Palmira įžvelgia palankų laiką ir meilės, ir darbo susitikimams

Tai vienos laimingiausių dienų šį mėnesį, kai bus galima atitaisyti ankstesnes sklaidas (ypač bendravimo), palanku susitikti su įtakingais, žymiais žmonėmis, priimti svečius, rengti pobūvius, pokylius. Nestigs pakilios nuotaikos, laimingų susitikimų ir gerų naujienų – tai tas retas laikas, kai visi mieli, protingi ir draugiški.

Nepraleiskite progos susitaikyti, įvairiems susitikimams surengti, nutrūkusiems ryšiams – ir draugiškiems, ir dalykiniams, ir romantiškiems – atnaujinti.<br>123rf nuotr.
Nepraleiskite progos susitaikyti, įvairiems susitikimams surengti, nutrūkusiems ryšiams – ir draugiškiems, ir dalykiniams, ir romantiškiems – atnaujinti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2015, 7:06 AM, atnaujinta Oct 30, 2017, 4:00 AM

Nepraleiskite progos susitaikyti, įvairiems susitikimams surengti, nutrūkusiems ryšiams – ir draugiškiems, ir dalykiniams, ir romantiškiems – atnaujinti. Daugiau bendraukite – galite gauti išmintingų patarimų, gauti įdomių pasiūlymų, sulaukti vertingos pagalbos.

Siekiantys užmegzti naujus ryšius, ypač su įtakingais, žymiais žmonėmis, užsieniečiais, ar sustiprinti savo autoritetą visuomenės akyse neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti ir ilgam palikti gerą įspūdį. (Pats geriausias laikas atsakingiems pasirodymams, susitikimams, susitarimams bus sekmadienį po 15 val.) Palankus metas ir širdies reikalams – seksis susipažįstant ar prisipažįstant meilę, peršantis. Savaitgalį įregistruotos santuokos irgi bus laimingos.

Tai geros dienos keliauti, vertingiems daiktams (ypač transporto priemonėms) pirkti, dovanoms teikti. Sekmadienį patartina laiką skirti šeimai, aplankyti tėvus, senelius ir daugiau su jais pabendrauti.

Pirmadienis svarbus svarbiems sumanymams įgyvendinti. Tai puikus metas aptarti veiklos perspektyvas su darbdaviu ar partneriais, kurti ateities planus, ieškoti naujų plėtros galimybių. Palanku keisti darbovietę, pasirašyti naują darbo sutartį. Tiesa, būtinas atidumas tvarkant dokumentus, rašant, skaičiuojant – dažniau tikrinkite tai, ką atlikote. Keblumai galimi ir besimokantiems, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnybų atstovams. Būtina būti atsargiems kelyje – pavojus per išsiblaškiusius ar neblaivius vairuotojus, pėsčiuosius. Vis dėlto diena iki pat vėlaus vakaro sėkminga, tad net ir nesėkmės, pralaimėjimai tądien į naudą!

Savaitgalį, ypač pirmadienį, gali pasimesti maži vaikai, gyvūnai. Labiau pasaugokite ir dokumentus.

Sekmadienį 19 val. 39 min. Saulė įeina į Vėžio ženklą. Ims dominuoti emocijos, stiprės poreikis būti su savais, artimaisiais ir atsiriboti nuo veiklos. Daugumai Vėžio laikas – puikus metas pailsėri, geriausia kartu su šeima.

Iš penktadienio į šeštadienio buvo gerai regėti ryškius, spalvotus sapnus, įvairias šventes, puotas – turtas, pagalba. Ugnis – priešų sunaikinimas; žaibas – geros permainos. Tačiau vanduo – apkalbos. Įvairūs košmarai – nuostoliai, skausmas.

Blogas ženklas: jei savaime namuose kas užsidegtų ar drabužis ant jūsų, jei raktas sulūžtų, suplyštų užuolaidos, staltiesė – gresia apkalbos, nuostoliai, vagystės; jei sulūžtų skėtis, lazda, žiedas ar iš jo akmuo iškristų – saugokitės apgaulių; rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti).

Geras ženklas: jei kelis kartus vardu gatvėje pašauktų – norų išsipildymas; jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono ar ant galvos medžio lapas nukristų – aukštesnių jėgų apsaugos ženklas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirę giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės; regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, – galimi dideli nuostoliai; jei skėtis sulūžtų, įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė; jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto.

Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos; rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė tvarkant reikalus, skalsa namuose; pamesti mažą pinigų sumą.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį buvo geri tuo atveju, jei regėjote valgių, įvairius turtus, išskyrus pinigus – tai jau nuostolis, o kapai, mirusieji – gresia katastrofa.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, lūžtų metaliniai daiktai.

Geras ženklas: rasti peilį, jei indai sudužtų į smulkias šukes.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujiems darbams pradėti, svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Smagios dienos! Būsite romantiškai nusiteikę, trauksite aplinkinių dėmesį ir įgysite aplinkinių simpatijas, užvaldysite visų širdis. Neišsisuksite nuo atkaklių gerbėjų dėmesio ir meilės prisipažinimų. Tačiau neskubėkite tarti „taip“ per skubėjimą ar iš dosnumo, gal gailesčio. Pirmadienis puikus dalykiniams susitikimams, susitarimams, svarbiam vizitui pas gydytoją, ypač siekiant išsiaiškinti sunkiai diagnozuojamą ligą.

Jautis (04 21–05 21). Geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais ir savo namuose (sodyboje, sode). Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ir mylimo žmogaus klaidų – atidėkite santykių aiškinimąsi pirmadieniui. Tai bus visapusiškai sėkmingas metas!

Dvyniai (05 21–06 22). Laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas (tikėtina – su senu draugu ar drauge), tačiau dabar būsite linkę tikėti iliuzijomis: matysite ne tai, kas yra, o tai, ką norite. Vis dėlto sekmadienio pažintys po 15 val. nenuvils. Būkite jautresni, atidesni draugams. Pirmadienis dvilypis, kai daug ką suprasite, bet vieni nelabai ką galėsite padaryti. Bus svarbu draugų, artimųjų parama.

Vėžys (06 22–07 22). Mažai kas nuo jūsų priklausys, tad nenustebkite, jei dėl artimųjų teks keisti planus. Ir tai į naudą! Tad nepykite ir nesiginčykite su jais. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir jūsų ketinimai skiriasi. Bendri darbai bei rūpesčiai jus suartins, sutaikys. Pirmadienis palankus konfidencialiems susitarimams priimti.

Liūtas (07 22–08 23). Išskirtinės dienos! Būsite lyg dievai: galingi ir gražūs, iškalbingi ir linksmi, pasitikėjimo savimi (kai kam ir įžūlumo) nestigs. Nors atrodys, kad mąstote protingai ir teisingai planuojate savo bei šeimos ateitį, nepriimkite jokių lemtingų asmeninių sprendimų neatsižvelgę į kitų nuomonę. Įsiklausykite į sekmadienį po 15 val. ar pirmadienį išgirstas pastabas, patarimus. Pirmadienis palankus finansiniams susitarimams.

Mergelė (08 23–09 23). Ramios, romantiškos dienos, jas geriausia praleisti toli nuo žmonių atokiame gamtos kampelyje. Puiku, jei būsite su sutuoktiniu ar tuo žmogumi, kurį norite pavadinti savo antrąja puse. Pirmadienis – jėgos metas. Puiku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tiesa, būtina atida žadant, pasirašant dokumentus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Metas priimti atsakingą sprendimą, žengti žingsnį, kuriam ilgai nesiryžote, ir ne tik dėl šeimos, bet ir savo sveikatos, pvz., atsisakyti žalingo įpročio. Tik nepainiokite į diskusijas aplinkinių, jei aiškinsitės meilės ar santuokinius ryšius, – kils nereikalingų kalbų. Pirmadienis geras tartis jums svarbiais, sudėtingais klausimais su išmanančiais žmonėmis, prašyti konfidencialios pagalbos.

Skorpionas (10 23–11 23). Atsipalaiduokite: nepamirškite, kad savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai, tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susitikimus. Pirmadienį palanku spręsti įsisenėjusias problemas, susijusias su skolomis, mokesčiais, draudimu ar paveldėjimu.

Šaulys (11 23–12 22). Palengvėjimo dienos, puikios įvairiems susitikimams, pasimatymams, tik būkite atidesni kitų žmonių nuomonei, etiketo reikalavimams, nepraraskite saiko juokaudami. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu. Pirmadienis sėkmingas partneriškiems darbo susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Norisi ko nors nepatirto, intriguojamo – nė nepajusite, kaip pradėsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite). Tai puikios dienos atsipalaiduoti ir pasidžiaugti pasauliu, savo vaikais, mylimu žmogumi. Pirmadienis palankus susitikti su darbo partneriais, ypač jei jie užsieniečiai, pasirašyti darbo sutartį (tik ji turi būti atidžiai patikrinta!).

Vandenis (01 21–02 20). Meilės dienos, tad skirsite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei. Jei tektų dalyvauti talkose pas draugus, viešuose renginiuose, elkitės kukliau, paprasčiau. Savaitgalio susitikimai gali būti naudingi jūsų veiklai. Pirmadienis kiek įtemptas, svarbu neskubėti, susikaupti, kitaip galite padaryti apmaudžių klaidų. Vis dėlto tai gera diena dalykiniams susitarimams. Bus palanku ir tikrinti sveikatą.

Žuvys (02 20–03 21). Nesistenkite nudirbti visų darbų ir pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite linksmosios gyvenimo pusės! Daugiau lengvabūdiškumo: jums reikia atsikratyti susikaupusios įtampos. Vis dėlto sekmadienio vakaras atneš džiugių permainų – tai nepaprastų susitikimų, gerų naujienų laikas. Pirmadienis geras šeimos, vaikų problemoms spręsti. Savaitgalį ir pirmadienį venkite svaigalų, būkite atsargesni prie vandens, atidesni maisto kokybei – galimas apsinuodijimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.