Palmiros horoskopas savaitgaliui

Nors baigiasi Mėnulio mėnuo, energijos per akis – tai geras laikas aktyviam poilsiui, reikalams tvarkyti. Šiomis dienomis bus galima daug kur suspėti, daug ką nuveikti.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 7:02 PM

Šeštadienį labiau atsižvelkite į savo vaikų poreikius – tai tėviškų skolų vaikams grąžinimo laikas. Beje, tądien apskritai palanku teikti dovanas, dovanoti gėlių.

Itin aktyvus sekmadienis – būsite energingi, veiklūs.

Tai geras laikas sportuoti, leistis į turistinius žygius ar nedideles keliones, smagiems bičiuliškiems susibūrimams, pramogauti.

Tinkamas metas ir kreiptis patarimo į asmenį, kuris jums yra autoritetas, kurį laikote savo guru.

Diena bus nebloga ir dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje.

Pirmadienis palankesnis iki 11 val. Tad rytą pasistenkite kuo daugiau nuveikti, sutvarkyti finansinius reikalus, kad nieko rimta nereikėtų atidėti vėlesniam metui.

Po 11 val. netinkamas laikas pasirašyti finansinius susitarimus, skolinti, investuoti pinigus.

Taip pat nepalankus metas su partneriais, vadovybe aptarinėti veiklos, pelno, uždarbio perspektyvas. Netiks ir ko nors prašyti.

Pirmadienį bus jautresnės akys, todėl dažniau jas ilsinkite.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jeigu regėjote lietų, jei prausėtės švariu vandeniu – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas.

Blogas ženklas: jeigu namie gėlė nuvystų – liga, nuostoliai; grįžti atgal ką nors pamiršus (galbūt kas nors galėtų jums paduoti?); pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas.

Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jeigu namie gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė jausmų srityje; ką nors pamesti – atsikratysite to, kas negera jūsų gyvenime; jeigu ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas; jeigu rytą pažadintų paukščių giedojimas – netrukus jūsų laukia didelis džiaugsmas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis, – tai pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jeigu kišenė prakiurtų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – su piniginiais, turto reikalais ir karjera susijusios nesėkmės.

Geras ženklas: ką nors surasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su tuščiais kibirais.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi ir karjeros sėkme. Puiku, jeigu regėjote daug sapnų. Palanku sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, taip pat matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jeigu regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpotės – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už ko nors užkliūti, jeigu negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jeigu ant jūsų drabužis pradėtų svilti arba namie kas nors netyčia savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams – iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti iki 17 val. 5 min. – tai kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos metas; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Galite pasijusti išties laimingi – tiek dėmesio, šilumos, džiaugsmo! Jums seksis – galite drąsiai rizikuoti. Savaitgalį galimi įdomūs susitikimai, laimingos pažintys ir nusiraminimas. Pirmadienis sėkmingas tik rytą. Vėliau pasisaugokite sukčių, apgavikų, melagių.

Jautis (04 21–05 21). Laisvo atokvėpio dienos, kai reikia pasisemti jėgų, įgauti pasitikėjimo, kad atgautumėte pusiausvyrą. Susitikti su draugais palankesnis šeštadienis, o sekmadienį skirkite ramiam poilsiui šeimoje. Pirmadienis labai apgaulingas – ne viskas auksas, kas žiba. Reikalus tvarkykite tik rytą iki 11 val., vėliau viskas kris iš rankų ir nieko naudinga nuveikti nepavyks.

Dvyniai (05 21–06 22). Puikios dienos – malonios staigmenos, džiugūs susitikimai. Vis dėlto pasistenkite kiek atsiriboti nuo išorinio pasaulio, nereikalingo bendravimo. Galimas slaptas romantiškas nuotykis. Pirmadienį suskubkite iki 11 val. aptarti jums svarbius reikalus, vėliau skubėti, juolab impulsyviai elgtis, bus nenaudinga.

Vėžys (06 22–07 22). Jeigu jus slegia dalykiniai rūpesčiai, šis savaitgalis bus puikus juos išspręsti neoficialioje aplinkoje. Tiktai sekmadienį nesivelkite į jokius ginčus, taip pat nerizikuokite kelyje. Beje, savaitgalis palankus kreiptis pagalbos į savo artimuosius, giminaičius. Pirmadienį geriau atsiriboti nuo visų reikalų.

Liūtas (07 22–08 23). Savaitgalis puikus – daug įdomių susitikimų. Patirsite išties neišdildomų įspūdžių. Sekmadienis geras susitikti su žmonėmis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. Tai geras laikas svarbiam pokalbiui su tėvais. Pirmadienį tikėtini nenumatyti kliuviniai. Tai nebus geras laikas finansinėms problemoms spręsti.

Mergelė (08 23–09 23). Puikus metas kelionėms, viešnagėms, tiks pasikviesti ir svarbių žmonių į namus, pasirodyti viešumoje, aplankyti seniai matytus draugus, giminaičius. Nepraleiskite negirdomis gautų veiklos, verslo plėtimo pasiūlymų – tai gera proga pagerinti savo reikalus. Pirmadienį gali kilti rūpesčių darbe, geriau nieko atsakinga nesiimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis turėtų būti intriguojamų pažinčių, nuotykių metas, galimos ir neplanuotos išlaidos (iš dalies dėl to, kad būsite linkę nepamatuotai rizikuoti). Pirmadienio rytas visai palankus, tiesa, reikalus sutvarkyti reikėtų iki 11 val.

Skorpionas (10 23–11 23). Savaitgalis geras kviestis draugų į talką sunkiems darbams, remontams. Vis dėlto nepraleiskite progos surengti meilės pasimatymą šeštadienį. Šeštadienis itin palankus vakarėliams – bus galimybių užmegzti intriguojamas pažintis, draugystę, tad rodykitės žmonėse, lankykitės pas draugus, giminaičius. Sekmadienį verta neoficialioje aplinkoje susitikti ir su dalykiniais partneriais, įtakingais asmenimis. Pirmadienis nesmagus – netikėtos išlaidos, baudos.

Šaulys (11 23–12 22). Savaitgalį bus labai svarbu įvykdyti savo artimiesiems duotus pažadus. Šeštadienis – puiki diena ką nors vertinga nupirkti savo vaikams, taip pat mylimam žmogui. Nesėdėkite namuose sekmadienį – šios dienos susitikimai, naujos pažintys nepaprasti. Pirmadienio planai gali suirti ne dėl jūsų kaltės.

Ožiaragis (12 22–01 21). Atsigavimo metas – jums bus gera su artimaisiais, mylimu žmogumi. Nepraleiskite progos su juo susitaikyti ar prisipažinti, kad mylite. Pirmadienį galimi įvairūs nesklandumai darbe, taip pat ir finansiniai sunkumai. Nepasiduokite, nes tikrai sugebate susikaupti ir rasti išeitį.

Vandenis (01 21–02 20). Nieko svarbaus neplanuokite – geriau jausitės, būsite ne tokie įsitempę, jei liksite namie su savais. Palankios išvykos nebent į gamtą, kaimą. Pirmadienį tapsite energingesni, vis dėlto diena nebus tinkama ką nors svarbaus nuveikti, nebent rytą iki 11 val.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkiniai jus vertins, žavėsis jūsų erudicija, norės su jumis draugauti, bendrauti. Šios dienos puikios svarbioms pažintims – tiek asmeninėms, tiek ir dalykinėms. Tai likimo dovanų metas. Deja, pirmadienis jau nepalankus nei kelionėms, nei svarbiems susitikimams, juolab finansiniams susitarimams. Stenkitės išvengti konflikto, nes gali kilti rimta grėsmė jūsų reputacijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.