Astrologė Palmira: ore tvyros įtampa, galinti virsti konfliktu

Sudėtingas metas – neaiški įtampa, galinti bet kurią akimirką virsti konfliktu, tvyros ore. Vis dėlto nepasiduokite norui viską mesti, nutraukti, nors emocijos bus sunkiai kontroliuojamos, o polinkis į kraštutinumus bus akivaizdus. Tad nesiimkite aiškintis santykių, vertinti kieno nors elgesio ir neskubėkite kitiems patarinėti, nurodinėti. Pasirenkite tam, kad seni nuopelnai nieko nebereikš, o įgyta patirtis nepasiteisins...

Šios dienos pastangos, kaip ir ginčai, bus tušti.<br>123rf.com
Šios dienos pastangos, kaip ir ginčai, bus tušti.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 6:14 PM

Beje, šios dienos pastangos, kaip ir ginčai, bus tušti. Kitaip sakant, daug triūso, mažai naudos. Tiesa, jau bus daug naudos, jei sugebėsite neįsivelti į konfliktus su atsakingais žmonėmis, savo viršininku ar mylimu asmeniu. Tad labiau gerbkite aplinkinių nuomonę, neskubėkite kritikuoti, reikšti nepasitenkinimo. Ypač būkite atidesni artimiesiems. Ir nesivelkite į ginčus su tėvais, seneliais – tikėtini nesusipratimai dėl skirtingos patirties, pažiūrų, įsitikinimų, poreikių.

Šiandien reikėtų būti apdairesniems tvarkant finansinius ir juridinius reikalus. Visiškai netiks tvarkyti piniginių, turto reikalų, negerai ir pinigus investuoti. Nepalanku tvarkyti painių biurokratinių reikalų (dar labiau viskas susipainios), pasirašinėti svarbių dokumentų, pirkti transporto priemones, telefonus.

Bus sunku susikaupti, rasti reikalingą ar teisingą informaciją, tad bloga diena dirbantiems protinį darbą, besimokantiems, paaugliams. Nepalankus metas ir įsimylėjusiems, taip pat senyvo amžiaus žmonėms, taip pat vyrams, kariškiams, sportininkams. Rūpesčių, nesklandumų gali patirti žiniasklaidos, transporto tarnybų atstovai.

Būtina atida kelyje – padaugės įžūlių ar tiesiog žioplų vairuotojų, nedrausmingų, išsiblaškiusių pėsčiųjų. Išaugs avarijų, nelaimingų atsitikimų buityje bei gamyboje, taip pat gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atsargesni su aštriais daiktais, instrumentais, ginklais. Blogas laikas chirurginėms operacijoms, dantims traukti. Labiau tikėtinos traumos (galvos, nugaros, kelių, rankų), ypač dėl kritimo iš aukščio ar užkritus svoriui. Galimi įtampos galvos skausmai, tad bus svarbu saugoti savo ramybę ir dažniau ilsėtis.

Ir labiau pasaugokite asmeninius daiktus, svarbius dokumentus (jie gali pasimesti). Likite budrūs ir kritiški – melagiai, sukčiai, vagys šiuo metu itin aktyvūs.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus kelionėms, audringoms pramogoms – geriau praleisti jį su artimaisiais ir tais, kurių nesinori kritikuoti.

Avinas (03 21–04 21). Nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į konfliktus su vadovybe ar pareigūnais. Mokėkite pripažinti savo klaidas – neišsisukinėkite nuo atsakomybės. Pasistenkite kuo geriau nuo ryto nusiteikti – pikti, susinervinę nieko nedarykite (tuomet neišvengsite traumų ir kitokių nesėkmių).

Jautis (04 21–05 21). Keistų permainų ir ne visada malonių netikėtumų diena. Būkite atidūs aplinkos ženklams, nuojautoms. Venkite ginčytis, įrodinėti savo teisybę – tai ne jūsų lyderystės metas.

Dvyniai (05 21–06 22). Daug kas priklausys nuo jūsų – tad nekaltinkite likimo ar blogos sutuoktinio, viršininko nuotaikos: konfliktų priežastis dažniausiai būsite jūs patys. Ir pasiruoškite įvairiems trukdžiams, nesklandumams, dėl kurių teks pakeisti planus. Ne laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Galite patirti rimtą spaudimą iš šefo ar tėvų, tačiau ir patys iš jų nieko nereikalaukite, ne laikas ultimatumams. Nepasiduokite euforiškoms nuotaikoms, venkite radikalių ir kraštutinių sprendimų. Darbe bus itin svarbu paisyti vyresnybės nurodymų.

Liūtas (07 22–08 23). Labiau pasitikėkite savimi, rizikuokite. Būkite apdairesni su užsieniečiais, dalykiniais partneriais, ypač tvarkydami finansinius ir juridinius reikalus. Galimi sunkumai dėl bendro reikalo ar bendrų pinigų. Šiandien gauti finansiniai pasiūlymai, ypač susiję su veiklos plėtra, apgaulingi – daug nesivilkite.

Mergelė (08 23–09 23). Rūpesčių ir nerimo pakaks, tad svarbu sutelkti dvasines jėgas. Laviruokite, likite diplomatiški, taupykite pinigus ir jėgas, kad neapgalvotais veiksmais neprarastumėte užimtų pozicijų, autoriteto ir turto.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiomis dienomis jūsų aplinkoje, darbe gali įvykti svarbių pokyčių, dėl to teks rinktis, kurią pusę palaikyti, su kuo toliau eiti. Pasistenkite neįsivelti į intrigas, galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir priešų. Ir pasistenkite dažniau nusileisti sutuoktiniui.

Skorpionas (10 23–11 23). Siekite griežčiau planuoti savo darbus ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus – už laisvą iniciatyvą ar avantiūras darbe galite būti nubausti. Galimos gamybinės traumos, ginčai, konfliktai su klientais ir kolegomis, šefu – kad ir kas įvyktų, nepraraskite savitvardos, dirbkite neskubėdami, nesinervindami. Nemažai rūpesčių gali kilti dėl vaikų sveikatos.

Šaulys (11 23–12 22). Jokių avantiūrų nei darbe, nei meilėje – tai brangiai (prisiminkite gyvenimo pamokas) kainuos. Ne laikas aiškintis meilės santykius. Nieko nereikalaukite nei iš artimųjų, nei iš vadovybės. Netinkama proga rimtiems pokalbiams su vaikais – jie kategoriškai neigs jūsų informaciją, nuomonę, pozicijas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pavojingas laikas, kai nedera veltis į kovą, kai verta atsitraukti, išlaukti. Labiau pasaugokite savo darbo vietą ir gerus santykius šeimoje.

Vandenis (01 21–02 20). Nieko sunkaus nesiimkite, niekam nepatikėkite savų paslapčių (ypač finansinių, verslo) bei atsargiau važinėkite automobiliu. Taip pat saugokitės vagių, apgavikų ir liežuvautojų.

Žuvys (02 20–03 21). Nenustebkite, jei būsite nesuprasti, neįvertinti. Ir nepanikuokite, nepulkite į kraštutinumus tai patyrę – susijaudinę galite išduoti savo principus, netekti to, kas yra jūsų laimė. Neatsisakykite savo senų ketinimų – dabartiniai pokyčiai ne į naudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.