Moterų meilės ir seksualumo horoskopas birželio mėnesiui

Mažiau drabužių, daugiau karščio – pagaliau vasara! Sužinokite, ką meilės reikaluose žvaigždės jums žada birželio mėnesiui.

Būkite savimi ir drąsiai išsakykite tai, kaip jaučiatės. Jei tai jam nepatinka, jo bėda. Vadinasi, jis nevertas nei jūsų laiko, nei bučinių.<br>123rf nuotr.
Būkite savimi ir drąsiai išsakykite tai, kaip jaučiatės. Jei tai jam nepatinka, jo bėda. Vadinasi, jis nevertas nei jūsų laiko, nei bučinių.<br>123rf nuotr.
Būkite savimi ir drąsiai išsakykite tai, kaip jaučiatės. Jei tai jam nepatinka, jo bėda. Vadinasi, jis nevertas nei jūsų laiko, nei bučinių.<br>123rf nuotr.
Būkite savimi ir drąsiai išsakykite tai, kaip jaučiatės. Jei tai jam nepatinka, jo bėda. Vadinasi, jis nevertas nei jūsų laiko, nei bučinių.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-05 17:21, atnaujinta 2017-11-24 04:12

AVINAS (kovo 21 – balandžio 20)

Vasaros pradžia bus gana įtempta. Laukia daug darbų. Kiekviena diena bus kupina iššūkių ir įtampos. Jei nenorite pakenkti sveikatai, būtinai turite jos atsikratykite.

Tą darykite intensyviai sportuodama, šokdama ar mylėdamasi. Būtinai atraskite laiko malonumams. Kiekvienas nusipelno nors retkarčiais atsipalaiduoti. O ypač vasarą!

Šio mėnesio patarimas – Būkite savimi ir drąsiai išsakykite tai, kaip jaučiatės. Jei tai jam nepatinka, jo bėda. Vadinasi, jis nevertas nei jūsų laiko, nei bučinių.

JAUTIS (balandžio 21 – gegužės 21)

Jei jau kurį laiką jūsų galvoje kirba mintis, kad kažkas tarp judviejų nebegerai, dabar pats metas kai kuriems pasikeitimams jūsų intymiame gyvenime. Galbūt verta pažiūrėti keletą erotinių filmų ir taip „pagaląsti“ savo pojūčius?

Galbūt verta penktadienio vakarui paruošti romantišką vakarienę iš maisto produktų, kurie garsėja kaip geri afrodiziakai? Jei visa tai nepadės, vadinasi, kažką iš esmės reikia keisti judviejų santykiuose.

Šio mėnesio patarimas – nebijokite pokyčių. Nieko dramatiško nenutiks – pokyčiai tik į gera ir dabar jiems pats tinkamiausias metas.

DVYNIAI gegužės 21 – birželio 20)

Bendravimas – štai kas jums svarbiausia užmezgant romantiškus santykius. Jūs pati esate tikra flirto virtuozė, todėl vertinate tuos, kurie jums sugeba atsakyti tuo pačiu. Ir ne ką prasčiau. Dievinate žodžių žaidimus, bet vien jų visiems poreikiams patenkinti nepakanka.

Kartais išjunkite savo kritišką mąstymą ir tiesiog atsiduokite savo troškimams. Juolab kad iš prigimties esate tarsi paauglė, kuriai viskas smalsu, viskas įdomu.

Šio mėnesio patarimas – siekdama užkariauti jus dominančio objekto kūną ir širdį, pasinaudokite savo neišsenkančia vaizduote ir gebėjimu valdyti žodį.

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Na, ar sugrius pasaulis, jei ir vėl vonioje rasite neužsuktą dantų pastos tūbelę? Ar ištiks katastrofa, jei mokesčius už butą antra pusė sumokės viena diena vėliau? Kartais rietenos dėl smulkmenų padeda pakurstyti aistras, bet ar visada verta pyktis dėl niekų?

Privalote tiesiai šviesiai atsakyti sau į klausimus, ar jus tenkina dabartinis jūsų gyvenimas ir ar esate laiminga. Gyvenimas tęsiasi. Keičiatės ir jūs, ir jūsų poreikiai. Galbūt pats metas juos patenkinti.

Šio mėnesio patarimas – išliekite savo emocijas, išsakykite savo poreikius. Jokiu būdu nelaikykite jų užsislėpus savyje.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Šiuo metu visa galva esate panirusi į darbus ir tai jums teikia didžiulį malonumą bei padanges iškelia savivertę. Todėl labai mažai tikėtina, kad birželio mėnesį rasite laiko meilės nuotykiams, kurie sujauktų jūsų planus ir siekius.

Tačiau, kad ir kaip slopintumėte savo kūniškus poreikius, jie kartas nuo karto pasireikš ir labai ryškiai. Tuomet nestabdykite savęs. Atsiduokite savo impulsams ir tiesiog mėgaukitės būdama moterimi.

Šio mėnesio patarimas – išbandykite tai, ko niekada nesate patyrusi ir apie ką nė nedrįsdavote pagalvoti.

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 23)

Pirmąjį vasaros mėnesį meilė gali užklupti visiškai netikėtu laiko ir netikėčiausioje vietoje. Bet koks skambutis į duris ar susidūrimas gatvėje gali būti lemtingas. Sutikusi tą, kuris privers jūsų širdį plakti milžinišku greičiu, nesustinkite. Nieko nelaukdama imkitės iniciatyvos į savo rankas.

Būkite ta, kuri rašys naujos aistringos romantinės dramos (be abejo, tik su laiminga pabaiga) scenarijų.

Šio mėnesio patarimas – dabar pats tinkamiausias laikas nustebinti ne tik aplinkinius, bet ir pačią save. Nebijokite pasikeitimų ir būkite atvira naujiems potyriams!

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Seksas su eksu (buvusiuoju)? Kokia nesąmonė – skubate rėkti? Tačiau gerai pagalvojusi pripažinkite, jog kartas nuo karto tokia mintis jūsų galvoje sušmėžuoja. Ypač jei ir vėl sulaukiate nors kažkokių jo dėmesio apraiškų.

Visos šios abejonės ir sugrįžę prisiminimai gali sujaukti jūsų protą. Jei šiuo metu turite naują partnerį, kažin ar jis bus patenkintas jūsų netikėtų atitolimu. Jei nenorite prarasti to, ką turite dabar, susiimkite ir meskite iš galvos visas pašalines mintis.

Šio mėnesio patarimas – prisiminkite seną išmintį, teigiančią, kad į tą pačią upę dukart geriau nebristi. Jūsų gyvenimas pasikeitęs. Prioritetai taip pat.

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 21)

Nesistenkite aprėpti daugiau nei įmanoma. Jausitės taip, lyg atsidūrusi prie gardėsių nukrauto stalo. Trokšite paragauti ir vieno, ir kito, bet galų gale galite likti visko persisotinusi. Kontroliuokite savo apetitą ir troškimus.

Taip pat venkite alkoholio. Jo padauginus išsijungia jūsų kritinis mąstymas, todėl esate linkusi elgtis labai neapdairiai. To pasekmė – vietoj malonumų didelės bėdos.

Šio mėnesio patarimas – ieškokite ne tik patrauklaus, bet ir nuoširdaus vyro, su kuriuo būtų malonu praleisti ne tik vieną vasaros naktį.

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Kada pastarąjį kartą pasidavėte pagundoms? Kada jautėtės graži ir seksuali? Kodėl gi jums pagaliau neatsipalaidavus? Būkite atvira naujoms pažintims, naujiems atradimams ir potyriams.

Tad kai žavus nepažįstamasis kitą kartą bandys su jumis flirtuoti, neskubėkite atskukti nugaros. Atsakykite jam tuo pačiu! Patikėkite, jau geriau pabandyti ir paskui gailėtis, negu paskui dar labiau gailėtis prarastų progų.

Šio mėnesio patarimas – laisvalaikiu pavartykite „Kamasutrą“. Jūsų prigimčiai tai bus ir puikus iššūkis, ir pažintinis vadovėlis.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Šiuo metu jums labiausiai reikia pailsėti ir iš naujo pasikrauti baterijas. Nuo gausybės darbų ar mokslų esate pervargusi ir jaučiatės tarsi išsunkta. Nenuostabu, kad neturite jėgų net maloniems meilės žaidimams.

Pusryčiai į lovą, erotinis masažas ar sūkurinis baseinas – štai kas jums padės atgauti jėgas. Be abejo, reikalingas ir dėmesingas bei romantiškas vyras. Jei turite nuolatinį partnerį, puiku. Jei ne, lįskite lauk iš namų ir pasiruoškite romantiškam vasaros nuotykiui.

Šio mėnesio patarimas – leiskite savo antrajai pusei nors kartais pasijusti jūsų valdovais. Patikėkite, vasaros pabaigoje mums už šį patarimą padėkosite.

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Niekas geriau už jus nežino, koks galingas ginklas yra intuicija. Jūsiškė tokia stipri, kad visada drąsiai galite ja kliautis. Pasitelkusi savo intuiciją, kūrybiškumą ir energiją galite pasiekti viską, ko trokštate, ar užkariauti net tą, kurio širdis, rodos, ledinė.

Puikiai pažįstate savo kūną ir labai gerai žinote, kas jums teikia malonumą. Pasistenkite dažniau pamaloninti ir net nustebinti savo partnerį.

Mėnesio patarimas – mažiau ginčykitės, daugiau klausykitės. Ypač kai kalbama apie tai, kas malonu jūsų antrajai pusei.

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

Pastaruoju metu jaučiatės pamiršta, o gal net išduota? Nesikankinkite svarstydama, ar jis susirado kitą. Tiesiai šviesiai paklauskite savo antrosios pusės, ar jis jums ištikimas. Drąsiai užduokite klausimus: „Ar tu laimingas su manimi?“, „Ar tave tenkina mudviejų seksualinis gyvenimas?“.

Labai svarbu, kad įsiklausytumėte į jo atsakymus, nes jie padės ir jums įvertinti judviejų santykius bei sužinoti, ko iš tiesų trokštate. Jei troškimai sutampa – puiku. Jei ne, gerai pagalvokite, ar verta santykius tęsti toliau.

Šio mėnesio patarimas – seksualūs apatiniai drabužėliai, ryškesnis makiažas ar trumpesnis sijonėlis jums padės jaustis ne tik seksualiau, bet ir labiau užtikrintai savimi. Puoškitės ne dėl vyrų, bet dėl saves!

Parengė Toma Aleksėjūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.