Stipriausi ir silpniausi Zodiako ženklai – mitas ar tikrovė?

Iš pradžių vertėtų patikslinti, jog bus kalbama ne apie fizinę, bet apie moralinę ir dvasinę stiprybę. Taip pat reikia suvokti, kad kiekvienas žmogus – individualus, todėl kirpti visus pagal vieną išmatavimą, neteisinga. Vienok, daugelis astrologų sutinka, jog tikslus žmogaus gimimo laikas stipriai įtakoja jo likimą ir pasaulio sampratą.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugelis astrologų sutinka, jog pagal tikslų žmogaus gimimo laiką, galima sužinoti jo likimą.<br>123rf.com
Daugelis astrologų sutinka, jog pagal tikslų žmogaus gimimo laiką, galima sužinoti jo likimą.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-27 17:18, atnaujinta 2017-11-26 06:48

Internetinio pramogų žurnalo Ofigenno.cc komanda pabandė paanalizuoti stipriąsias ir silpnąsias vieno ar kito Zodiako ženklo charakterio savybes.

Ugnies stichija

Šaulys

Ugnies stichijoje pats stipriausias yra Šaulys. Kaip taisyklė, šio ženklo atstovai dėl smulkmenų niekada nenukabina nosies ir stengiasi bet kokioje gyvenimiškoje situacijoje išlikti žmogiški. Šauliai moka kontroliuoti savo emocijas, stoiškai atlaiko aplinkinių negatyvų poveikį, nesileidžia provokuojami ir gina savo nuomonę. Kur slypi jų stiprybė? Optimizme ir tvirtoje gyvenimo pozicijoje.

Liūtas

Žvėrių karalius pagal dvasinę stiprybę užima garbingą antrąją vietą tarp Ugnies stichijos ženklų. Paradoksalu tai, kad iš pirmo žvilgsnio šie žmonės atrodo stiprūs, valingi ir ryžtingi. Tik kai su Liūtais susipažįsti iš arčiau, supranti, kad jie yra labai priklausomi nuo išorinių veiksnių ir aplinkinių nuomonių. Ką besakytume, tačiau Liūtams labai reikalingas palaikymas, pagyrimas, pripažinimas – tokia jų esmė. Jei to negauna, pakankamai greitai juos užplūsta nusivylimas.

Avinas

Nežiūrint į tai, kad Avinai labai aktyvūs, veiklūs ir užsispyrę, tačiau jie laikomi silpniausiais Ugnies stichijoje. Avinai kur kas prasčiau nei Šauliai ir Liūtai geba kontroliuoti savo emocijas, dažnai tampa savo dvasinių išgyvenimų aukomis. Būna, kad Avinai, pasidavę impulsui, elgiasi neišmintingai, dėl ko dažnai atsiduria sudėtingose situacijose.

Oro stichija

Vandenis

Oro stichijoje auksinį medalį už stiprybę gauna Vandenis. Daugeliui tai gali būti didelis atradimas, nes Vandeniams būdingas svajingumas ir aukštų idealų siekimas, keliami dideli reikalavimai sau ir aplinkiniams. Vienok, kaip aiškina žinomi astrologai, šio ženklo atsatovai gali patirti tūkstantį sunkumų ir niekada nenuleis rankų. Jie nebijo atsisveikinti su praeitimi, todėl bet kokius pokyčius jie priima lengvai, o tai juos paverčia moraliai stipriais.

Svarstyklės

Rinkimuose už moralinę stiprybę, Svarstyklės užima tarpinę poziciją Oro stichijoje. Svarstyklės pakankamai stiprios, bet turi vieną blogą įprotį, kuris dažnai joms trukdo pasiekti aukštumų. Svarstyklės viską mėgsta atidėlioti iki paskutinės akimirkos, vėjais švaisto energiją ir neretai neužbaigia to, ką pradėjo. Šio ženklo atstovai greitai perdega, praranda susidomėjimą.

Dvyniai

Dvilypė Dvynių natūra, deja, šį ženklą daro labiausiai pažeidžiamą Oro stichijoje. Dvyniai dažnai negali susitelkti ties vienu reikalu, puola imtis iškart visko, dažnai ieško palaikymo iš šono. Jeigu Dvynius kaip griaustinis iš giedro dangaus ištiktų kokie nors sunkumai, jie, kaip taisyklė, nebūtų pasirengę su jais susitvarkyti vieni ir prašytų kitų žmonių pagalbos.

Vandens stichija

Žuvys

Šachas ir matas tiems, kas mėgsta kabinti etiketes ir mąstyti stereotipiškai. Žuvys, kurias visi įprato laikyti keistomis, tarsi ne iš šio pasaulio, gyvenančiomis savo išgalvotoje karalystėje, astrologai stato į pirmą vietą pagal dvasinį tvirtumą ne tik tarp Vandens stichijos ženklų, bet ir visame Zodiako rate. Mokslininkai mano, kad tame mistiškume ir slypi didžiausia Žuvų išskirtinumas, dvasinė jėga. Tik Žuvys gali ilgą laiką kentėti, laukti, tikėtis, fantazuoti ir svajoti, nepuldamos į neviltį. Labai dažnai joms pavyksta pasiekti savo tikslų.

Skorpionas

Nežiūrint į tai, kad šis ženklas gali skaudžiai įgelti, jis nėra laikomas tokiu stipriu Zodiako ženklu, kaip Žuvys. Skorpionai paprastai susilpnėja, kai ilgą laiką savyje kaupia emocijas. Tai juos graužia iš vidaus.

Vėžys

Tai – pažeidžiamiausias ženklas Vandens stichijoje. Kaip rodo praktika, Vėžiai labai jautrūs, todėl jiems nuolatos reikalingas artimųjų ir giminių moralinis palaikymas. Jeigu niekas jiems laiku nepakiša savo peties, Vėžiai nusivilia ir netgi gali pulti į depresiją.

Žemės stichija

Ožiaragis

Žemės stichijoje moraliai stipriausias ir tvirčiausias Ožiaragis. Šio zodiako ženklo žmonės pakankamai ryžtingi, ambicingi, tvirti, principingi ir siekiantys tikslo. Jie tiksliai žino ko nori ir kur eina, juos sunku išvesti iš kantrybės, užgauti. Net jeigu aplinkui griūna pasaulis, Ožiaragiai, nors ir lėtais žingsniais, tačiau vis tiek sieks savo tikslo.

Mergelė

Sidabrą šioje stichijoje gauna Mergelė. Nors pažinties pradžioje šio ženklo atstovai daro stiprių ir valingų asmenybių įspūdį, bet kartais Mergelės nesugeba priimti pasaulio tokio, koks jis yra. Tada šie žmonės pradeda plaukti pasroviui.

Jautis

Kaip nebūtų keista, bet Jautis – silpniausias Žemės stichijoje. Šie žmonės negali pakęsti jokių pokyčių, jie įpratę prie stabilumo ir eiliškumo. Jaučiai negali susitvarkyti su sunkumais, jeigu jų planai netikėtai žlunga. Tai paverčia šio ženklo atstovus beginkliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.