Palmira: ši diena labiausiai nepalanki moterims ir menininkams

Iki 11 val. neblogas laikas įvairiems reikalams tvarkyti, tad jei turite nuveikti ką nors svarbaus, ypač jei tai susiję su pinigais, neatidėkite vėlesniam laikui. Po 11val. nepalankus metas investuoti pinigus, sandoriams. Netiks ir su partneriais ar viršininku aptarti veiklos, uždarbio, pelno perspektyvas.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 10:54 AM

Šiandien gerai užsiimti senais, atidėtais darbais. Diena netinkama priimti atsakingus ne tik veiklos, bet ir asmeninio gyvenimo sprendimus. Ši diena nepalankesnė moterims ir menininkams.

Šiąnakt 3 val. 39 min. Saturnas, judėdamas atatupstas, sugrįžo į Skorpiono ženklą ir judės juo iki rugsėjo 18 d. Kai Saturnas, tituluojamas Didžiąja Nelaime, juda Skorpionu – pačiu dramatiškiausiu Zodiako ženklu, siejamu su mirtimi bei sunaikinimu (dėl transformacijos), ramu nebūna (nebent tai kapų ramybė). Šis griežtas, kategoriškas laiko valdovas, nustatantis ribas ir suskaičiuojantis mūsų prasižengimus bei nuopelnus (toks karmos buhalteris), dėl tobulėjimo ir aukščiausių tikslų judėdamas Skorpionu priverčia atsakyti už visus nusižengimus ir nedvejodamas baudžia, naikina. Jo užduotis – padėti atsirinkti tai, kas svarbiausia, be ko negalime gyventi, o visa kita palikti praeityje. Neturi likti nieko, kas trukdo progresui.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį susiję su jūsų finansine padėtimi ir karjeros sėkme. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai.

Blogas ženklas: nukristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams – iš dešinės).

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Mėginkite neskubėdami viską apgalvoti ir ieškoti nuoseklių būdų išspręsti susidariusią painiavą. Itin atidžiai tikrinkite pasiekiančią informaciją ir siekite būti kuo geriau informuoti. Ne laikas pasirašyti atsakingus dokumentus, pirkti vertingų daiktų, skolinti pinigus. Nerizikuokite kelyje.

Jautis (04 21–05 21). Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigus ar juos investuoti (po 11val. tai visai netinka daryti) – palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavydui. Saugokitės kvailų liežuvautojų bei vagių.

Dvyniai (05 21–06 22). Viskas klostysis kiek kitaip, nei planavote – gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas. Tiesa, venkite asmeninių įsipareigojimų – jie turi būti gerai apmąstyti.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti – viskas gali atsigręžti prieš jus. Būtina vadovautis nuojauta. Atidžiau analizuokite sapnus.

Liūtas (07 22–08 23). Nesistenkite pakreipti įvykių kita linkme jėga, ypač jei tai susiję su veikla. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

Mergelė (08 23–09 23). Gali prislėgti atsakomybė dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui imtis ko nors kito. Venkite kategoriškų sprendimų veikloje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kiek lengviau atsipūsite, bet nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Ne laikas skubinti įvykius – po kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni. Galimos subtilios apgaulės per užsieniečius, įtakingus asmenis ar pareigūnus.

Skorpionas (10 23–11 23). Įtempta, pavojinga diena – galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą. Nerizikuokite prie vairo.

Šaulys (11 23–12 22). Verta įsiklausyti į sutuoktinio ar dalykinio partnerio įspėjimą – nieko nedarykite, jei jie nesutinka. Jūsų užimama pozicija turi būti ne tik lanksti, gudri, bet ir sąžininga.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ne laikas išsisukinėti nuo pareigų, darbų, ypač neatliktų anksčiau. Likite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, net jei blogai jausitės ar dėl jų patirsite nuoskaudą.

Vandenis (01 21–02 20). Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas – nė nepastebėsite, kaip įsivelsite į avantiūrą. Būkite taktiškesni su žmogumi, kurį mylite. Ir mokėkite girdėti, ką jums sako vaikai.

Žuvys (02 20–03 21). Sunkokas laikas: jei veršitės į priekį, likimas gali nublokšti atgal. Nenuliūskite – tai į naudą, dabar dera užsiimti senomis problemomis, nepradėti nieko nauja, niekur nesiveržti. Kad namai stovėtų, pamatai turi būti tvirti, o dabar – pamatų tvirtinimo metas. Labiau pasirūpinkite šeima, ypač savo mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.