Atostogų vietos, kurias jums reikia rinktis pagal Zodiako ženklą

Ar jau planuojate atostogas? Jei sunku išsirinkti kelionės maršrutą, paskaitykite, kokias atostogų vietas rekomenduojama rintkis jūsų Zodiako ženklui. Gerų patarimų niekada nebūna per daug!

Jei sunku išsirinkti kelionės maršrutą, paskaitykite, kokias atostogų vietas rekomenduojama rintkis jūsų Zodiako ženklui.<br>123rf nuotr.
Jei sunku išsirinkti kelionės maršrutą, paskaitykite, kokias atostogų vietas rekomenduojama rintkis jūsų Zodiako ženklui.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 6:09 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 8:09 PM

AVINAS

Gulinėti paplūdymyje gaudant saulės spindulius – ne jums. Avinams reikia veiksmo. Atostogų metu jums reikia išlieti nestygstančią energiją.

Štai todėl kelionė į tokią šalį kaip Peru Pietų Amerikoje, jums būtų ideali atostogų vieta. Kelionė pėsčiomis į garsųjį senovinį inkų miestą—tvirtovę Maču Pikču – pats tas, ko jums reikia.

Planuodami kelionę turėkite omenyje, kad esate linkę atsikąsti daugiau nei galite sukramtyti. Planuokite atostogų maršrutą protingai ir nesistenkite „perspjauti“ saves.

TAURAS

Jūs labai užsispyrę. Bet tai nėra blogai. Bent jau ne visada. Jūsų užsispyrimas gali būti įvertintas kaip ryžtingumas. Todėl kelionė turint aiškų užsibrėžtą tikslą galbūt yra kaip tik tai, ko jums reikia.

Ne, nebūtina kopti į Kilimandžarą. Aukščiausią Afrikos kalną palikite drąsiausiems. Puikiai suveiks ir savaitgalis slidinėjant. Niekada neslidinėjote ir nežinote, kur tai galite padaryti šiuo metų laiku?

Nebėda! Rezervuokite bilietą į Koloradą Jungtinėse Amerikos Valstijose. Slidinėjimo ekspertai neapsigaus nuvykę į Stowe kalno slidinėjimo kurortą Vermonto valstijoje.

DVYNIAI

Dėl savo dvilypės natūros šio ženklo atstovai labai lengvai prisitaiko prie bet kokių siutuacijų. Jūs tiesiog pražystate, kai aplinkui regite ir patiriate kontrastus.

Štai todėl ideali vieta jūsų kitoms atostogoms – Honkongas. Cemento džiunglėse, kuriose gyvena apie septynis milijonus gyventojų, patirsite didmiesčio šurmulį ir spūstis.

Bet vos kelios minutės nuo didelio miesto, ir jūs galėsite mėgautis nuostabia gamta. Nuotykių ieškotojai mėgausis žygiu po Dragon Back kalvagrūbį, norintieji pailsėti smėlėtame paplūdymyje atsipalaiduos Pietų Kinijos jūros pakrantėje.

VĖŽYS

Vėžiai bene jautriausi ir sentimentaliausi iš visų Zodiako ženklų. Todėl jūs laimingiausi, kai galite išvykti ten, kur jaučiatės geriausiai.

Pavyzdžiui, į gimtąjį miestelį ar į pirmą su draugais aplankytą užsienio šalį. Kodėl gi tos kelionės nepakartojus? Pakvieskite bičiulius atgaivinti brangius prisiminimus.

Jūs labai emocingi. Todėl bet kokia šalis ar vieta, kuri priverčia jūsų širdį virpėti, yra ideali vieta jūsų atostogoms.

LIŪTAS

Kaip tikriems liūtams karaliams jums patinka pompastika ir ceremonijos. Neraudonuokite. Čia nieko blogo. Jūs gerai žinote, kas jums patinka, tad drąsiai rinkitės tai, kas jums arčiausiai širdies.

Liūtai įtakingi. Jūsų nuotaikos labai paveikia aplinkinius. Todėl geriausia, jei atostogoms pasirinksite tas vietas, kuriose negalėsite nesišypsoti ir tuo pat metu galėsite džiaugtis ryškiomis spalvomis ir fanfaromis.

Ką manote apie Disneilendą? Patikėkite, ten smagiai laiką leidžia ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Nei įspūdžių, nei veiksmo ten tikrai netrūks. O jūs galėsite pasijusti tikrais karaliais ir karalienėmis.

MERGELĖ

Šio ženklo atstovai labai ryžtingi. Jūsų didžiausias turtas ir didžiausias prakeikimas yra jūsų begalinis susikaupimas ties vienu dalyku ar viena emocija.

Jei kelionės metu viskas eina kaip iš pypkės, jūs pastebėsite visas jus supančias grožybes. Bet jei kažkas vyksta ne pagal planą, jūs nematysite nieko, kas džiugintų jūsų akį ar širdį.

Tokios visų pamėgtos vietos, kaip Eifelio bokštas Paryžiuje ar Trevio fontanas Romoje – ne jums. Verčiau rinkitės ne tokius populiarius atostogų maršrutus. Pavyzdžiui, vietoje Paryžiaus nuvykite į Bordo ar vietoje Romos, rinkitės Sieną.

SVARSTYKLĖS

Jums patinka pamaloninti kitus ir jums tai labai lengvai sekasi. Su jumis labai paprasta, jūs sugebate lengvai prisitaikyti prie kitų poreikių ir nuotaikų, todėl esate idealus kelionių kompanionas.

Kodėl jums su keliais bičiuliais nesusikrovus kuprinių ir nepatraukus į pažintinę kelionę po Pietryčių Azijos regioną?

Esate linkę iš anksto susiplanuoti kelionę, bet šį kartą leiskite sau priimti sprendimus, kur traukti toliau, priimti kelyje.

SKORPIONAS

Esate be galo smalsūs. Jūs niekuomet nepritrūkstate klausimų ir niekuomet nesate iki galo tikri. Žmonės jus mėgsta dėl jūsų smalsumo ir domėjimusi aplinka ir kitais.

Esate apsupti žmonių ir mažai laiko turite tik sau. Galbūt todėl į ateinančią kelionę turėtumėte patraukti vieni. Kelionių organizatoriai siūlo daugybę egzotiškų ir net ekstremalių variantų pavieniams keliautojams.

Jei tai netinka, aplankykite Europos sostines ar automobiliu apkeliaukite kaimynines Baltijos šalis.

ŠAULYS

Dievinate keliones ir nuotykius. Troškimas pažinti visą pasaulį, todėl jums sunku išsirinkti, kur patraukti per kitas atostogas. Gera žinia ta, kad tai ne vienintelė ir ne paskutinė jūsų kelionė, tad atsipalaiduokite.

Jūs trokšatate daugiau sužinoti ir visuomet siekiate geriau pažinti žmones ir jus supančią aplinką. Tad kodėl šį kartą nepasirinkus jogos stovyklos itin atokioje pasaulio vietoje.

Turėsite puikią progą „išvalyti“ galvą ir geriau pažinti save. Tik pasirinkite tokią šalį, kurioje dar nesate buvę.

OŽIARAGIS

Ožiaragiams patinka iššūkiai. Mėgstate išsikelti tikslą ir darote viską, kad jį pasiektumėte. Net jei aplinkiniams tai atrodo neįmanoma.

Ateinančias atostogas planuokite ten, kur kiekvieną dieną susidursite su iššūkiais. Jums nebūtina išsiruošti į žygį, kur bus tikrinama jūsų fizinė ir moralinė ištvermė.

Tiesiog išvykite ten, kur niekada neketinote. Esate miesto žmogus? Tuomet susikraukite kuprinę, palapinę ir išsiruoškite į gamtą stovyklauti.

VANDENIS

Šio ženklo atstovus sunku apibrėžti – vandeniai tokie skirtingi! Jūs labai gerai žinote, kas jums patinka, o kas ne. Tačiau jūs dažnai įstringate apmąstymuose ir dvejonėse. Jums neprošal būtų „pravalyti“ galvą.

Tad kodėl nenusipirkus bilieto į Islandiją? Ši nepaprasto grožio ir kontrastų sala Atlanto vandenyno šiaurinėje dalyje – ideali vieta apmąstymams.

Net jei ir nerasite atsakymų į didžiuosius gyvenimo klausimus, bent jau parsivežti namo neįtikėtinai nuostabių nuotraukų.

ŽUVYS

Jūs paprasti. Todėl jums patinka paprastos, neištaigingos atostogos. Svarbiausia, kad visomis emocijomis, potyriais, išgyvenimais ir žiniomis galėtumėte dalintis su kitais.

Ypač tais, kuriems to labai reikia. Todėl jums idealiausios tokios atostogos, kurių metu galite padėti kitiems. Pavyzdžiui, vargstantiems Afrikos vaikams.

Atostogos tokioje šalyje, kaip Gana, jums padės pabėgti nuo įtempto gyvenimo tempo ir suteiks malonumo padėti kitiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.