Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 19 d.

Painokas metas – nekurkite didelių planų, neskirkite atsakingų susitikimų, venkite žadėti, įsipareigoti. Stigs reikalingos informacijos, apdairumo, todėl galite ko nors neįvertinti, neteisingai suprasti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 28, 2017, 2:44 AM

Ši diena gera bet kokiems įprastiems darbams nudirbti. Tiesa, bus sunkiau susikaupti, tad itin tikslių, reikalingų didelės atidos darbų geriau nesiimti, ypač jei tai susiję su rašymu, skaičiavimu ar su kokiu nors labai kruopščiu darbu rankomis. Jei norite išvengti painiavos, svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai.

Nerizikuokite vairuodami – labiau tikėtinos avarijos. Didesnė traumų tikimybė. Derėtų pasisaugoti vagių, sukčių, melagių. Labiau saugokite vaikus ir naminius gyvūnus – jie bus linkę pasiklysti.

Šįryt 4 val. 44 min. Merkurijus liovėsi judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuko ir pradėjo judėti atatupstas. Šis retrogradinis judėjimas truks iki birželio 12 d. Kol Merkurijus judės atbulas, lėtės mąstymas, reakcija, greičiau atbuks pastabumas, silpnės atmintis, bet stiprės analitiniai gebėjimai. Šiuo metu daugėja informacinės painiavos, klaidų rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus. Nederėtų skubėti žadėti, įsipareigoti, pasirašyti. Dažniau pametami daiktai, dokumentai, padaugėja autoavarijų. Sunkesnis laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Tinka dirbti su sena informacija, kartoti pamirštas žinias. Nepatartina imtis nieko nauja.

Iš pirmadienio į antradienį svarbesni buvo nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos ir laiškai ar tiesiog gaisras – gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties užgestų šviesa, ugnis, sudužtų veidrodis arba stiklinis daiktas – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – gresia nelaimė; jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga; pamesti sagą arba jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Su informacija dirbkite itin atidžiai, nesiblaškykite, jei teks pasirašyti dokumentus, skaičiuoti pinigus. Nepraleiskite pro ausis dalykinių naujienų, patarimų, pasiūlymų. Jei būsite atidesni, galite aptikti anksčiau nepastebėtų klaidų.

Jautis (04 21–05 21). Nors imsitės daug darbų, dėl neaiškių priežasčių mažai ką pavyks padaryti. Verčiau planuokite nedaug, tuomet liksite patenkinti ir savimi, ir atliktu darbu. Pasistenkite nekristi į akis viršininkui – jis gali suabejoti jūsų darbo kokybe ar našumu.

Dvyniai (05 21–06 22). Daug iš savęs nereikalaukite: neskubėkite ką nors veikdami, pasirašydami, žadėdami – teks grįžti ir perdaryti, perrašyti, atsisakyti duoto žodžio. Daug nesitikėkite ir iš kitų – erzins nesupratingumas, nemokėjimas dirbti ir priimti greitų, tikslių sprendimų.

Vėžys (06 22–07 22). Daug neplanuokite – pablogėjusi savijauta, rūpesčiai namie, keblumai darbe vers ko nors atsisakyti, kai ką atidėti. Elkitės ramiai, neskubėdami, nesinervindami. Kreipkitės pagalbos ir į draugus – nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau planuokite ir vilkitės, elkitės, kaip reikalauja aplinkybės. Siekite prisiderinti ne tik prie besikeičiančių sąlygų, bet ir prie permainingos kolegų, draugų, sutuoktinio nuotaikos. Taip pat bus sveika nepainioti tarnybinių ir draugiškų santykių.

Mergelė (08 23–09 23). Būkite atidesni ir pagarbesni vadovo nuomonei – tai padės išvengti nesusipratimų darbe. Savo užduotis atlikite itin atsakingai – galite suklysti atlikdami net gerai žinomą darbą. Namie venkite peikti artimuosius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui, – turėkite omenyje, kad šiandien nuoskaudos (net pačios menkiausios) bus nuolat prisimenamos.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite malonesni, švelnesni su sutuoktiniu, atlaidesni partneriams, kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Atidžiai vairuokite.

Šaulys (11 23–12 22). Priekabiems, reikliems žmonėms nebus lengva susitvardyti. Saugokite savo ir artimųjų ramybę, taip pat būkite atidesni partnerių, kolegų nuomonei, pastaboms. Venkite nešiotis dideles pinigų sumas, brangius papuošalus. Neskubėkite vairuodami.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl niekų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu, ir net viršininku. Savo užduotis atlikite kuo sąžiningiau. Galite nukentėti per įvairius tikrintojus.

Vandenis (01 21–02 20). Jokių avantiūrų. Viskas turi būti apskaičiuota, parengta – jei pasikliausite vien sėkme, viską sugadinsite. Būkite atidesni smulkmenoms – šiandien jos lemtingos žlugdytojos. Dėl vieno netikusio žodžio galite susivaidyti su mylimu žmogumi, vaikais. Neblogas metas namams pertvarkyti.

Žuvys (02 20–03 21). Atėjo laikas sustoti ir apsvarstyti, kas nuveikta nuo praėjusio mėnesio. Jei savo noru nestabtelėsite, aplinkybės tai padarys. Bet kokiu atveju iki birželio 22 d. jums apskritai nederėtų niekur skubėti, atkakliai veržtis į priekį. Šiandien reikėtų įvykdyti įsipareigojimus tiek darbe, tiek namiškiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.