Palmira: „Šiąnakt sapnavote save nuogą? Laukite nuostolių“

Mažiau planuokite ir būkite pasiruošę, kad netikėtumai sutrikdys dienos eigą. Neverta pradėti naujų darbų, kurti verslo, finansinių planų, tvarkyti piniginių ir turto reikalų. Beje, gali paaiškėti, kas buvo nerealaus jūsų ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtį, pinigus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-25 07:00, atnaujinta 2017-11-26 20:04

Nepatartina tarpininkauti tvarkant piniginius, turto reikalus (ypač draugams – geruoju nesibaigs), netiks ir pradėti naujų darbų. Pasistenkite šiandien atsiteisti su skolininkais, atsiprašyti tų, kuriuos užgavote, nuskriaudėte. Geras metas labdarai ir užuojautai pareikšti.

Itin nepastovios gali būti emocijos: bus sunku sulaikyti spontanišką norą, užplūdusius jausmus – tai komplikuotas metas įsimylėjusiems. Pavojinga priimti atsakingus sprendimus bendraujant su mylimu žmogumi – gali kilti noras be rimtos priežasties viską mesti, nutraukti, pabėgti. Ir tai bus akimirkos nuotaika, kurį vėliau savaime išgaruos.

Būkite atidesni dirbdami su buitiniais elektros prietaisais, mobiliaisiais telefonais ir kompiuteriais. Nepalankus metas įsigyti vertingą elektros techniką, prabangius drabužius, vertingus papuošalus.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai, jei regėjote žemę, joje dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis.

Blogai buvo save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis, ugnį, žaibą – neturtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus; sudaužyti indus – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis, vilkėti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus tvarkyti reikalus, pradėti naujus darbus; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Jei jūsų darbas susijęs su pinigais, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, šiandien galite sulaukti ir nemalonių staigmenų. Pagarbiai elkitės su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su moterimis – priešingu atveju brangiai sumokėsite. Galimos netikėtos išlaidos dėl technikos gedimo ar sveikatos sutrikimo (savo arba artimųjų).

Jautis (04 21–05 21). Meilės santykių nesiaiškinkite (ir mažiau draugų blogų atsiliepimų klausykite) – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, o vėliau galite visiškai susipykti. Ši diena patikrins, kiek jums svarbus dabartinis jūsų meilės ryšys, kiek jis yra stiprus? Ne laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte bei parengėte nepriekaištingai. Gali būti ir nenumatytų rūpesčių dėl vaikų.

Dvyniai (05 21–06 22). Kad ir kuo užsiimsite – neskubėkite. Ramybė šiandien apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidų, planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus. Nepalankus metas veiklai, spręsti finansines problemas, investuoti pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, net šokiruoti, kitaip sakant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską reikia patikrinti. Nepatikėkite meilės paslapčių draugams (-ėms). Ir labiau pasisaugokite vagių bei melagių.

Liūtas (07 22–08 23). Nesitikėkite akivaizdžios naudos iš to, kuo dabar užsiimate, tačiau mokykitės jausti pasitenkinimą tuo, ką turite, ką esate pasiekę. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus, neverta investuoti pinigų, tvirtinti didelių sandorių. Tikėtinos problemos dėl blaškymosi meilėje – galite būti ne savo noru priversti ko nors atsisakyti, ką nors viena pasirinkti.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas bus gerai, jei nepersistengsite, – noras padaryti geriau šiandien pražūtingas. Ir nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, su meile, santuoka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laukia nusivylimas pernelyg patiklių ir skubančių. Niekuo svarbiu neužsiimkite, taupykite jėgas ir saugokite tai, ką turite. Beje, venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Skorpionas (10 23–11 23). Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile. Tai visiškai netikusi diena prisiekti ištikimybę. Nederėtų didelių vilčių dėti ir dėl šios dienos meilės prisipažinimo – tai akimirkos nuotaika, kuri, nors ir nuoširdi, bet laikina. Net jei jūsų ar kito žmogaus jausmai nepasikeis, jūsų santykius persekios blogoji lemtis.

Šaulys (11 23–12 22). Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu – ją pats laikas išnarplioti. Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui. Tai netinkamas laikas su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Patartina jėga nieko nekeisti ir nesiekti – jei atėjo laikas jūsų sėkmei, pergalei tikrai, dabar tai patirsite. Kita vertus, šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Galimos finansinės apgaulės per užsieniečius. Labai nepasitikėkite dėl pinigų vaikais – nereikėtų tenkinti jų prašymų. Į mylimo žmogaus kaprizus irgi neskubėkite reaguoti – gailėsitės juos patenkinę. Diena nepalanki finansiniams susitarimams su žmonėmis iš toli, bloga investuoti ir verslo plėtrai. Verta tądien apriboti savo norus parduotuvėje.

Vandenis (01 21–02 20). Nieko rimta nesiimkite. Būkite atidūs, atsargūs. Greičiau pavargsite, suirsite, galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Labiau pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis. Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje – šiuo metu jie neišvengiami. Pavyduliavimas sutuoktiniui gali liūdnai baigtis.

Žuvys (02 20–03 21). Nepasiduokite emocijoms ir neprarasite pusiausvyros. Mokėjimas bendrauti, kitą atjausti bei kitam padėti bus naudingesnis už kitus turtus. Beje, nemėginkite ką nors papirkti pinigais ir patys saugokitės bandančių įsprausti dovaną, pinigus. Nederėtų pažeidinėti įstatymų tvarkant piniginius, turto reikaluse (neišdegs). Ne laikas pirmadienį kreiptis su pasiūlymais bei prašymais į partnerius. Deja, gali paaštrėti nesutarimai tarp nedarnių porų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.