Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 11 d.

Sėkmingas laikas tęsiasi – esame kupini įkvėpimo, naujų sumanymų. Tiesa, gali kiek pristigti praktinės nuovokos. O štai ką nors atgyvenusio sunaikinti sumanumo pakaks. Geriausia, kuo šiandien galima užsiimti, – ką nors perdaryti, pertvarkyti, kurti planus.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 5:49 AM

O jei teks tartis, derėtis, keistis informacija, turite būti pasiruošę, kad galite susidurti su painiava, galimas ir nesusikalbėjimas aptariant net visai paprastus dalykus. Pasistenkite bendraudami būti aiškūs ir konkretūs.

Vis dėlto diena palanki bendrauti, keistis informacija – šios dienos naujienos svarbios, gera proga ir atskleisti apgaulę. Tinkamas metas pažintims atnaujinti ar užmegzti su asmeniu, apie kurį seniai galvojote. Palankus laikas romantiškiems pasimatymams.

Patartini didesni fiziniai krūviai – gerai daugiau sportuoti. Kita vertus, bus didesnė traumų (ypač rankų) tikimybė, mat stigs koordinacijos. Būkite atidesni vairuodami.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė, medžiai – naujos pažintys, vanduo – liga, lietus – sveikata, vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – atgausite jėgas.

Blogas ženklas: čiaudėti, jei į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulių, vandentiekio gedimai – nesėkmė tvarkant finansinius reikalus, jei ant jūsų užkristų šaka – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – teisingumo atkūrimas, daiktų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilės srityje, pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus; palankios spalvos – juoda, raudona, vengtina – pilka, violetinė, ruda.

Avinas (03 21–04 21). Būkite atidesni savo pojūčiams, poreikiams ir aplinkinių patarimams – tai padės išvysti neatrastąją savo asmenybės dalį. Jūsų laukia ne viena pergalė, ne viena džiugi akimirka, tiesa, jei bendraujant pakaks tolerancijos (ne laikas aiškintis santykius su antrąja puse, juolab juos nutraukti).

Jautis (04 21–05 21). Tai nepaprastų sutikimų, subtilių pokalbių, romantiškų fantazijų metas. Aktyviai veiklai netinkamas laikas: šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte atsipalaiduoti, – užsimiršus kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite, džiaugsmo suteiks ir geros naujienos, vertingi pasiūlymai. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai, – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai gali tapti bičiuliški.

Vėžys (06 22–07 22). Nors pakaks šeiminių rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas pokalbiui su šefu.

Liūtas (07 22–08 23). Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, bendrauti su įtakingais asmenimis. Jūsų įtaka aplinkiniams bus akivaizdi – jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik dosnių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės pasiūlymų.

Mergelė (08 23–09 23). Nepraleiskite atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas likimu, įtarumas kenks. Pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Svarstyklės (09 23–10 23). Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir neatsisakykite paviešėti – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų, optimizmo.

Skorpionas (10 23–11 23). Problemų daugoka ir nesistenkite šiuo metu visko aprėpti. Neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite neribotam laikui. Vakare kvieskitės svečių – senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Šaulys (11 23–12 22). Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia džiugios permainos, sėkmė ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje, malonios vaikų staigmenos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, bet pasiekimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti rytdienai, savaitgaliui. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Vandenis (01 21–02 20). Atsitiktinumas atneš laimę. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Tai puiki proga pokalbiams apie meilę, šeimą su partneriu – turite galimybę išsiaiškinti, kokias klaidas darote bendraudami.

Žuvys (02 20–03 21). Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai ir veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti artimiesiems, mylimam žmogui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.