadienis – jau vyriškos energijos dominavimo metas, tiesa, dėl to ne mažiau painus, kai sunku suprasti, kas teisus, o kas tik kalba apie tiesą, kas geriau, kas blogiau. Kuria linkme judėti, kad gautume norimą rezultatą, kad užimtume lyderio pozicijas? Tai dvilypė diena, verčianti ieškoti kompromisų, siekti sąjungos. Šią dieną tinka su kuo nors imtis ko nors didelio, bendrai ką nors naudingo nuveikti ar tiesiog ramiai atsipalaiduoti gerų bičiulių draugijoje. Taip pat kelionėms, susitikimams tiek su bičiuliais, tiek su įtakingais, garbingais asmenimis, su tais, kuriuos laikome savo mokytojais. Sekmadienį palanku grąžinti skolas, o antrą dienos pusę itin palanki teikti dovanas, ką nors aukoti, užsiimti labdara, nesavanaudiškai kam nors padėti.

Pirmadienis kiek įtemptas – reikėtų vengti ginčų, konfliktų. Kita vertus, tai palankus metas įvairiems susitikimams, deryboms, dirbti su dokumentais, keistis informacija. Jei jūsų veikla susijusi su pinigais, ypač grynaisiais, būkite atidesni – tai keistas laikas, kai pinigai ima ir dingsta. Beje, šią dieną itin palanku ką nors paaukoti, padovanoti, pasirūpinti tais, kuriems blogiau nei jums – tikrai tokių rasite.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra labai svarbūs, tačiau buvo palanku regėti ir valgyti maistą, ypač pieną, sūrį, matyti žaliuojančias pievas, karves. Blogai tuštintis, išsitepti, žiemą sapnuoti.

Blogas ženklas: jei atsitiktinai vanduo namie dingtų, jei kas savaime užsidegtų, lemputė perdegtų arba be aiškios priežasties užgestų žvakė, lempa, visą dieną būti ištroškusiam ar žagsėti, pamesti grandinėlę, sagą, sagtį, žiedelį, vyrams moterį įžeisti, jos nepaklausyti.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti – susitaikymas, atleidimas, senų draugų sugrįžimas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai itin svarbūs. Vanduo – sėkmė, pinigai, aukšti apdovanojimai; dangų matyti, skraidyti – sveikata; drabužius regėti, juos matuotis – geros permainos arba kelionė; valgyti – gera žinia, pagalba. Tačiau gyvūnai, paukščiai – nelaimė. Šunį glostyti – draugo išdavystė; katę išvysti – saugokitės vagystės; prie paukščio prisiliesti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (stiklą, veidrodį, indą, akinius, langą), jei ant jūsų stiklas užkristų, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis ar svarstyklės, jei laikrodis visai sustotų, daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, – išvengsite nelaimės; rasti žiedą su akmeniu – pagalba, apsauga.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti; paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, taip pat šiukšles – gresia liga; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga; jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: pirmadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Džiaugsmas laukia savuose namuose – neverta kur nors išvykti, ypač be savo šeimos. Draugus, giminaičius kvieskitės į savo namus. Švęsti, romantiškiems pasimatymams palankesnis sekmadienis. Pirmadienis sėkmingas bet kokiems reikalams tvarkyti. Galite gauti žinią ar susitikti su asmeniu, kurį kažkada mylėjote.

Jautis (04 21–05 21). Geros naujienos, intriguojančios pažintys, laimingi pasimatymai – ir draugiški, ir meilės. Šių dienų susitikimai ir pokalbiai bus svarbūs ilgam. Pirmadienį tiktų ką nors vertingo nupirkti savo tėvams, taip pat įsigyti kokį nors antikvarinį daiktą (meno kūrinį).

Dvyniai (05 21–06 22). Likimas jums dosniai siunčia savo dovanas, tikrai nereikia atsisakyti šį savaitgali atsivėrusių naujų galimybių – tiek asmeninių, tiek dalykinių. Jei seniai rengėtės įsigyti ką nors vertinga sau asmeniškai ar namams – pats laikas tai padaryti. Pirmadienį tinka kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos į senus draugus, nors gali taip nutikti, kad patiems teks jais pasirūpinti.

Vėžys (06 22–07 22). Šis savaitgalis – puikus atpildas už ankstesnius nusivylimus, nesėkmes. Pasijusite žavūs, energingi, stiprūs ir laimingi – neabejotinai aplinkiniams paliksite neišdildomą įspūdį. Nepraleiskite progos šeštadienį pakovoti dėl jums svarbaus asmens dėmesio! Pirmadienį gerai užsiimti užvilkintu reikalu. Galimas senos skolos grąžinimas.

Liūtas (07 22–08 23). Švelnios, romantiškos dienos, kai jausmai tampa rafinuoti ir imama džiaugtis subtiliausiais dalykais. Gali užplūsti seni prisiminimai apie kažkada patirtus jausmus. Tai, beje, nebloga proga ir mėginti susigrąžinti kažkada mylėtą žmogų ar jau pamirštą, prarastą artumą su dabartiniu partneriu. Pirmadienis tinkamas pakovoti už seną prarastą reikalą.

Mergelė (08 23–09 23). Gerų permainų dienos, kai netikėtai randama išeitis, kai sulaukiama pagalbos, kai sprendžiasi opūs klausimai. Leiskite laiką tik su tikrais draugais ir mylimu žmogumi. Pirmadienis tinkamas konfidencialioms dalykinėms ir finansinėms problemoms spręsti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai dienos, kai pavyksta pasiekti seniai užsibrėžtą tikslą. Ir puiku, jei tas tikslas romantiškas. Sekmadienis – gera diena pristatyti tėvams mylimą asmenį. Pirmadienis tinkamas atgaivinti kažkada buvusį naudingą reikalą, o gal net seną bičiulišką.

Skorpionas (10 23–11 23). Puikios dienos iškyloms, viešnagėms, susitikimams su svarbiais asmenimis, žmonėmis iš toli. Nepraleiskite geros progos sekmadienį susitaikyti su jums svarbiu žmogumi. Tai gera diena pradžiuginti, nustebinti sutuoktinį. Pirmadienis tinkamas svarbiems dalykiniams reikalams (tik ne finansiniams) tvarkyti, įsipareigoti, tiesa, tik žodžiu.

Šaulys (11 23–12 22). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Šeštadienis puikus išlaidauti, bet netyčia ką nors praradę nesikrimskite – tai geras ženklas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui. Beje, galimas susitikimas su kažkada mylėtu asmeniu, o pirmadienis tinkamas pakovoti už seno meilės ryšio atnaujinimą. Ši diena gera svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Skirkite savaitgalį savo porai. Ypač šeštadienis geras viešiems susitikimams norint savo veiklą, kūrybą pristatyti visuomenei. Nepraleiskite progos tądien taikytis, prisipažinti meilę. Šių dienų romantiškos pažintys gali būti susijusios su jūsų seniais gyvenimais su asmenimis iš praeitų reinkarnacijų. Pirmadienis neblogas skolų, mokesčių reikalams tvarkyti. Beje, gali tekti mokėti seniai pamirštą skolą.

Vandenis (01 21–02 20). Mokėkite persijungti nuo darbų prie poilsio. Dėl rūpesčių, kuriuos galima atidėti, nesugadinkite savaitgalio džiaugsmo. Jus sustiprins ir išgydys tik meilė, tad nebūkite vieni, ypač pirmadienį, – ši diena gera įvairiems susitikimams, susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 20–03 21). Likimas šiomis dienomis jums itin palankus. Skirkite savaitgalį tiems, kurie jus myli, ir kuo daugiau bendraukite su vaikais, džiaukitės mylimu žmogumi. Tai sėkmės dienos, kai išsisprendžia sudėtingos problemos. Pirmadienis tinkamas seniems, atsibodusiems reikalams tvarkyti ir užbaigti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.