Palmira pataria: prieš jaunatį išmeskite iš namų visą šlamštą

Šis savaitgalis – Mėnulio mėnesio pabaigos metas, tad verta baigti senus darbus, tvarkytis, iš namų išnešti šlamštą. Šios dienos nėra tinkamos pramogauti, švęsti. Stenkitės būti santūrūs, saikingi, venkite nereikalingo bendravimo. Šios dienos apskritai netinkamos pažintims užmegzti – tiek draugiškoms, tiek romantiškoms.

Šios dienos nėra tinkamos pramogauti, švęsti – geriau baigti senus darbus, tvarkytis, iš namų išnešti šlamštą.<br>123rf nuotr.
Šios dienos nėra tinkamos pramogauti, švęsti – geriau baigti senus darbus, tvarkytis, iš namų išnešti šlamštą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2015, 11:04 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 2:05 PM

Šį savaitgalį nevertėtų pirkti brangių drabužių, papuošalų, taip pat ryšio aparatūros, transporto priemonių – vėliau paaiškės, kad įsigijote brokuotą daiktą, kad drabužis, papuošalas neskoningas ar netinka. Vieninteliu atveju, kuriuo šiomis dienomis bus naudinga leisti pinigus, tai labdaringais tikslais.

Derėtų vengti svaigalų, būkite atidesni ir maisto kokybei. Ne laikas savaitgalį ir lošti iš pinigų: azartas gali tapti nevaldomas, tad mėgstantiems ruletę šeštadienį ir sekmadienį rekomenduojamas poilsis kaimo sodyboje.

Savaitės pabaigoje labai tikėtinos įvairios traumos ir avarijos, nelaimingi atsitikimai. Būkite atsargesni kelyje, atidesni su karštais daiktais bei skysčiais, dirbdami elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, aštriais įrankiais.

Pirmadienis – jaunaties metas (stos 7 val.13 min.). Diena nebus tinkama imtis ko nors sunkaus ar atsakingo, tiesa, tądien verta permąstyti ateities planus.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, sėkminga karjera, sveikata. Blogai, jei sapne plaukus kirpotės, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, prausimasis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas nors imtų svilti, einant už ko nors užkliūti, jei būtų sunku batų raištelius atraizgyti, daug į žemę žiūrėti.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krintančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusės, moterims – iš kairės, o kairiarankiams – atvirkščiai), apskritai daugiau į dangų žiūrėti.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti dangų, vaivorykštę, žvaigždes, regėti save nuogą. Blogai, jei kritote, jei valgėte vaisius, sodus regėjote, maudėtės. Jei išvydote vaikystės namus – skolos sugrąžinimas; jei įėjote į koki nors namą – geros permainos.

Blogas ženklas: daug juoktis, tuščiai linksmintis, jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos imtų kraujuoti, jei rudas vanduo iš čiaupo namie bėgtų, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, į duobę, rūsį įkristi, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei veidrodis sudužtų, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti smulkių pinigų, jei vardus kelis kartus pašauktų gatvėje, daug į žemę žiūrėti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Gerai jei skraidėte, blogai – kristi, po žeme atsidurti.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas; ant kelių vandens išlieti – paskalos; nagą nusilaužti – konfliktai, muštynės.

Geras ženklas: jei rytą kelis kartus nusičiaudėtumėte – laukia sėkminga diena; rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos; dažnai išgirsti savo vardą minint, jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą – jūsų dabartinis pasirinkimas teisingas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus imtis apleistų, užvilkintų darbų; palankios visos drabužių spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 21). Kelionių geriau atsisakyti – namie gali kilti nenumatytų rūpesčių. Ne laikas spręsti nesutarimus, aiškintis nesusipratimus su antrąja puse. Labiau pasirūpinkite tėvais. Pirmadienis tinkamas įvairiems susitikimams, nedidelėms kelionėms.

Jautis (04 21–05 21). Kritinės dienos, kai nutinka kas tik nori, tad likite santūrūs. Neskubėkite prieštarauti, įsižeisti, kaip ir piršti savo nuomonės, pagalbos. Labiau pasaugokite sveikatą – galimos traumos, nelaimingi atsitikimai skubant, pykstant. Itin pasaugokite rankas dirbdami aštriais instrumentais. Pirmadienį spręskite finansines problemas – atidėtos jos įstrigs ilgam.

Dvyniai (05 21–06 22). Geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems nurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų. Venkite gausių susibūrimų, nevartokite stipriųjų svaigalų. Pirmadienį atgausite jėgas – tai bus nebloga proga vienu kartu sutvarkyti susikaupusius reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Mažiau vilkitės, mažiau planuokite – tai ne pačios geriausios dienos optimizmą versti šventąja karve. Deja, planai gali netikėtai pasikeisti, suirti (labiau dėl kitų asmenų nei dėl jūsų pačių problemų). Elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. Labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Stiprinkite sveikatą. Pirmadienis netinkamas jokiems svarbiems darbams.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite tokie reiklūs, kad sunkiai suprasite, ko siekiate, kitaip kalbant, sunkiai sau rasite vietą. Vis dėlto nedykinėkite: neblogai jus paveiks darbai sode, darže (ypač vienatvėje) ar pasivaikščiojimas miške. Ne laikas lenktyniauti (ypač vairuojant) ir įrodinėti savo teisumą bei pranašumą. Nesivelkite į konfliktus. Pasaugokite tėvus. Pirmadienis neblogas ieškoti bičiuliškos pagalbos.

Mergelė (08 23–09 23). Apgaulingos dienos: galite susižavėti netikrais dalykais, pasiduoti žalingai draugų įtakai. Ne pats geriausias metas viešnagėms, nebent svečiuotis pas senus, gerus draugus. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais. Pirmadienis neblogas apmąstyti, kurti, aptarinėti ilgalaikius veiklos planus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Deja, savaitgalis bus įtemptas. Dėl neesminių dalykų galite susipykti su draugais, taip pat artimaisiais, tėvais, mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs ir rimti, labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Pirmadienis sėkmingas susitikimams su svarbiais jūsų veiklai žmonėmis.

Skorpionas (10 23–11 23). Daug kas priklausys nuo jūsų antrosios pusės, tad pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų malonūs. Neplanuokite nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir skolinti pinigus. Pirmadienis nervingas, tiesa, tinkamas tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite nieko neveikdami – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Nepatartina vykti į tolimas keliones, būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais. Ir atsargiau dirbkite su aštriais instrumentais, su elektros prietaisais. Pirmadienis svarbus metas taikytis, susitarti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors norėsis pramogų, nuotykių, vis dėl to šiomis dienomis geriausia likti namie. Būkite atidesni sutuoktiniui. Beje, net jei visiškai nesutiksite su antrosios pusės nuomone, neprieštaraukite – šiomis dienomis itin negerai ginčytis. Savo vaikams nebūkite pernelyg griežti – pasieksite priešingą rezultatą. Pirmadieniui neplanuokite sunkių darbų – gali pristigti jėgų, laiko. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 21–02 20). Niekur nesiveržkite, niekur nelėkite, juolab nevykite į rizikingas keliones. Nurimkite – pamirškite visus reikalus bei rūpesčius. Pagyvenkite vien namais, šeima. Labiau pasaugokite sveikatą. Pirmadienį reikalai pajudės sparčiau ir nesunkiai išsispręs jums svarbus klausimas.

Žuvys (02 20–03 21). Stenkitės labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, kuo skundžiasi giminaitis. Neatsakykite niekam padėti – rūpindamiesi kitais išvengsite jums patiems gresiančių nemalonumų (ar bent jau blogos nuotaikos). Pirmadienis reikalams netinkamas – neužsibūkite darbe, daugiau laiko praleiskite su šeima namie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.