Palmiros horoskopas penktadieniui, birželio 19 d.

Džiaugsmo, linksmybių, bendravimo diena. Reikia būti dosniems, kilniems. Negalima niekam nuotaikos gadinti, patiems liūdėti, nuobodžiauti taip pat netinka.

Šiandien tiks priimti lemtingus sprendimus.<br>123rf nuotr.
Šiandien tiks priimti lemtingus sprendimus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Oct 30, 2017, 9:54 AM

Tai bus geros pradžios metas, tiesa, neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti, tuomet pradėti darbai, sudaryti sandoriai duos puikių vaisių.

Šiandien tiks priimti lemtingus sprendimus, tiesa, jei tai bus jūsų asmeninis sprendimas (kolektyviniams sprendimams netikęs metas) ir jei eisite pasirinktu keliu iki galo.

Tiks pereiti į kitą darbovietę, išvykti į ilgalaikę kelionę. Palanki diena kontaktams su įtakingais, žymiais asmenimis, dalykiniais partneriais užmegzti.

Tinka kreiptis su prašymais, pasiūlymais, pristatyti savo darbus dabartiniam viršininkui arba būsimam darbdaviui, taip pat organizacijoms, visuomenei.

Geras metas pradėti organizmo stiprinimo, lavinimo ar gydymosi kursą.

Palankūs įvairūs kultūriniai, meniniai, šventiniai renginiai.

Puikus laikas meilės pasimatymams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jeigu ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti ar sudaužyti.

Geras ženklas: jeigu virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas švęsti, pramogauti.

Avinas (03 21–04 21). Sėkmės metas! Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus. Šiandien verta imtis sunkiai įveikiamų arba seniai atidėtų darbų, naudinga susitikti su asmenimis, galinčiais padėti išspręsti susikaupusias problemas (ypač darbe). Gera diena eiti į meilės pasimatymą. Galima netikėta dovanėlė iš vaikų ar mylimo žmogaus.

Jautis (04 21–05 21). Nepersidirbkite, imkitės tiktai pačių svarbiausių, būtiniausių darbų – pataupykite jėgas. Palanku užsiimti nekilnojamojo turto reikalais, spręsti skolų, investicijų problemas.

Dvyniai (05 21–06 22). Geras laikas įvairiems susitikimams ir kelionėms – gauti pasiūlymai bus perspektyvūs. Verta tvarkyti įvairius skubius reikalus. Galima ir netikėta romantiška pažintis. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ir išvaizdos.

Vėžys (06 22–07 22). Nebloga proga spręsti finansines problemas, tvarkyti turto reikalus. Tiesa, ši diena – tai jėgų ir sveikatos atgavimo metas, tad labiau pasirūpinkite savimi. Ir nešykštėkite laiko ir pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui. Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Liūtas (07 22–08 23). Naudingų rūpesčių diena: sutelkite jėgas, kad sutvarkytumėte jums svarbų reikalą, kad priverstumėte partnerius ir sutuoktinį įvykdyti įsipareigojimus. Tai puiki diena susitikimams su naujais žmonėmis, svarbiais jūsų veiklai, profesiniam pripažinimui.

Mergelė (08 23–09 23). Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kita vertus, kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Būtent tuomet, kai numosite ranka į svarbų reikalą, palikdami jį likimo valiai, aplinkiniai, šefas, jūsų partneriai ims ir padarys tai, ko jums reikia. Geras metas ir įvairiems konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena, kai ateina geras persilaužimas, kai įvykius galima pakreipti jums reikalinga linkme. Pats laikas paprašyti draugų ar įtakingų asmenų pagalbos, taip pat užmegzti reikalingas pažintis.

Skorpionas (10 23–11 23). Svarbus metas – pasijusite aukštai vertinami, gerbiami ir mylimi. Šiandien naudinga pasišnekėti su šefu apie jūsų uždarbį, pareikalauti to, kas jums priklauso, ar pasiūlyti ką nors nauja. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems, ypač vaikams bei mylimam žmogui, – tuomet tikrai įvyks geri pokyčiai jūsų santykiuose.

Šaulys (11 23–12 22). Gera diena kelionėms, viešnagėms, susitikimams su užsieniečiais bei reikalams tvarkyti su aukštais, įtakingais asmenimis. Ypač vakaras bus puikus, romantiškas – praleiskite jį su tais, kuriuos mylite. Palankios bus viešnagės, tiks priimti ir garbingus svečius savo namuose.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šiandien palanku spręsti įvairias skolų, mokesčių problemas, tvarkyti draudimo reikalus. O aiškintis santykių su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina, – neverta.

Vandenis (01 21–02 20). Geras laikas ieškoti paramos, užmegzti bendradarbiavimą. Tačiau labiausiai pasistenkite suprasti, įvertinti savo sutuoktinį – tai padės atgauti dvasios pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

Žuvys (02 20–03 21). Dirbkite nesigailėdami jėgų ir tai lems geras permainas. Šiandien tinka susitikti su būsimu darbdaviu, pereiti į naują darbovietę arba pasirašyti naują darbo sutartį. Galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų, tiktai neskubėkite jų priimti, kol nesužinosite visų jums keliamų sąlygų. Palanku tikrinti sveikatą ar pradėti gydymo kursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.