Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, birželio 18 d.

Šaunus metas – tarsi atsibusite, vėl būsite kupini energijos, ryžto, pasitikėjimo savimi ir tikėjimo ateitimi! Tiesa, netinka imtis ko nors iš esmės naujo – diena siejama su didesnio veiklos ciklo užbaigimu. Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Nov 21, 2017, 6:10 PM

Tai naudingo bendravimo metas – verta savo reikalus aptarti tiek su specialistais, bendradarbiais, partneriais, tiek su šeima, giminaičiais, draugais. Palankūs įvairūs susitikimai, pasitarimai, susirinkimai. Gera diena bendrauti ar užmegzti pažintis. Būkite ryžtingi ir atkaklūs – savo idėjomis ir iniciatyva sudominsite tuos, kurie padės įgyvendinti sumanymus. Tiks pradėti sportuoti. Jei sportas – jums įprastas dalykas, tuomet verta šiandien padidinti krūvį.

Šiandien patartina taikytis, teikti dovanas. Puiki diena pirkti veidrodžius, akmenis talismanus, paukščius, taip pat sidabrą ar iš sidabro padarytus toteminius gyvūnėlius. Dažniau uždekite žvakę, ilgiau žiūrėkite į ugnį.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gali būti susiję su neigiamais praeities prisiminimais, o svarbūs tuomet, jeigu sapnas buvo nespalvotas arba girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai buvo girdėti muziką – globa, apsauga; skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atidaryti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis; jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis; jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas, nesantaika su artimaisiais; jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero jūsų gyvenimo periodo pabaiga; jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi; jei rastumėte papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas šeimos reikalams tvarkyti; palankios ryškios, šviesios, šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Būkite saikingi, nepersistenkite reikšdami iniciatyvą – savaime viskas puikiai susitvarkys. Galima netikėta dovana, naudingas dalykinis pasiūlymas – atsisakyti nereikėtų, tiesa, tai neduos greitos naudos. Atsakingus sprendimus verta atidėti rytdienai.

Jautis (04 21–05 21). Draugiškos pagalbos metas, kai tenka maloniai nustebti, koks bičiuliškas ir geranoriškas visas pasaulis. Šią puikią dieną gali pavykti užmegzti ne tik patikimus draugiškus, bet ir stabilius partneriškus ryšius ir tai naudinga linkme pakeis jūsų ateitį. Svarbių reikalų rytdienai neatidėkite.

Dvyniai (05 21–06 22). Puikus metas – į pagalbą ateis nuoširdūs žmonės, sulauksite naudingų pasiūlymų. Suskubkite spręsti finansinių problemų, kol jūsų neverčia su tuo susiję asmenys.

Vėžys (06 22–07 22). Svarbius reikalus tvarkykite padedami draugų, artimųjų. Šiandien jausite, kokie esate populiarūs, ir būsite visiems reikalingi tiek darbe, tiek artimiems draugams. Geras laikas ieškoti talkininkų darbams įveikti.

Liūtas (07 22–08 23). Nereikėtų daug dirbti, elkitės ekspromtu. Tvarkydami reikalus pasikliaukite intuicija. Vakare palanku bendrauti, pristatyti savo idėjas – naujos pažintys gali naudinga linkme pakeisti jūsų ateitį.

Mergelė (08 23–09 23). Iš senų draugų, viršininko gauti pasiūlymai perspektyvūs, tačiau kritiškiau vertinkite atėjusius iš užsieniečių, iš žmonių, kuriuos menkai pažįstate. Vakaras bus malonus, jei praleisite jį su savo artimaisiais arba susitiksite su artimais draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbe būsite vertinami, tinka su vadovu šnektelėti jums svarbiu klausimu, nors su itin svarbiais pasiūlymais ir prašymais reikėtų kreiptis rytoj. Vakaras tinkamas atsiprašymui, nuoširdžiam pokalbiui.

Skorpionas (10 23–11 23). Puiki diena, būsite energingi, veiklūs. Negaiškite laiko veltui – galite greitai ir sėkmingai išspręsti ankstesnes problemas. Šiandien gera diena pradėti sportuoti. Vakare kuo daugiau bendraukite, susitikite su draugais.

Šaulys (11 23–12 22). Šiandien svarbu suderinti principingumą, sąžiningumą su gudriu apsukrumu. Tad nemeluokite, tačiau nebūkite ir tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – dabar jie parodys, ko jums išties nereikia.

Ožiaragis (12 22–01 21). Palanku taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena viešiems susitikimams, savo darbus pristatyti visuomenei. Gera proga užmegzti partneriškus santykius, pasirašyti ilgalaikius bendradarbiavimo susitarimus.

Vandenis (01 21–02 20). Didelių (ir naudingų) darbų diena – neatsisakykite papildomų užduočių, kaip ir naujų pareigų. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi, patartina juos priimti. Gera diena atlikti svarbius sveikatos tyrimus, ypač siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą ligą.

Žuvys (02 20–03 21). Tikėkite savo žavesiu, gėrio pergale, ir viskas susiklostys puikiai! Palankus metas laisvų, kūrybinių profesijų atstovams. Seksis ir įsimylėjusiems, siekiantiems laimėti patinkančio asmens dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.