Astrologė Palmira: naujoms pažintims nebus geras laikas

Santūrumo, susitelkimo metas – nusiteikite rimtam darbui, venkite nereikalingo bendravimo ir nesivelkite į intrigas. Patartina imtis tų darbų, kuriuos ir vieni galite įveikti. Netinkamas laikas avantiūroms, rizikingiems sumanymams įgyvendinti. Niekur neskubėkite, nebūkite patiklūs – bus sunku iš karto tinkamai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją (ypač finansinę), viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite.

Venkite nepažįstamų asmenų, naujoms pažintims irgi nebus geras laikas.<br>123rf.com
Venkite nepažįstamų asmenų, naujoms pažintims irgi nebus geras laikas.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:43 PM

Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite kitai dienai. Netinkamas laikas ir svarbioms finansinėms operacijoms, sandoriams, neverta skolintis pinigų arba juos grąžinti. Pasisaugokite sukčių, nebūkite patiklūs turėdami reikalų su tarpininkais. Venkite nepažįstamų asmenų, naujoms pažintims irgi nebus geras laikas. Tiesa, vakaras palankus susitikti su bendraminčiais, žmonėmis, su kuriais planuojate ką nors svarbaus nuveikti ateityje.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – bet kokie sapnai, net geri, reiškė įspėjimą apie nesėkmes, ligas, katastrofas. Geri sapnai gali reikšti apgaules, o blogi – agresiją.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namie kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti ar jei automobilis sugestų, į transportą vėluoti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus aktyviai veiklai, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti; nešiokite žalių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nesidairykite į kitus: remkitės savimi, savo patirtimi – kaip pasielgti, šiandien niekas geriau už jus nežinos! Ir ne laikas ko nors iš kitų prašyti – patys kuo puikiausiai susitvarkysite su kilusiomis problemomis. Neabejotinai pagelbės jūsų populiarumas, autoritetas.

Jautis (04 21–05 21). Atidėkite rūpesčius, susijusius su skolomis ar su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu, – šiems reikalams netikęs metas. Beje, ne laikas ir pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę – šią savaitę vargu ar pavyks ką nors paskubinti.

Dvyniai (05 21–06 22). Trūks jėgų, daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Nesigriebkite sunkių darbų ir nesistenkite už visus viską atlikti (šiandien geriau atsakyti vien už save). Svetimos pagalbos priimti irgi neskubėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkama proga neįdomiems, bet privalomiems darbams nudirbti – negailėkite jėgų. Verta tikrintis ir stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei įstengsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Liūtas (07 22–08 23). Sėkminga diena. Verta užsiimti savo vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite padėti mylimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 23). Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbesnius reikalus atidėkite rytdienai ar net kitai savaitei. Tiktų tvarkyti namus (palanku magiškai juos valyti). Išpildykite savo vaiko norą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite išdėstyti savo nuostatų, žadėti, įsipareigoti. Geriau atsiriboti ir nuo kolektyvo nuomonės. Venkite spūsties – galimi nelaimingi atsitikimai, traumos, vagystės.

Skorpionas (10 23–11 23). Sudėtinga diena – jūsų reikalai ims strigti ir kol kas nieko nepavyks paskubinti. Ne laikas prašyti paramos. Patys irgi mažiau žadėkite. Susitelkite tik į artimųjų interesus.

Šaulys (11 23–12 22). Remkitės tik į save. Tai sėkmingas laikas ryžtingai imtis nebaigtų reikalų. Apgalvota rizika visiškai pasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nieko neskubinkite – reikalai kol kas gali įstrigti. Darykite tik tai, kas išeina savaime, kam buvo anksčiau pasiruošta. Tik nesukite galvos dėl esamų keblumų – dabar reikia tik laukti.

Vandenis (01 21–02 20). Jus pasirengę rizikuoti, mėginti laimę, tad jei remsitės tik savimi (neklauskite patarimų, neprašykite pagalbos), pasiseks. Taupykite jėgas. Daugiau dėmesio skirkite poilsiui, organizmui stiprinti.

Žuvys (02 20–03 21). Reikėtų susikaupti ir pagaliau sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų veiklos pasiūlymų neatmeskite, tačiau sutikimo duoti nereikėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.