Palmira: šeštadienis – tėviškų skolų vaikams grąžinimo laikas

Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, energijos per akis, – tai geras laikas aktyviam poilsiui, reikalams tvarkyti – šiomis dienomis bus galima daug kur suspėti, daug ką nuveikti. Šeštadienį labiau atsižvelkite į savo vaikų poreikius – tai tėviškų skolų vaikams grąžinimo laikas. Beje, tądien apskritai palanku teikti dovanas, dovanoti gėlių.

Tai geras laikas sportuoti, leistis į turistinius žygius, nedideles keliones, smagiems bičiuliškiems susibūrimams, pramogauti.<br>123rf nuotr.
Tai geras laikas sportuoti, leistis į turistinius žygius, nedideles keliones, smagiems bičiuliškiems susibūrimams, pramogauti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 6:44 PM

Itin aktyvus sekmadienis – būsite energingi, veiklūs. Tai geras laikas sportuoti, leistis į turistinius žygius, nedideles keliones, smagiems bičiuliškiems susibūrimams, pramogauti. Tinkama proga ir kreiptis patarimo į asmenį, kuris jums yra autoritetas, kurį laikote savo guru. Diena bus tinkama ir dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje.

Pirmadienis palankesnis iki 11 val. Tad rytą pasistenkite kuo daugiau nuveikti, sutvarkyti finansinius reikalus, kad nieko rimta nereikėtų atidėti vėlesniam metui. Po 11 val. bus netinkamas laikas pasirašinėti finansinius susitarimus, pinigus skolinti, investuoti, taip pat su partneriais, vadovybe aptarinėti veiklos, pelno, uždarbio perspektyvas. Netiks ir ko nors prašyti.

Pirmadienį bus jautresnės akys – dažniau jas ilsinkite.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jei regėjote lietų, jei prausėtės švariu vandeniu – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų – liga, nuostoliai; grįžti atgal ką nors pamirštus (gal kas nors galėtų jums paduoti?); pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas.

Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namie gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė meilėje; ką nors pamesti – atsikratysite ko nors negero savo gyvenime; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas; jei rytą pažadintų paukščių giedojimas – netrukus laukia didelis džiaugsmas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis, – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – su piniginiais, turto reikalais ir karjera susijusios nesėkmės.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi ir karjeros sėkme. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpotės – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atriši, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namie kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams – iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti iki 17 val. 5 min. – tai kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Galite pasijusti išties laimingi – tiek dėmesio, šilumos, džiaugsmo! Jums seksis – galite drąsiai rizikuoti. Savaitgalį galimi įdomūs susitikimai, laimingos pažintys ir nusiraminimas... Pirmadienis naudingas tik rytą. Vėliau pasisaugokite sukčių, apgavikų, melagių.

Jautis (04 21–05 21). Laisvo atokvėpio dienos, kai reikia pasisemti jėgų, pasitikėjimo, kad atgautumėte pusiausvyrą. Susitikti su draugais palankesnis šeštadienis, na, o sekmadienį skirkite ramiam poilsiui. Pirmadienis apgaulingas – ne viskas auksas, kas žiba. Reikalus tvarkykite tik rytą iki 11 val.

Dvyniai (05 21–06 22). Puikios dienos – malonios staigmenos, džiugūs susitikimai. Vis dėlto pasistenkite kiek atsiriboti nuo išorinio pasaulio, nuo nereikalingo bendravimo. Galimas slaptas romantiškas nuotykis. Pirmadienį suskubkite iki 11 val. aptarti jums svarbius reikalus, vėliau skubėti, juolab impulsyviai elgtis bus nenaudinga.

Vėžys (06 22–07 22). Jei slegia dalykiniai rūpesčiai – savaitgalis bus puikus juos išspręsti neoficialioje aplinkoje. Tik sekmadienį nesivelkite į ginčus ir nerizikuokite kelyje. Beje, savaitgalis palankus kreiptis pagalbos į artimuosius, giminaičius. Pirmadienį geriau atsiriboti nuo visų reikalų.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis puikus – daug įdomių susitikimų. Patirsite išties puikių įspūdžių. Sekmadienis puikus susitikti su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Tai geras laikas svarbiam pokalbiui su tėvais. Pirmadienį tikėtini nenumatyti kliuviniai. Tai nebus geras laikas finansinėms problemoms spręsti.

Mergelė (08 23–09 23). Puikus metas kelionėms, viešnagėms, tiks pasikviesti ir svarbių žmonių į savo namus, pasirodyti viešumoje su antrąja puse, aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius. Nepraleiskite negirdomis gautų veiklos, verslo plėtimo pasiūlymų – tai proga pagerinti savo reikalus. Pirmadienį gali kilti rūpesčių darbe, geriau nieko atsakinga nesiimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis turėtų būti intriguojamų pažinčių, nuotykių metas, galimos ir neplanuotos išlaidos (iš dalies dėl to, kad būsite linkę nepamatuotai rizikuoti). Pirmadienio rytas visai palankus, tiesa, reikalus sutvarkyti reikėtų iki 11 val.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalis geras kviestis draugų į talką sunkiems darbams, remontams. Vis dėlto nepraleiskite progos surengti meilės pasimatymą šeštadienį! Šeštadienis itin palankus vakarėliams – bus galimybių užmegzti intriguojamas pažintis, draugystę, tad rodykitės žmonėse, lankykitės pas draugus, giminaičius. Na, o sekmadienį verta neoficialioje aplinkoje susitikti ir su dalykiniais partneriais, įtakingais asmenimis. Pirmadienis nesmagus – netikėtos išlaidos, baudos.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalį bus svarbu įvykdyti artimiesiems duotus pažadus. Šeštadienis – puiki diena ką nors vertinga nupirkti savo vaikams, taip pat mylimam žmogui. Nesėdėkite namie sekmadienį – šios dienos susitikimai, naujos pažintys nepaprasti. Pirmadienio planai gali suirti ne dėl jūsų kaltės.

Ožiaragis (12 22–01 21). Atsigavimo metas – jums bus gera su artimaisiais, mylimu žmogumi. Nepraleiskite progos susitaikyti ar prisipažinti meilės. Pirmadienį galimi įvairūs nesklandumai darbe, taip pat ir finansiniais sunkumai.

Vandenis (01 21–02 20). Nieko svarbaus neplanuokite – geriau jausitės, būsite ne tokie įsitempę, jei liksite namie su savais. Palankios išvykos nebent į gamtą, kaimą. Pirmadienį tapsite energingesni, vis dėlto diena nebus tinkama ką nors svarbaus nuveikti, nebent rytą iki 11 val.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkiniai jus vertins, jumis žavėsis, norės draugauti. Šios dienos puikios svarbioms pažintims – tiek asmeninėms, tiek ir dalykinėms. Tai likimo dovanų metas. Pirmadienis nepalankus nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, juolab susitarimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.