Palmiros horoskopas penktadieniui, gegužės 8 d.

Dvilypis metas – jėgų daugės, tiesa, norėsis daugiau, nei galima ar realu. Kils puikių sumanymų, išgirsite įdomių pasiūlymų, atsiras naujų galimybių.

Nepervertinkite savo jėgų, nesivelkite į avantiūras, nerizikuokite savo garbe ir sveikata.<br>123rf nuotr.
Nepervertinkite savo jėgų, nesivelkite į avantiūras, nerizikuokite savo garbe ir sveikata.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:07 PM

Vis dėlto nepervertinkite savo jėgų, nesivelkite į avantiūras, nerizikuokite savo garbe ir sveikata. Imkitės šiandien pasiūlyto reikalo tik tuo atveju, jei viską pasversite, patikrinsite.

Ir mažiau tarkitės – patys priimkite sprendimus.

Tiesa, tai gerų patarimų metas, kai verta išklausyti ir svetimą nuomonę, tiktai nereikia tikėtis, kad draugai ar kolegos tesės šiandien duotus pažadus. (Deja, meluojančių gali padaugėti, kita vertus, šiandien melas ir įvairios apgaulės atsiskleis lengviau nei paprastai.) Tad svetimą pagalbą reikėtų vertinti tik kaip malonų atsitiktinumą.

Diena nėra tinkama svarbiems įsipareigojimas, finansiniams dokumentams tvirtinti. Tiks ieškoti dingusių daiktų ar dokumentų.

Būkite atidūs kelyje. Venkite svaigalų ir apsvaigusių asmenų. Nemalonumai ir per vandenį ar keliones vandeniu.

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, sutuoktiniui ir būkite ištikimi savo porai.

Šiąnakt 1 val. 53 min. Venera įėjo į Vėžio ženklą ir juo judės iki birželio 5 d. Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimos kūrimą.

Daugiau dėmesio bus skiriama namų jaukumui, patogumui.

Tai puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jeigu naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, pameluoti, santuokinė neištikimybė.

Geras ženklas: jeigu už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus susikaupusiems darbams atlikti, sekmadienis – bendrauti su senais bičiuliais.

Avinas (03 21–04 21). Jums daug kas matyti – suvokiate, kas buvo nuslėpta, pameluota, kokios buvo jūsų klaidos, o kur partnerių žioplumas kaltas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus.

Jautis (04 21–05 21). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių ypatingų asmeninių pastangų. Vėl atgaunate gerą formą, vėl esate pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko iš esmės nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 22). Dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis: per daug dramatizuosite susikaupusias problemas. Geriau jas atidėti kitos savaitės pradžiai.

Vėžys (06 22–07 22). Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet dar ne laikas į juos atsakyti. Daugiau laiko bei dėmesio skirkite savo porai ir vaikams.

Liūtas (07 22–08 23). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Palanku tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas.

Mergelė (08 23–09 23). Sėkmingas laikas – būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti: žingsnis į priekį – du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Venkite ginčų su vadovybe ir tėvais. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei atidėtumėte reikalus ir užsiimtumėte šeima.

Skorpionas (10 23–11 23). Neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate, – būsite pernelyg optimistiškai nusiteikę ir nepakankamai įžvalgūs. Venkite žadėti ir įsipareigoti.

Šaulys (11 23–12 22). Imkitės reikalo tik tuo atveju, jeigu neabejojate savo sėkme, jeigu jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tam tikras persilaužimas šiandien įvyks, tačiau būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs.

Vandenis (01 21–02 20). Savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Žuvys (02 20–03 21). Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje – kaip tik šiandien ir galimos permainos. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Pamąstykite, kaip galėtumėte racionaliai susiplanuoti savo darbus, kad mažiau pavargtumėte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.