Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 23 d.

Prasidėjo Vėžio ženklas, siejamas su šeima, šaknimis, tad dabar iš tiesų puikus laikas gilintis į praeitį, tradicijas, senovinius ritualus. Šios šventinės dienos gana prieštaringos, apgaulingos, tad iš dalies pavojingos – ne taip lengva bus pasirinkti teisingiausią elgesio taktiką, ne taip paprasta bus suprasti, ko trūksta iki laimės. Dažniau rinksimės ne tai, ko reikia.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2015, 1:01 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 7:32 PM

Įtampa, perdėti lūkesčiai skatins iliuzijas, įvairius nesusipratimus, taps nelaimių priežastimi. O jos labiau tikėtinos prie vandens, taip pat dėl neriboto svaigalų kiekio.

Trečiadienį teks labiau veikti aklomis, be pakankamos informacijos, pasitikint dažnai vien intuicija.

Tai metas, kai gausėja provokacijų, kai išryškėja slaptos intrigos. Nevertėtų ko nors atsakinga planuoti, netinka ir naujų darbų pradėti, tvarkyti svarbių reikalų, tvirtinti sutarčių, sandorių ar kitokių svarbių dokumentų.

Venkite avantiūrų – tai sukčių, vagių sėkmės metas!

Būkite pasiruošę netikėtoms kliūtims – reikalai gali strigti dėl nuo jūsų nepriklausančių, blaiviu protu nepaaiškinamų priežasčių.

Stenkitės labiau gilintis į savo problemas ir mažiau kiškitės į svetimus reikalus.

Kuo atidžiau tikrinkite savo darbus (didelė atsitiktinių, kvailų, žioplų klaidų tikimybė) ir mažiau dėmesio kreipkite į svetimus trūkumus, klaidas – nekritikuokite kitų.

Šiomis dienomis galimi įvairūs darbo technikos, transporto gedimai, nesusipratimai dėl ryšio priemonių.

Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų – automobilių, vandentiekio, kanalizacijos – tikimybė. Blogas laikas žiniasklaidos, transporto tarnyboms.

Abi dienos nepalankios rizikingoms kelionėms, naujoms pažintims užmegzti. Gali padaugėti nelaimingų atsitikimų, vagysčių, traumų.

Ko gero, ramiausia Kupolinę švęsti atokiau nuo gausių susispietimų ir su savaisiais.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmės. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jeigu užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį medinį daiktą.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai nelabai svarbūs. Tačiau gerai regėti žemę, jos gėrybes, duoną, pieną, būti prabangiai apsirengusiam. Blogai save regėti nuogą, matyti žaibą, ugnį. Kurs nors važiuoti, kelią sapnuoti – kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei namuose dingtų vanduo, ypač jums prausiantis, sudaužyti indą.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, kojas sušlapti.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus reikalams tvarkyti, kelionėms iki 14 val. 31 min.; tiks nešioti geltonus, baltus, aukso spalvos drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Geriau nieko rimto nesiimti – galite sugadinti puikius ankstesnius laimėjimus. Nesinaudokite kitų pagalba ir dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas šiomis dienomis gali būti perdėtas. Ketvirtadienį kur kas didesnė nei kitomis dienomis traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 21). Nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį – du atgal. Svarbų apsisprendimą vertėtų atidėti ateičiai. Dabar būsite linkę į avantiūras meilės srityje, vis dėlto geriau naujų romantiškų ryšių šiuo metu neužmegzti. Verčiau labiau pasaugokite vaikus, jiems gali grėsti nemenkas pavojus.

Dvyniai (05 21–06 22). Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite antradienį įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus, peržiūrėkite ir užmestus dokumentus. Būkite atidesni savo sveikatai, maisto kokybei, taip pat atsargesni su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Vėžys (06 22–07 22). Imkitės reikalo tiktai tuo atveju, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymus. Venkite ginčų, būkite pakantesni aplinkiniams, labiau pasaugokite savo turtą ir sveikatą. Ir būkite atsargesni kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Pasistenkite šias dienas praleisti kuo ramiau ir paprasčiau. Antradienį verta baigti kažkada pradėtus darbus, sugrąžinti skolas. Prisiminkite savo pažadus šeimai, susijusius su švente. Dalykinius reikalus atidėkite. Dabar svarbiausia – artimieji, jų džiaugsmai ir rūpesčiai.

Mergelė (08 23–09 23). Neskubėkite patarinėti, įsipareigoti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Venkite naujų žmonių, labiau pasaugokite savo turtą. Nerizikuokite kelyje, patikrinkite savo transporto priemonės techninę būklę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl savų problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių kartu su jumis nerimauti, išgyventi. Antradienį geriausia nieko svarbaus nesiimti. Nedirbkite ir sunkių, pavojingų darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, tačiau dar ne laikas į juos atsakyti. Trečiadienį labai išaugs katastrofų, konfliktų, traumų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Kad ir neįtikėtina, bet savaime reikalai tvarkysis akivaizdžiai geriau nei jums stengiantis. Nerimas, įtampa gali būti perdėti, dažnai jūsų pačių ir kuriami. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori. Tačiau svarbu ir neversti kitų šokti pagal savo dūdelę, nes kyla pavojus galutinai sugadinti santykius su artimaisiais ir bendradarbiais.

Šaulys (11 23–12 22). Antradienį darbe gali būti iškelta naujų reikalavimų, sąlygų. Jeigu taip nutiktų, geriausia būtų į tai nereaguoti ir atidėti kitos savaitės pradžiai visus svarbius dalykinius pokalbius. Trečiadienį mažiau planuokite: netikėta naujiena ar nelaimingas atsitikimas – ir teks viską keisti. Beje, tądien išaugs įvairių traumų, avarijų kelyje tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tad neskubėkite vertinti ir naujų pasiūlymų, naujų galimybių. Pasistenkite šiomis dienomis likti taikūs ir ramūs – ne laikas aiškintis santykius su savo pora, artimaisiais.

Vandenis (01 21–02 20). Suvokiate, kas buvo nuo jūsų slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur – partnerių žioplumas. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Venkite ginčų su savo artimaisiais – būkite atlaidesni. Ir gerai pasirenkite kelionei, kad išvengtumėte nesklandumų.

Žuvys (02 20–03 21). Nepervertinkite savo galimybių, partnerių pažadų ar kieno nors simpatijų. Ne viskas, kas žiba, yra jums reikalingas auksas. Galbūt tai kam nors ir naudinga, bet tik ne jums. Likite atsargūs, kritiški. Kita vertus, nepraleiskite progos sustiprinti jums svarbių ryšių – tiek dalykinių, tiek ir asmeninių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: diskusija po pirmojo prezidento rinkimų turo