Astrologė Palmira: laukia neramus ir emocingas savaitgalis

Iliuzijos, klaidos gali sugadinti pakilią savaitgalio nuotaiką. Tai diskomforto metas, kai kyla protestas dėl svajonių, gerų norų bei realizacijos neatitikimo, apskritai – dėl patirtų nuoskaudų, nuostolių, išdavysčių. Kad nebūtų laiko ir jėgų aiškintis santykius su artimaisiais, verta susitelkti į įvairius darbus namuose ir sode. Bus palanku ir daugiau vaikščioti, sportuoti – pasistenkite labiau apkrauti savo kūną.

Iliuzijos, klaidos gali sugadinti pakilią savaitgalio nuotaiką.<br>123rf.com
Iliuzijos, klaidos gali sugadinti pakilią savaitgalio nuotaiką.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 5:42 PM

Beje, šeštadienį itin jausite, kas erzina manuose ir ko reikia atsisakyti, taip pat ką keisti bendraujant su šeima. Pasistenkite atsiriboti nuo draugų, kurie gerų norų skatinami bandys jums atskleisti intymius dalykus apie mylimą žmogų ar sutuoktinį.

Ne mažiau apgaulingas ir sekmadienis, kai sunku atskirti melą nuo tiesos. Pasisaugokite, kad nepatikėtumėte apgaule, kad neprarastumėte savitvardos, jei tai bus susiję su orumo ar meilės jausmo įžeidimu.

Šiomis dienomis bus didesnė apsinuodijimų, traumų, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni kelyje, taip pat prie vandens. Pavojai, nelaimės per apsvaigusius ar nestabilios psichikos asmenis – jie gali būti itin agresyvūs.

Pirmadienis palankus aktyviai veiklai, naujiems darbams pradėti. Iki 13 val. 40 min. pats geriausias laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti. Vakaras bus sunkus – viešnagėms nepalankus metas.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi, jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė, ryte išėjus iš namų išgirsti vaikišką juoką ar išvysti vaikus žaidžiant – būsimas turtas, jei nuo ankstaus ryto būtų giedras dangus.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį reikšmingi tie, kuriuose matėte giminaičius, draugus. Sapnus derėtų suprasti tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo užpultų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, jei plaukai labai veltųsi, rasti lėlę be galvos ar nutrauktą lėlės galvą – nužiūrėjimo, kitokios neigiamos aplinkinių įtakos požymis.

Geras ženklas: netyčia sulyti, sušlapti – laimė, sėkmė, rasti monetą, ypač herbu į viršų, – sėkmingas problemos sprendimas, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį buvo reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas. Blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodį – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netektis, kančia, žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei niežėtų ryte kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai; nugarą – mėnesio laikotarpiu nemalonumai per vaikus ar meilę; sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais; pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus; druską išberti – konfliktai, chaosas; indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime; jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą; pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis; jei purvu kas aptaškytų – kliūtys tvarkant reikalus, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios žalios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Būsite pernelyg įtarūs, net agresyvūs, tad pasistenkite be reikalo artimųjų nenervinti ir patys nesinervinti ir mažiau skubėti – niekur nesiveržkite, niekur nelėkite. Pats nepalankiausias metas šeštadienį iki 19 val. 30 min. Pirmadienis – sėkmingas, perspektyvus: ryžkitės drąsiam žingsniui.

Jautis (04 21–05 21). Labiau pasikliaukite savo antrąja puse – ginčai, įtarinėjimai, priekaištai tikrai nesustiprins abipusio supratimo, meilės. Neplanuokite šiomis dienomis nei sunkių darbų, nei svarbių susitikimų. Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir skolinti pinigus. Pirmadienis tinkamas skoloms, mokesčiams, draudimo reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite linkę vaidytis dėl menkos priežasties – nepraraskite savitvardos, kad ir kokios provokacijos būtų. Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be darbo ar kokios veiklos – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros. Stiprinkite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų ir liežuvautojų. Pirmadienis iki 13 val. 40 min. itin geras deryboms, svarbiems susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų, venkite gausių susibūrimų, nevartokite stiprių svaigalų. Galimi įvairūs nesusipratimai su mylimu žmogumi, tačiau santykių aiškintis nereikėtų, bent jau šeštadienį. Pirmadienis geras sveikatai tikrinti, taip pat svarbiems darbo susitikimams.

Liūtas (07 22–08 23). Esate persitempę (ypač šeštadienį tai pajusite). Jums bus svarbu pailsėti nuo visų rūpesčių. Nurimkite – pamirškite visus reikalus. Ir niekur nevykite – savo namuose su šeima jausitės geriausiai. Pirmadienis – visapusiškai sėkminga diena.

Mergelė (08 23–09 23). Mažiau klausykite, kas ką kalba apie jūsų draugus, – tad padėkite, jei reikės. Kita vertus, neprašomi savo nuomonės ir pagalbos nepirškite – viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikėsitės, o dėl bendros nesėkmės būsite apkaltinti tikriausiai jūs vieni. Pirmadienis geras užsiimti namais, šeima, spręsti gyvenamosios vietos klausimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Keliaukite, bendraukite, tik jauskite saiką vaišindamiesi, linksmindamiesi. Puiki proga sekmadienį aplankyti seniai nematytus draugus, giminaičius. Pirmadienis sėkmingas bet kokiems svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Įtemptos, neramios dienos – dėl neesminių dalykų galite rimtai susipykti su artimaisiais, su vaikais, su mylimu žmogumi. Nebūkite labai reiklūs ir rimti, labiau pasikliaukite tais, kuriuos mylite. Pirmadienį verta spręsti finansines problemas.

Šaulys (11 23–12 22). Pamirškite visus rūpesčius, venkite daug bendrauti, taupykite pinigus. Ir būkite tik su tais, kurie jus vertina, myli. Kur nors toli vykti nepatartina, daugiau laiko leiskite namuose – šį savaitgalį verta užsisklęsti nuo išorinio pasaulio. Pirmadienis – jūsų pergalės metas, kai galima rizikuoti, ypač jei jus remia pora, partneriai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Planai gali keistis dėl įvairių netikėtumų – gali tekti pagelbėti draugams ar priimti giminaitį, atvykusį iš toli. Tik nesinervinkite, jei teks greitai persiorientuoti – nekomplikuokite ir taip įtemptos padėties šį savaitgalį. Pirmadienis geras konfidencialiems darbo reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Lyg ir viskas gerai, viskas sėkmingai klostysis, tačiau vargins neaiški įtampa, nerimas, bus sunku rasti sau vietą, nurimti. Neblogai paveiks darbas vienatvėje, kapstymasis sode, pasivaikščiojimas miške – jums reikia pabūti vieniems, atsiribojant ir nuo šeimos, ir nuo dalykinių reikalų. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu. Pirmadienį laukia geros permainos.

Žuvys (02 20–03 21). Savaitgalis apgaulingas – galite susižavėti jūsų nevertu žmogumi ar dėl paikų įtarimų susipykti su tuo, kurį mylite. Neverta užsiimti dideliais darbais, tvarkymusi, verčiau labiau pasirūpinkite savo sveikata. Pasistenkite gerai pailsėti, kad pakaktų jėgų kitai savaitei. Pirmadienis palankus svarbiems karjeros sprendimams priimti, atsakingam pokalbiui su darbdaviu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.