Kokią sporto šaką jūsų Zodiako ženklui rekomenduoja žvaigždės?

Sparčiais žingsniais artėjant vasarai ir paplūdimio sezonui verta daugiau pakrutėti. Juk svajojate atsikratyti kelių kilogramų, tiesa? Jei nesate dideli sporto aistruoliai ir nežinote, ko griebtis, pasidomėkite, kokią sporto šaką jūsų Zodiako ženklui rekomenduoja žvaigždės. Beje, galbūt savyje atrasite tikrą talentą.

Jei nesate dideli sporto aistruoliai ir nežinote, ko griebtis, pasidomėkite, kokią sporto šaką jūsų Zodiako ženklui rekomenduoja žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Jei nesate dideli sporto aistruoliai ir nežinote, ko griebtis, pasidomėkite, kokią sporto šaką jūsų Zodiako ženklui rekomenduoja žvaigždės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-15 12:52, atnaujinta 2018-01-03 16:50

AVINAS

Jūs dievinate sportą! Trykštate entuziazmu ir norite save kuo geriau išreikšti. Be to, jums patinka varžytis. Tiesa, su sąlyga, kad jūs – laimėtojas. Olimpinis šūkis „Svarbu dalyvauti, o ne laimėti“ jums visiškai netinka.

Kuo sudėtingesnė sporto šaka, tuo jums įdomiau. Jums patinka tas jausmas, kai po treniruotės viską skauda, o drabužius galima gręžti nuo prakaito. Todėl jums pataraima rinktis individualias didelio greičio ir tempo reikalaujančias sporto šakas. Tiek atletika, tiek automobilių lentynės jums suteiktų taip trokštamo adrenalino. Jei norite dar kažko ekstremaliau, užsirašykite į bokso treniruotes.

JAUTIS

Nenorite aukoti savo patogumo ir laisvo laiko sportui. Tačiau jei jau jo imatės, demosntruojate ištvermę ir atkaklumą. Jūsų niekas negali pavadinti silpnu, pasiduodančiu bailiu.

Iš prigimties esate sveiki ir stiprūs. Pasinaudokite šiuo privalumu ir imkitės tokių sporto šakų, kurios reikalauja didelės ištvermės. Jums patinka tokios sporto šakos, kurios padeda „pakrauti“ baterijas.

Be to, jūs jaučiate poreikį sportuoti lauke. Todėl jums idealiausias bėgiojimas miške ar atpalaiduojantis irstymasis valtimi. Kadangi jums nestinga artistiškumo, puikiai tiktų ir šokiai, meninė gimnastika. Svarbiausia, kad mėgautumėtės tuo, ką darote!

DVYNIAI

Jums patinka sportuoti kai tai darote su smagia kompanija. Jums visiškai nepriimtinas toks sportas, kurio rezultatais tą pat akimirką negalite pasidalinti su kitais.

Kadangi esate greiti ir protingi, jums puikiai tinka kamuolio žaidimai. Pavyzdžiui, krepšinis. Taip pat jūs būtumėte geri saugai futbole. Jus žavi ir tinklinis, rankinis. Visų pirmiausia todėl, kad tai – komandiniai žaidimai.

Jums patinka ir gerų refleksų reikalaujantis bei strategiškai paremtas tenisas. Jus galima įsivaizduoti ir sporto salėje. Bet tik judant drauge su bendraminčiais zumos ritmais ar atliekant aerobikos, pilateso judesius. Beje, jei esate lankstus, galite tapti puikiu akrobatu!

VĖŽYS

Jei sportas reiškia atsipalaidavimą, jūs jam pasiruošę. Bet kokia veikla, kuri priverčia prakaituoti, sukelia sunkumų ir nepatogumų – tikrai ne jums. Jus gasdina traumų rizika.

Idealiausia jei jus treniruotų asmeninis treneris, sugebantis jus motyvuoti. Jei jam pavyks jus uždegti, sužadinti teigiamas emocijas, jūs sportui atsiduosite visa širdimi. Jums svarbu mėgautis tuo, ką darote.

Tad susiraskite jūsų charakteriui tinkamiausą aktyvią veiklą. Ką manote apie plaukimą? Vandens aerobika, padedanti išjudinti raumenis be didelių pastangų jums taip pat tiktų.

Jums patikti gali ir buriavimas, plaukimas baidarėmis ar nardymas. Sutikite, toks sportas negali būti nemalonus!

LIŪTAS

Tol, kol sportas suteikia jums galimybę suspindėti visomis ryškiausiomis spalvomis, jūs jam pasirengę! Jūs labai gerai žinote, kad fiziniai pratimai padeda pagerinti laikyseną.

O juk jums taip svarbu laikyti aukštai iškėlus galvą ir visu kūnu spinduliuoti pasitikėjimą savimi. Bent jau paslapčia jūs svajojate apie aukščiausias sporto pakylas, aukso medalius ir lauro lapų vainikus.

Jūs turėtumėte pasirinkti tokią sporto šaką, kuri jums padėtų pranokti kitus. Antraip jūs susinervinsite ir visas ryžtas gali nueiti perniek.

Jus vilioja tokios prestižinės sporto šakos kaip golfas, polas, Formulės 1 lenktynės. Jei negalite patys jomis užsiimti, bent jau noriai jas stebite. Pagalvokite apie parašiutizmą, paplūdimio tinklinį ir atletiką.

MERGELĖ

Vien jau pats žodis „sportas“ pažadina jumyse slypintį varikliuką. Nesvarbu ar tai bėgiojimas, ar tempimo pratimai – jūs savo mėgstama veikla norite užsiimti kiekvieną laisvą akimirką.

Esate laimingi kai jums pavyksta pagerinti rezultatus. Todėl mankštinatės ir siekiate rezultatų itin skrupulingai. Treniruočių grafikai sudaryti mėnesiui į priekį. Aiškiai užsibrėžti sau keliami tikslai.

Visus rezultatus fiksuoti ir nieko nepamiršti jums padeda gausybė aukštosios technologijos prietaisų, išmaniųjų telefonų aplikacijos.

Esate gana nervinga asmenybė, todėl sportuoti jums ypač rekomenduojama vien tam, kad atsikratytumėte įtampos. Pirmenybę jūs teikiate individualioms sporto šakoms kaip bėgiojimas. Jums patikti gali ir Tai Či treniruotės.

SVARSTYKLĖS

Jūs slpata puoselėjate mintį, kad sportas jums gali padėti susirasti meilę. Ne, ne tik dėl dailėjančios figūros. Slapčiausiose svajonėse jūs įsivaizduojate, kaip jumis susižavi ir savo kūną bei širdį dovanoja jūsų priešininkas.

Svajonės tegul lieka svajonėmis, o jūs skubėkite į sporto salę. Pilatesas, kalanetika, zumbos ir kitų šokių pamokos ir malonios, ir nerizikingos. O naudą pastebėsite gana greitai.

Jaučiate silpnybę elegantiškiems apdarams. Todėl jums tiktų ir tos sportinės veiklos, kurių metu galėtumėte dėvėti gražią aprangą. Pavyzdžiui, baltus teniso drabužius, ryškius spindinčius šokėjų ant ledo kostiumus.

Vasarai labai tiks burlenčių sportas. Būkite atsargūs – pabandę galite nebesustoti!

SKORPIONAS

Žinant jūsų ugningą temperamentą, sportas jums privalomas. Esate vienišius, todėl jus labiausiai traukia individualios veiklos, kurias praktikuoti galite pagal savo poreikius ir galimybes.

Jūs gana atkaklus, ištvermingas, todėl jūs ilgai nedvejojate kai jums pasiūlo išbandyti itin ekstremalias sporto šakas. Jūsų karingai asmenybei tinka ir kovos menai. Jie jums padės išlieti pyktį, agresiją, įtampą ir energijos perteklių.

Skorpionus sužavėti gali ir speleologija – natūralių olų ir urvų tyrinėjimas. Jums labai gerai pavyksta sutelkti dėmesį. Visiškai nepasiduodate baimei. Jums priimtinos netgi mazochizmo apraiškos sporte. Todėl savo talentą atrasti galite parašiutizme, šaudyme ar penkiakovėje.

ŠAULYS

Jums kaip oro reikia judesio. Ir kuo daugiau! Jau vien jūsų zodiako ženklas rodo, kad jūs esate gimę sportui. Tiesa, tokiam , kuriam reikia gyvuliškos stiprybės ir didelių protinių gabumų.

Mėgstate žirgus, jie, bene, mėgstamiausi jūsų gyvūnai. Todėl jums patinka jodinėjimas žirgais. Kita priežastis – jodinėjimas jums leidžia pasijusti laukiniais nuotykių ieškotojais.

Ilgas keliavimas pėsčiomis dykumomis ar dviračio mynimas per visą žemyną jus taip pat gali sužavėti. Labai sunku jus įsivaizudoti užsidariusius sporto salėje.

Jūs – sudėtinga asmenybė. Todėl jums patikti gali tiek individualios sporto šakos, tiek komandiniai žaidimai ir estafetės.

OŽIARAGIS

Narsūs užsispyrę Ožiaragiai mėgsta sportą, ypač tą, kuris reikalauja ištvermės. Jums tai tobulas būdas patikrinti savo atsparumą netgi visas ribas viršyjančiam skausmui. Esate tikri ištvermingumo čempionai.

Jūs galite susižavėti maratono bėgimu, ilgomis dvirčių ar slidinėjimo trasomis. Laimei, jūs niekuomet neprarandate sveiko proto.

Gerai jaučiatės kalnuose ir nebijote šalčio. Be to, kopimas į kalnus tinka jūsų temperamentui. Pasiekę kalno viršūnę, jūs jau svajojate apie naujas, dar aukštesnes ir sunkiau pasiekiamas.

VANDENIS

Jus žavi įdomios, originalios ir smagios sporto šakos. Jei tik pasitaiko proga išbandyti ką nors neįprasto ir naujo, jūs visada pirmųjų sąraše.

Kurlingas, motorolerių lenktynės, lėkščiasvydis – visos šios neįprastos sporto šakos jums atrodo ne ką mažiau svarbios ir reikšmingos nei futbolas ar krepšinis.

Jums turėtų patikti ir joga. Tai būtų puikus būdas jums pagerinti ne tik fizinę, bet ir dvasinę sveikatą. Tiesa, greičiausiai joga jūs užsiimate jau labai seniai – dar iki to laiko, kol ji tapo madinga ir ji jau tapusi jūsų gyvenimo būdo dalimi.

ŽUVYS

Bet koks vandens telkinys – ar tai būtų olimpinio dydžio baseinas, ar mažas ežerėlis sužadina jumyse norą plaukioti. Vandenyje jūs jaučiatės labai gerai. Argi gali būti kitaip?

Jei esate ramaus būdo, rinkitės plaukimą su pelekais ar plaukimą krūtine. Aktyvesnėms Žuvims gali patikti vandens polas. Artistiškus šio ženklo atstovus gali sužavėti sinchroninis plaukiojimas ar nardymas.

Turėkite omenyje, kad net ir be vandens galite išgyventi. Jums gali patikti grupiniai užsiėmimai kaip pilatesas ar kalanetika. Pabandykite pilvo šokius – jie sužadins jumyse glūdintį geidulingumą. Jei norite atsipalaiduoti gamtoje, žaiskite golfą.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.