Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šis savaitgalis – gera proga greitai ir efektyviai išspręsti susikaupusias problemas veikloje, namų ūkyje ir net bendraujant su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 3:00 AM

Nors šeštadienį geriau skirti uždaresniam šeimos bendravimui, jis tinkamas ir dalykiniams susitikimams, tik ne su naujais žmonėmis (nederėtų šeštadienį užmegzti naujų pažinčių – nei draugiškų, romantiškų, nei dalykinių).

Sekmadienis puikus ne tik šeimos šventėms, bet ir bičiuliškiems susitikimams, kultūriniams, meniniams, taip pat labdaringiems renginiams.

Pirmadienis bus neįprastai aktyvus ir palankus svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Ši diena moterims itin svarbi ir naudinga – tai moterų lyderių laikas.

Iš penktadienio į šeštadienį geriau buvo nieko nesapnuoti, nes visi sapnai buvo susiję su įspėjimais apie gresiančias nelaimes. Netgi geri sapnai gali išsipildyti atvirkščiai.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo ar nusiplikyti – nustos sektis, pavėluoti į transportą – galimas nelaimingas atsitikimas, nesėkmė, jei namuose imtų byrėti tinkas nuo lubų, taip pat visi gedimai, susiję su automobilio (motociklo, dviračio) ratais, jei nuo galvos nukristų kepurė, kas nors iš rankų iškristų – gresia nuostoliai, jei vėjas atvertų langą – nelaimės, netektys namuose, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, liūdesys, nelaimės.

Geras ženklas: išvysti saulę lietui lyjant – susitaikymas su artimaisiais, teisingumo atkūrimas, rasti smulkių, aštrių metalinių daiktų – sėkmė šeimoje, meilėje, rasti šalia savo namų monetų herbu į viršų – meilė, šeimos pagausėjimas.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Reikšmės įprastinės. Pildysis per kelias paras.

Blogas ženklas: jei savas šuo gulėtų paslikas, staugtų – nelaimė šeimoje, nuskriausti šunį ar sutuoktinį – prarasti protėvių apsaugą, jei akmuo iš apsodo iškristų – nužiūrėjimo, šeimos iširimo požymis, jei sudužtų veidrodis ar laikrodis sustotų be aiškios priežasties – protėvių šauksmas, galima mirtis šeimoje.

Geras ženklas: rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei prieitų draugiškas nematytas šuo ar savas šuo be jokios priežasties lotų be perstojo – esate saugomi mirusių protėvių.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, tačiau pildysis negreitai. Mirusieji – apsauga, pagalba, medžiai, gėlės – laimė, meilė, netikėtas turtas, žvaigždės – sėkmė, skalsa namuose, valgyti sapne ar matyti vaisius, daržoves – nesėkmės, nuostoliai, gerti svaigalus – šmeižtas, nepagrįsti kaltinimai, būti nuogam – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei nukristų ir įsmigtų koks nors aštrus daiktas – konfliktai namuose, jei jus užpultų naminiai gyvūnai – apsaugos praradimas, jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų, jei pasimestų vienas batas, jei sugestų spyna, raktas sulūžtų – apsaugos praradimas, gresia nesėkmės, jeigu namuose kas sulūžtų, parketlentė iškristų, tinkas byrėtų – nesantaika šeimoje, galimas net iširimas, nuostoliai, jei dantis nuskiltų – turto praradimas, jeigu nagas nulūžtų – liga, jei drabužis suplyštų – gresia nelaimė, išlieti pieną antrą dienos pusę.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daiktų, instrumentų – išspręsite painią problemą, netyčia įsipjauti, įsidurti – skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas, jei vėjo gūsis atvertų langą – naujo gyvenimo pradžia, jei paukščiai tūptų ant jūsų namo stogo arba šalia jūsų, jei užkristų paukščio plunksna – apsauga, gera žinia, rasti batą – sėkminga reikalo pabaiga, jeigu ant galvos užkristų medžio lapas – bus naudingas dabar pradėtas reikalas, išvysti vaivorykštę – taika šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus svarbiems susitarimams, atsakingiems susitarimams, piniginiams-turto reikalams tvarkyti; patartina vilkėti tamsiai mėlynų, rudų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Daugiau bendraukite, susitikite su bičiuliais – tai netikėtų ir gerų naujienų, pasiūlymų dienos. Pirmadienis sėkmingas konfidencialiems susitikimams, susitarimams. Verta ieškoti finansinės, teisinės pagalbos, paramos.

Jautis (04 21–05 21). Savaitgalis geras kelionėms, svarbiems susitikimams – ir dalykiniams, ir romantiškiems. Gautus pasiūlymus priimkite. Pirmadienis tinkamas pokalbiui su svarbiu, įtakingu asmeniu – jis gali tapti jūsų draugu, užtarėju.

Dvyniai (05 21–06 22). Jūsų nuotaikos pakilios, tiesa, geriausiai jausitės, jei kur nors išvyksite. Bent jau į svečius verta išsiruošti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų. Ypač moterims pirmadienį verta spręsti su karjera susijusias problemas – jūs laimėsite.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalį gali tekti išklausyti sutuoktinio kritikos ir reikalavimų, bet nemėginkite tuo pačiu atsilyginti, gana greitai suprasite, kad viskas tik iš meilės ir šiaip jūsų santykiai puikūs! Pirmadienis visapusiškai sklandus ir sėkmingas, kai nelauktai viskas tampa taip, kaip jums reikia. Diena bus tinkama kelionėms ir svarbiems dalykiniams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Tai sėkmingas laikas ieškoti pagalbininkų, įvairių talkininkų, sąjungininkų ir rėmėjų. Tinka imtis ir ko nors sudėtingo, privalomo kartu su talkininkais. Galima romantiška pažintis svečiuose ar kelyje. Pirmadienis palankus rizikingiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 23). Jei šeštadienį kils noras priekaištauti artimiesiems, pamėginkite prisiminti savo padarytas klaidas. Vis dėlto sekmadienį gali pasitaikyti proga atitaisyti šeštadienį padarytas klaidas, aišku, teks parodyti iniciatyvą. Pirmadienis palankus svarbiems susitarimams, deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Laukia džiugios staigmenos, smagūs susitikimai. Tačiau dienos bus geros ir problemoms spręsti – tiek reikalų, tiek meilės. Pirmadienis palankus darbo reikalams. Tai tinkamas metas ieškoti ir naujos darbo vietos. Palankūs darbo susitarimai.

Skorpionas (10 23–11 23). Būkite atidesni šeimos nuomonei, sutuoktinio norams. Sekmadienis itin romantiškas – daug šilto dėmesio iš mylimo žmogaus, artimųjų. Pirmadienis palankus bet kokiems reikalams tvarkyti, ypač tiems, kuriems reikia asmeninio žavesio ar tiesiog sėkmės!

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį galimi nelaukti priekaištai iš artimųjų, tačiau nemėginkite tądien teisintis, nesivelkite į ginčus – sekmadienį savaime viskas pasikeis į gera. Diena bus gera apsipirkti, kelionėms, vizitams pas draugus, giminaičius. Tikėtinos ir romantiškos pažintys ar tiesiog malonios dovanos. Pirmadienis geras spręsti gyvenamosios vietos klausimą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Smagios dienos, tik labiau paisykite artimųjų pageidavimų, nusiskundimų ir būkite kantresni. Savaitgalis palankus aplankyti giminaičius, ypač senyvo amžiaus, pasirūpinkite jų gerove. Pirmadienį ieškokite reikalingų žmonių savo veiklai. Gautus pasiūlymus, ypač iš užsieniečių, priimkite.

Vandenis (01 21–02 20). Puikus metas – bus, kaip panorėsite. Jūsų laukia pasisekimas (meilėje irgi). Pirmadienis – naudos metas. Tikrai rasite būdų, kaip sėkmingai pagerinti finansinę padėtį.

Žuvys (02 20–03 21). Atsipalaiduokite, taupykite jėgas. Tai geros dienos pasvajoti, grįžti į praeitį, susitikti su seniai matytais draugais. Galimos naujienos iš asmens, kuris buvo jums artimas. Pirmadienis – aktyvios veiklos metas, kai pavyksta išjudinti įstrigusį reikalą, laimėti užsitęsusią ar beveik pralaimėtą kovą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.