Astrologė Palmira: meilės pasimatymai šiandien privalomi

Puiki diena – galima rizikuoti, eksperimentuoti, imtis visko, kas tik šaus į galvą. Tai didėlės sėkmės metas, ypač moterims bei menininkams, taip pat vaikams. Nepatartina imtis iš esmės ko nors nauja, tačiau puiku apibendrinti didelį veiklos etapą, pasirašyti seniai rengtus susitarimus. Gerai užsiimti kažkada nepavykusiais ar atidėtais dalykais – dabar tai smagiai įveiksite. Palanku tvarkyti svarbius finansinius, turto reikalus, tinka imti kreditą, skolintis pinigus. Gera proga užmegzti bendradarbiavimo ryšius, ieškoti rėmėjų, mecenatų.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-12 07:00, atnaujinta 2017-11-23 00:53

Tai džiaugsmo, meilės laikas – būtina daugiau dėmesio skirti mylimam asmeniui: meilės pasimatymai šiandien tiesiog privalomi. Puiku prisipažinti meilę, pirštis, susižadėti, tuoktis. Jei šiandien užsimegztų romantiška pažintis – tai neatsitiktinis dalykas, labai tikėtina, kad susitikote sau skirtą žmogų.

Šiandien dažniau atsipalaiduokite, raskite laiko sau, savo jausmams. Taip pat nepamirškite, kad tai dovanų vaikams, mylimam asmeniui, draugams metas – šiandien juos itin palanku apdovanoti.

Šiąnakt 1 val. 29 min. Merkurijus apsisuko ir ėmė judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Tiesusis Merkurijaus judėjimas truks iki rugsėjo 17 d. Per šį laiką suaktyvės bendravimas, bus palankus darbas su nauja informacija.

Šįryt 6 val. 36 min. Neptūnas apsisuko ir ėmė judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis Neptūno judėjimas tęsis iki lapkričio 18 d. Kai Neptūnas juda atatupstas, labiau nugrimztama į vidinį pasaulį. Tuomet verta analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus, palankus darbas su psichologu, ypač psichoanalitiku. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Išimtis, jei save matėte nuogą ar draugus, giminaičius nuogus regėjote – tai sėkmės, teisumo, pagalbos, draugystės ženklas. Balta spalva arba voras – esate saugomi aukštesnių jėgų. Itin nepalanku buvo sapnuoti daug sapnų, taip pat regėti daug drabužių, kailinius.

Blogas ženklas: jei drabužis prairtų ar įplyštų, kas nors namuose sugestų, sulūžtų, karoliai sutrūktų, pabirtų, grandinėlė nutrūktų, akmuo iš žiedo ar auskaro iškristų, auskarą pamesti, jei žiedas kur nors užsiristų, rakštį įsivaryti, išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsilieti, sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas aktyvus poilsis.

Avinas (03 21–04 21). Laimės metas – jūsų nuotaikos vėl puikios, o reikalai beveik savaime pasisuka geresne linkme. Jei turite svarbių reikalų, ypač susijusių su pinigais ar jūsų vaikų ateitimi, verta tuo užsiimti. Gali kur kas pagerėti ir jūsų santykiai su savo atžalomis, mylimu žmogumi.

Jautis (04 21–05 21). Intymus, romantiškas metas. Nevarginkite savęs dalykiniais rūpesčiais – ar ne geriau dar vieną dieną pailsėti, papramogauti? Būtų puiku, jei visą dieną praleistumėte su mylimu žmogumi. Jei seniai ieškote progos įteikti dovaną, padarykite tai šiandien. Sveika šiandien leisti sau paišlaidauti. Puiki proga įsigyti vertingą pirkinį savo namams.

Dvyniai (05 21–06 22). Geras laikas kai ką pakeisti savo veikloje ar asmeniniame gyvenime – nebijokite visko apverti aukštyn kojom, padarykite tai, apie ką svajojote, bet vis nesiryžote. Galite netyčia sužinoti apie didelį jausmą, jums skirtą ir ilgai slėptą.

Vėžys (06 22–07 22). Aktyvus laikas – būkite atkaklūs spręsdami karjeros klausimus (pats laikas paprašyti paaukštinimo ar atlyginimo padidinimo). Palanku susitikti darbo tikslais su įtakingais žmonėmis – nebijokite savireklamos, šiandien tik į naudą kuo geriau pakalbėti apie save ir savo veiklą.

Liūtas (07 22–08 23). Lydės sėkmė, o reikalai klostysis kur kas geriau. Gali pagerėti ir jūsų santykiai su vaikais, mylimu žmogumi. Gera proga pakoreguoti santykius su šefu. Verta kreiptis su rimtu prašymu į įtakingus asmenis, vadovybę – galite priimti gautus pasiūlymus.

Mergelė (08 23–09 23). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera – tai šiandien aiškiai pajusite. Spręskite finansines problemas, aiškinkitės santykius su jums skolingais asmenimis. Tiktų ir patiems pasiskolinti. Nepraleiskite progos aptarti nesklandumus su išrinktuoju (-ąja), su linkusiu pavyduliauti sutuoktiniu. Beje, įsimylėjusiems, vaikams, menininkams, taip pat moterims šiandien labiau seksis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums daug kas jaučia simpatiją, ir tai padės sprendžiant sudėtingas problemas, deja, galite apie tai nė nenutuokti. Nenustebkite išgirdę meilės prisipažinimą ar gavę pasiūlymą tuoktis. Gera proga ieškoti sąjungininkų, taikytis su partneriais ar sutuoktiniu, susižadėti, tuoktis. Palanku tvarkyti dokumentus, pasirašyti svarbias bendradarbiavimo sutartis, spręsti juridinius keblumus.

Skorpionas (10 23–11 23). Puiki diena susitikti su būsimu darbdaviu (ypač moterims arba menininkams) – paliksite neišdildomą įspūdį. Palanku spręsti ir bendravimo nesklandumus darbe. Galbūt laikas smagiam vakarėliui su kolegomis?

Šaulys (11 23–12 22). Sėkmės vis daugiau. Šiandien jūsų naudai gali išsispręsti labai svarbus klausimas. Tai geras laikas susitikimams su įtakingais asmenimis, potencialiais verslo partneriais, užsieniečiais. Kad ir kur pasirodysite, būsite deramai įvertinti, paliksite brandžios, žavingos asmenybės įspūdį. Galimas flirtas su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu.

Ožiaragis (12 22–01 21). Norėsis patinginiauti, tačiau moterims arba menininkams nereikėtų praleisti geros progos sutvarkyti reikalą, susijusį su pinigais, pripažinimu, karjera. Beje, tai išskirtinė proga pernelyg kuklioms, paslaugioms, linkusioms viskuo save kaltinti moterims atgauti pasitikėjimą savimi, pajusti, suvokti savo teises ir išsireikalauti deramą pagarbą iš vyro bei šeimos narių.

Vandenis (01 21–02 20). Šios dienos susitikimai, išgirstos naujienos gali padėti išspręsti didelę problemą. Geras laikas bendrauti, kelionėms, susitikimams su seniai matytais žmonėmis. Palanku pasirašyti bendradarbiavimo susitarimus ar su partneriais aptarti ateities planus. Beje, šiandien gera proga atgaivinti seną romantišką pažintį, kažkada nutrūkusį meilės ryšį.

Žuvys (02 20–03 21). Pastaruoju metu pernelyg save apribojote, tačiau šiandien suteikite savo jausmams laisvę. Jei turite skubių reikalų, ypač susijusių su pinigais, veikla, verta tuo užsiimti. Beje, tai meilės staigmenų diena – gresia tarnybinis romanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.