Astrologės S.Liepienės prognozės gegužės 26–birželio 1 dienoms

Kas jūsų laukia artimiausiomis dienomis? Astrologė Skirma Liepienė sudarė horoskopą visiems dvylikai Zodiako ženklų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Astrologė Skirma Liepienė
Astrologė Skirma Liepienė
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-26 14:45, atnaujinta 2017-11-26 12:23

Avinas (03 21–04 19) Dedate labai daug pastangų, kad bendravimas vyktų sklandžiai, kad visos sutartys ir dokumentai būtų pasirašyti laiku. Ypač jei tai turi ryšį su jūsų uždirbamais pinigais. Ši savaitė tokia, kad nepajėgsite būti vieni. Jums reikės kompanijos, šurmulio.

Kartu bandysite visus sudominti savo planais, tad nenuostabu, kad namams laiko pritrūks. Tačiau ten į viską bus žiūrima atlaidžiai.

Jautis (04 20–05 20)

Jau turėjote priprasti prie neramaus laikotarpio ir permainų. Atrodo, kad ugnikalnis niekada nemiega ir kartkartėmis išmeta ne tik pelenų debesis, bet ir pasispjaudo karšta lava. Gali būti, kad šio aktyvumo periodo priežastis esate jūs.

Tačiau nuo to tik šilčiau. Konfliktai tarp vyriškosios ir moteriškosios pusės bus aštresni penktadienį, o kol kas bandykite rasti būdą, kaip evakuotis, arba pasislėpkite darbe – tiesiog ilgiau užsibūkite.

Vėžys (06 21–07 22)

Nesvarbu, kas vyksta aplink ir kaip nusiteikę kiti žmonės. Svarbu tik tai, ką jaučiate jūs, ką norite pasakyti. Būkite dėmesingi tiems, kurie greta. Šią savaitę nesukursite nieko, galbūt net ir neišmoksite ar nesužinosite nieko nauja. Tačiau tai bus puikus laikas pailsėti, apgalvoti, suregzti planą keleriems metams į priekį.

Labai svarbu ir tai, kad darbo klausimų sprendimas šiuo metu sukelia didelę įtampą, bet problemų nepašalina.

Liūtas (07 23–08 22)

Kai jus giria, popina, myli – džiaugiatės, tačiau neatsilyginate tuo pačiu. Jums atrodo, kad tai savaime suprantama, priimate tai kaip duoklę. Keista, bet tai tęsiasi, ir jūs mėgaujatės dėmesiu.

Tačiau dabar pradėti projektai nėra ilgalaikiai, o ir pačių entuziazmas nėra begalinis. Pagrindinis klausimas išlieka toks pat – kaip užkariauti pasaulį. Pagalbos greičiau galite sulaukti iš kolegų ar bendraminčių, o ne namuose.

Mergelė (08 23–09 22)

Atsakingi už tai, kas vyksta, net tada, kai iš tiesų negalite daryti tam jokios įtakos. Jums atrodo, kad tik nuo jūsų priklauso aplinkinių nuotaikos ir gerovė. Gali būti, kad ši savaitė nebus darbinga ar labai sėkminga. Tai tingulio savaitė, kai norėsis tiesiog pasimėgauti tuo, kas jus supa.

Todėl visus rimtus darbus ir susitikimus nukelkite į birželį. Tačiau geros idėjos jus lankys, nepamirškite jų užfiksuoti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laikotarpis, kai jūsų visi postringavimai, didingi planai apie kitokią ateitį tiesiog išsisklaido kaip rytinis rūkas. Ir jūs vėl liekate savo pelkėje, kur niekas nesikeičia.

Todėl pats laikas realiai įvertinti savo galimybes ir imtis veiklos, iš kurios galite uždirbti, daryti tai, kas svarbu jums, šeimai, aplinkai. Tiesiog sumažinkite mastelį ir neieškokite gyvenimo prasmės debesyse.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kad ir kur nuvyktumėte, kad ir ką veiktumėte, Amūras jus suras. Jūs vis dar gundote, žadate ir verčiate stipriau plakti kitų širdis. Ir tai ne vien flirtas – iš to gali išeiti kas nors naudinga. Dėl šių žaidimų ateitis atrodo šviesesnė, daugiau perspektyvų ir pilnesnė piniginė.

Bet nepamirškite, kad visada yra kas blefuoja. Todėl kad ir kokie patrauklūs žaidimai būtų, nepraraskite atidumo.

Šaulys (11 22–12 21)

Šurmulys aplink jus nerimsta. Ieškote naujų galimybių, ryšių. Bandote keisti aplinką ir kartu stengiatės nesugriauti to, ką turite. Tačiau vis tiek reikia rinktis: arba tai, ką turite, arba ten, kur nieko nepažįstate ir nežinote.

Jus vilioja nežinia ir galimybė viską pradėti iš naujo. Bet ir tai, ką sukūrėte, turi savo vertę. Sprendimo diena artėja, ir tai kelia įtampą. Nepanikuokite.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Svečių tikrai nelaukiate. Nei po vieną, nei bandomis. Erzina bet koks ramybės trikdymas, atitraukimas nuo darbų ar ritmo keitimas. Nesvarbu, kas suplanuota savaitgaliui, – tai laikas, skirtas šeimai, o visa kita – antraeilis planas.

Todėl norėdami išvengti nesusipratimų tiesiog visus įspėkite, kad dabar nieko nenorite matyti, niekam padėti ar patarti. Vieną savaitę išsivers be jūsų.

Vandenis (01 20–02 18)

Namai, tradicijos ir giminystės ryšiai – pirmame plane. Nors turėsite puikią auditoriją, pasakų sekti negalėsite, sulauksite priešiškumo. Patartina tiesiog rūpintis tuo, kas jums patikėta, nesistengiant padaryti daugiau ar sureikšminti savo misijos.

Pramogos taip pat gali kainuoti, nesvarbu, ar vyksite vieni, ar su visu taboru. Tai kas šios savaitės malonumai? Saldumynai.

Žuvys (02 19–03 20)

Nelengvas laikas – tai vieno etapo pabaiga, o kito pradžia. Padidėjusi atsakomybė, nauji įsipareigojimai ir bandymas pažaboti savo emocijas. Savaitės pradžioje dar turėsite paramą, bus kam dalinti patarimus ir instrukcijas, tačiau artėjant savaitgaliui liekate vieni.

Jums pavyks susidoroti su visomis užduotimis, tereikia susikaupti ir nebandyti visko išspręsti vienu mostu.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nereikia minčių raminimo terapijos, nereikia išėjimo į tuščią erdvę. Reikia judėjimo, jausmo, aistros. Reikia gyvenimo su visomis jo spalvomis ir atspalviais. Nesvarbu, kad viskas ne pagal jūsų planą, kad ne viskas taip, kaip reikalauja elgesio taisyklės ir normos. Gyvenkite ir džiaukitės. Ateis laikas ir gailėsitės, bet dabar gyvenkite visavertį gyvenimą. Laiko turite tiek, kiek patys norite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.